Verhoog je inkomsten met deze tips!

In dit artikel geven wij jou een aantal belangrijke tips over Affiliate Marketing en dus hulp om jouw inkomsten te verhogen. Ben je hier al mee bezig maar verdien je er nog geen geld mee?

Volg dan deze tips eens op.

Affiliate Marketing klinkt heel logisch maar kan soms lastiger zijn dan dat je denkt. Zeker om die eerste inkomsten te generen. Dat eerste moment waarop jij ziet dat je een product succesvol ‘gepromoot’ hebt. Zelf zijn wij nu ruim een jaar bezig en heeft het bij ons ook enige tijd geduurd. Maar laat je niet uit het veld slaan. Keep on going!

Hopelijk kunnen deze tips jou een extra zetje in de rug geven:

1. Kennis over het product

Het klinkt vanzelfsprekend maar promoot een product waar je jezelf voor kunt motiveren. Wij waren zelf begonnen met het promoten van een product waar we heel weinig kennis van hadden. We hadden het product nog niet eens zelf gekocht. Na een aantal weken kwamen we er toch wel achter dat dit niet zo handig is. Als je dit blijft doen zullen de inkomsten niet zo snel groeien. Het is enorm lastig om jezelf te motiveren voor een product waar jouw interesse eigenlijk helemaal niet ligt.

Probeer een product te kiezen wat je ook echt gaaf vindt om te verkopen. Verplaatsing in de koper is op die manier veel gemakkelijker. Kijk eens op de verschillende

2. Google ranking

Om een product te verkopen heb je natuurlijk traffic naar je website nodig. Dit heeft even tijd nodig. Zeker als je website net in de lucht is duurt het gewoon een aantal weken voordat Google je heeft opgemerkt. Ook daarna is het noodzakelijk content te blijven plaatsen om die positie vast te houden. We hebben al vaak genoeg gezien dat wanneer die eerste of tweede pagina in Google is bereikt, men stopt met het plaatsen van content.

Je zult begrijpen dat het dus van essentieel belang is om met jouw specifieke zoekwoord op pagina 1 in Google te staan. Dan ga je veel bezoekers naar je website krijgen.

Zorg wel dat de zoekwoorden relevant zijn voor jouw website. Voorbeeld: Jij gaat een website opzetten waar je goedkope klokken gaat verkopen. Dan is het natuurlijk ontzettend mooi als jij weet te ranken op: ‘Goedkope klokken kopen’.

3. Relevantie

Zoals hierboven reeds beschreven is relevantie heel belangrijk. Zowel voor je zoekwoorden als de content op je website.

Binnen enkele seconden bepaald de bezoeker of hij/zij het interessant vindt wat hij/zij ziet. Zorg ervoor dat je pagina over een enkel onderwerp gaat. Dit kan echt het verschil maken tussen wel of niet een verkoop realiseren.

200 euro per dag verdienen

4. Reviews

Natuurlijk zijn we ons bewust dat dit in het aller begin praktisch onmogelijk is. Maar reviews zijn enorm belangrijk. Dat vergt eigenlijk weinig uitleg. Wat doe je zelf op het moment dat je aan het begin van de funnel zit? (je interesse in het product is gewekt)

Je gaat opzoek naar persoonlijke ervaringen, oftewel reviews. Wat vindt een ander ervan?

Dat geldt ook voor de producten die jij promoot. Zorg ervoor dat mensen bijvoorbeeld een review kunnen achterlaten of een reactie. Dit overtuigd andere mensen jouw product te kopen of niet.

5. Geduld

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar wees geduldig en geef niet op. Natuurlijk is dat moeilijk. De eerste paar weken hebben wij ook een aantal keer op het punt gestaan om op te geven. We moesten elkaar blijven triggeren. Tot dat… ja.. die eerste commissie in de pocket is!

Blijf content plaatsen, wees creatief en maak goede teksten!

6. Affiliate Marketing Revolutie

Last but not least. Dit is onze goude tip en eerlijk gezegd heeft dit ons gebracht waar we nu zijn. De Affiliate Marketing Revolutie vertelt jou stap voor stap hoe je moet beginnen met Affiliate Marketing en dus om jou inkomsten te verhogen.

In dit artikel kun je meer lezen over de Affiliate Marketing Revolutie. De Affiliate Marketing Revolutie is opgesteld door Jacko Meijaard, een zeer succesvolle internet ondernemer die nu maandelijks een dik salaris verdiend.

Lees hier zijn verhaal en het succes wat hij met zijn product heeft behaald. Wanneer ga jij van start?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *