Wordpress onderhoudscontract

WordPress onderhoudscontract. Dé specialist voor jouw website.

Als jij een WordPress website hebt draaien is het van groot belang om jouw website te voorzien van het juiste onderhoud. Daarbij kun je denken aan een WordPress onderhoudscontract. Een WordPress onderhoudscontract biedt jouw de garantie die je zoekt. Namelijk dat jou WordPress website continue up-to-date is, op de juiste manier beveiligd en snel draait. 

Zelf heb ik een behoorlijk aantal WordPress websites draaien. Daarom is het voor mij van cruciaal belang dat dit het onderhoud krijgt wat het verdient. Dat een website goed moet presteren is natuurlijk voor niemand een verassing. 

Op een gegeven moment kwam ik op het punt dat ik het onderhoud van mijn websites wilde onderbrengen.

Ben jij dus op zoek naar een goed WordPress onderhoudscontract voor jouw eigen website? Of beheer jij verschillende websites van jouw klanten en wil je dit onderhoud uitbesteden? 

Maar weet je niet precies waar je dit moet onderbrengen? In dit blog artikel deel ik mijn ervaring met dé specialist op het gebied van WordPress onderhoud. Namelijk met WP Supports. 

Direct de onderhoudscontracten bekijken?

Inhoudsopgave

Wat is een WordPress onderhoudscontract?

Met een WordPress onderhoudscontract besteed je het onderhoud van jouw wesbite uit. Misschien heb je een enkele website of beheer jij meerdere WordPress websites voor jouw klanten. 

Met een WordPress onderhoudscontract laat je specialisten het werk voor je doen zodat jij je tijd nuttiger kan besteden zoals het laten groeien van jouw business. 

Met een WordPress onderhoudscontract voorkom je dat jouw website onderuit gaat. Er gaan dagelijks zo een 30.000 websites onderuit. En dat wil je niet. Met een WordPress onderhoudscontract bescherm je dus je belangrijkste investering: jouw website. Het visitekaartje van je onderneming. 

Voordelen van een WordPress onderhoudscontract

Maar waarom zou je maandelijks willen betalen voor een WordPress onderhoudscontract? Hieronder de voordelen op een rij. 

1. Updates

Voorzie je website wekelijks van de laatste updates. Allemaal inbegrepen in het onderhoudscontract. Updates voor je plugins, thema’s en kernbestanden. Met de wekelijkse updates zorg je ervoor dat jouw website op rolletjes loopt. 

2. Backups

Misschien wel een van de belangrijkste onderdelen binnen het onderhoud. Backups. Backups worden standaard niet gemaakt en men onderschat het belang hiervan. Met het WordPress onderhoudscontract van WP Supports wordt er iedere dag een backup gemaakt en bewaard voor minimaal 28 dagen. 

Door gebruik te maken van dagelijkse backups ben je een stuk vrijer in het experimenteren. Daarnaast zijn backups van cruciaal belang om financiële schade te voorkomen. 

Stel dat er iets fout gaat en jouw webshop voor een bepaalde tijd uit de lucht is. Dan heb je zomaar kans dat je inkomsten mis gaat lopen. 

3. Beveiliging

Waarom is het beveiligen van je website zo belangrijk? Hackers hebben het laatste tijd voornamelijk gemunt op WordPress websites. 

Dit komt omdat er vandaag de dag zo enorm veel websites op WordPress draaien. Het wordt voor hackers dus steeds interessanter om zich hier op te richten. 

Het beveiligen van je website is daarom van cruciaal belang. Waarschijnlijk verzamel je data van je bezoekers, worden je pagina’s bekeken en laten bezoekers misschien reacties achter. Al deze activiteiten op jouw website genereert data wat goed beveiligd moet worden. 

4. Support

De specialisten van WP Support staan klaar om jou te ondersteunen op het moment dat dat nodig is. Wat het probleem ook is, ze gaan er direct mee aan de slag. 

Dergelijke support is belangrijk op het moment dat er een probleem voordoet binnen jouw website. Om te voorkomen dat het probleem groter wordt kun jij direct terecht voor de juiste ondersteuning. 

5. Snelheid

De snelheid waarop jouw website draait is een van de corner stones van jouw website. Uit onderzoek blijkt dat een snel draaiende website beter converteert. Voor iedere seconde dat een pagina te langzaam laad bestaat de kans dat de bezoeker afhaakt. 

Ga maar eens na voor jezelf. Hoeveel geduld heb jij op het moment dat je een website bezoekt? Je zult ontdekken dat het je waarschijnlijk al snel te lang duurt en besluit de website te verlaten. 

Bij WP Support zorgen ze dat jouw website optimaal presteert in termen van snelheid. Alles wat kan bijdragen aan het langzamer functioneren wordt onder de loep genomen en kan worden aangepast. 

Dit is een continue proces wat gemonitord blijft worden.

Bij wie moet ik mijn onderhoud onderbrengen?

Zelf werk ik al enige tijd naar alle tevredenheid samen met WP Supports. 

Ze zijn namelijk gespecialiseerd in WordPress websites en laten mijn websites nou allemaal op WordPress draaien. Daarmee is WP Supports het enige bedrijf in Nederland die zich alleen op WordPress focussen. En dat maakt ze zo sterk. 

Een onderhoudscontract bij WP Supports begint altijd met een kennismakingsgesprek om op die manier in kaart te brengen wat jouw wensen zijn. Daarnaast krijg je inzicht in hun manier van werken.

Kosten van een WordPress onderhoudscontract

Niet geheel onbelangrijk zijn de kosten voor een WordPress onderhoudscontract. Bij WP Support heb je drie mogelijkheden afhankelijk van de wensen die je hebt, het aantal websites dat je beheert en het type website (bijvoorbeeld een webshop met klantgegevens).

Het support pakket is bedoelt voor de kleinere ondernemer die zijn website serieus neemt maar op het gebied van support alles wilt uitbesteden. 

Het secure pakket gaat een stapje verder en is bedoelt voor iedereen die een wat grotere website in beheer heeft. Denk hierbij aan een website waarbij je data van consumenten verzameld. Dit kan bijvoorbeeld een webshop zijn. 

Het prestatie pakket omvat alles. Dit is bedoelt voor de grotere webshops waarbij alle inkomsten echt uit de website voort komen.

Tot slot biedt WP support ‘niet goed-geld-terug’ garantie. Dit is best een statement en doen ze natuurlijk niet voor niks. Voor mij is dit bevestiging dat WP support zelf zeer tevreden is over het werk wat ze leveren. Ze staan echt achter hun eigen werkzaamheden. Toch een fijn gevoel.

Mijn advies: WP Supporters

Ik kan niet anders adviseren dan je WordPress onderhoudscontract af te sluiten bij WP Support. Herken jij een van de onderstaande punten? Dan is het tijd voor een WordPress onderhoudscontract. De taken lijst van WP support bestaat uit meer dan 100 verschillende taken voor jouw website. 

  • Je website is prioriteit 1 van jouw onderneming en je wilt je niet druk maken over het functioneren hiervan 
  •  Alle WordPress updates zijn tijdrovend en je weet niet goed wat wel en niet goed is voor je website 
  • Je wilt dat je website zo snel mogelijk draait 
  • Je wilt je website veiliger maken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *