Producten verkopen vanuit huis

Producten verkopen vanuit huis? Twee manieren om nu te starten.

Misschien ben jij hier omdat  jij een eigen business wilt beginnen en wellicht producten wilt gaan verkopen vanuit huis? Dan zit je hier aan het juiste adres. Dat is precies wat ik al zo een vier jaar doe. En wat jij dus ook kunt gaan doen. 

In dit blog artikel leg ik je graag uit hoe ik dit doe en hoe jij hier ook mee kunt beginnen om zo geld te gaan verdienen via het internet. Ik laat je zien welke twee manieren van producten verkopen ik toepas. 

Ben je echt serieus geïnteresseerd in de mogelijkheden? Lees dan lekker verder.

Voordat ik je mijn methode uitleg wil ik eerst het verschil benadrukken tussen het verkopen van een eigen product en het verkopen van andermans product.

Direct benieuwd naar mijn verdienmodel?

Inhoudsopgave

Producten verkopen vanuit huis

Het verkopen van je eigen product klinkt niet al te moeilijk. Jij hebt een product en gaat dit via verschillende kanalen aan de man brengen. 

Dit kan zowel offline als online zijn. Eenvoudig. Zeker wanneer je producten wilt verkopen vanuit huis ben je al snel gebonden aan het online verkopen. 

Alleen hoe start je nou met het verkopen van je eigen producten? Dat is vrij complex.

Zeker wanneer je spreekt over fysieke producten vergt het aardig wat voorbereiding en research eer je hier mee kunt starten. 

De daarbij komende nadelen zijn dat je ruimte moet hebben om producten op te slaan en investeringsgeld om producten in te kopen (met de daarbij behorende risico’s dat je het misschien niet verkocht krijgt). 

Daarnaast zul je een behoorlijk bereik moeten hebben om mensen te informeren over jouw (nieuwe) producten. Natuurlijk is dit niet onmogelijk, want heel veel mensen beginnen zo. 

Met deze gedachten ben ik een aantal jaar geleden ook begonnen. Ik wilde graag producten vanuit huis verkopen. Echter, realiseerde ik mij dat hier best wat haken en ogen aan zitten om dit te kunnen realiseren. 

Dat ik graag producten vanuit huis wilde verkopen had te maken met een doel wat ik voor ogen had: namelijk geld verdienen via het internet. Ik ben verder gaan zoeken en kwam toen op twee manieren uit die ik vandaag de dag met veel succes toepas. 

Hieronder mijn twee manieren van producten verkopen vanuit huis. 

Methode 1: Affiliate Marketing

Zoals hierboven uitgelegd vond ik het zelf verkopen van fysieke producten te complex. Er zaten voor mij te veel nadelen aan.

Daarom ben ik mij gaan focussen op het verkopen van iemand anders zijn producten. Ook wel Affiliate Marketing genoemd. 

Het internet staat vol met informatie over Affiliate Marketing. En praktisch iedere online webshop heeft wel een Affiliate Marketing programma. 

Affiliate marketing is eigenlijk niets meer of minder dan producten van iemand anders promoten. Jij verkoopt de producten dus niet zelf. Het enige wat je hoeft te doen is een bezoeker via jouw website doorsturen naar een andere website waar het product daadwerkelijk kan worden aangeschaft. Als de bezoeker het product koopt, krijg jij daar een beloning voor omdat jij de bezoeker via jouw link hebt doorgestuurd. 

Neem bijvoorbeeld Coolblue. Wie kent het niet. Ieder Coolblue product kun jij namelijk verkopen. Neem bijvoorbeeld wasmachines. Als jij een website begint over wasmachines (reviews, vergelijken enzovoort) en iemand koopt via jouw website een wasmachine. Dan pak jij een percentage van die verkoop. Eigenlijk is het heel makkelijk. Hieronder zie je de commissie percentages van een aantal product categorieën. 

Coolblue affiliate marketing

Als je kiest om andermans producten te verkopen, oftewel promoten zoals men dat binnen Affiliate Marketing noemt, is het eerste voordeel al dat je dit vanuit huis kunt doen. 

Nog beter gezegd: eigenlijk kun je dit vanaf iedere plek op de wereld doen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en internet verbinding. 

Dit geeft al aan hoe vrij je eigenlijk bent. Ondanks dat je dus de producten van een ander verkoopt, verkoop jij dus indirect toch producten vanuit huis, maar dan nog beter.

Een tweede voordeel van Affiliate Marketing is dat je zelf nooit eigenaar wordt van het product. Je loopt dus geen enkel risico.

Naast dat je je dus rechtstreeks bij een website als Coolblue kunt aansluiten zijn er nog veel meer affiliate programma’s. Een aantal andere Affiliate Marketing Tools waarmee je producten vanuit huis kunt verkopen heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Paypro
  • Awin
  • Tradetracker
  • Daisycon

Hoe kun jij starten met Affiliate marketing?

Wat ik met dit blog artikel voornamelijk wil duidelijk maken is eigenlijk het feit dat er twee betere manieren zijn van producten verkopen vanuit huis. 

Maar hoe kun jij nu precies beginnen met affiliate marketing? Dat lijkt moeilijk maar dat is het eigenlijk niet. Wat jij nu moet doen is nadenken over een onderwerp wat jij leuk vindt en veel over kunt vertellen. Over dat onderwerp ga jij een website beginnen. Ik hoor je misschien denken: een website beginnen? Dat kan ik helemaal niet. 

Geen probleem. Daar heb ik gelukkig een oplossing voor. Zo ben ik namelijk ook begonnen. 

Ik ontdekte de methode Affiliate Marketing en ik was eigenlijk direct verkocht. Ik dacht: dit wil ik ook maar hoe moet ik beginnen?

Ik kwam toen de Affiliate Marketing Revolutie tegen. Simpelweg een video training pakket waar echt letterlijk alles wordt voorgedaan. Van A tot Z. Deze training is gemaakt door Jacko Meijaard. In de video’s deelt hij zijn scherm zodat jij precies weet wat jij moet doen. 

Ik had nul technische kennis en had nog nooit een website gemaakt. Inmiddels heb ik een aantal goed draaiende affiliate websites. 

De affiliate marketing revolutie kost slechts 47,- Euro. Echt een lachertje als je kijkt wat je met affiliate marketing kunt verdienen. Wil jij producten verkopen vanuit huis met affiliate marketing? Start dan echt met deze cursus. Dan heb jij volgende week je eigen website live.

Methode 2: Producten verkopen via bol.com

Een tweede methode die ik je graag laat zien sluit misschien nog beter aan op ‘producten verkopen vanuit huis’. Met deze methode ga je inderdaad aan de slag met fysieke producten. 

In tegenstelling tot affiliate marketing. Met affiliate marketing zul je de producten nooit in je handen hebben. Je stuurt mensen alleen maar door. 

Dus misschien dat deze methode jou meer aanspreekt. Je kunt namelijk producten gaan verkopen via bol.com

Bol.com wie kent het niet. Ik denk het grootste online platform in Nederland. Bol geeft jou dus de mogelijkheid om gebruik te maken van hun naam en bereik. 

Iedereen kan producten verkopen via bol.com. Maar hoe kun je daar mee starten? 

Hoe kun jij starten met producten verkopen via Bol?

Om te kunnen starten met producten verkopen via bol adviseer ik je echt om een cursus te volgen die ik ook heb gevolgd.

Ben jij echt serieus dan neem ik aan dat dat geen probleem is. Als je echt ergens wilt komen zul je af en toe een kleine investering moeten maken. 

Alleen dan kun je geld gaan verdienen. Durf die stap een keer te maken. 

Om producten te verkopen via bol moet je namelijk wel snappen welke stappen je moeten nemen. Het is niet moeilijk maar je moet alle ins- en outs wel kennen. Jij gaat namelijk aan de slag met het maken van een account op bol.com, je gaat producten goedkoop inkopen vanuit China en die ga je voor een door jou te bepalen prijs verkopen in Nederland. 

Geen zorgen, deze producten ga jij zelf niet eens opsturen. Dat doet bol voor jou. Je kunt je producten namelijk opslaan in hun magazijn. Het enige wat jij eigenlijk doet is goedkoop inkopen en voor meer verkopen. Als je dit spelletje door hebt wordt het echt leuk. 

Ga dus aan de slag met de Bol Masterlass. Of volg eerst een GRATIS training om te zien of dit iets voor jou is. 

Direct aan de slag

Als je net nieuw bent met Affiliate Marketing of met mijn twee methode producten verkopen via bol kan ik mij voorstellen dat het allemaal wat ingewikkeld klinkt. Waar moet je nu precies beginnen? Hoe maak je een website? Welk product moet je kiezen om te verkopen? 

Starten met Affiliate Marketing:

Dit wordt allemaal uitgelegd in de Affiliate Marketing Revolutie. De Affiliate Marketing Revolutie is een online portaal waarin je toegang krijgt tot tientallen video’s waarin stap-voor-stap wordt uitgelegd hoe jij kunt beginnen met het verkopen van producten vanuit huis. In een ander blog artikel heb ik een Review geschreven over de Affiliate Marketing Revolutie. 

Let op: ik pretendeer zeker niet dat jij na 7 dagen 200 euro per dag gaat verdienen. We moeten realistisch zijn. Maar ben jij echt geïnteresseerd om te starten met Affiliate Marketing en wil jij een passief inkomen opbouwen? Heb jij zin om echt aan de slag te gaan? Pak die kans. 

  1. Aan de slag met Affiliate Marketing
  2. Aan de slag met producten verkopen via Bol.com

Robert van Online Succes Gids

Ik schrijf over alles wat te maken heeft met online marketing en geld verdienen op het internet. Met een extreme voorliefde voor Affiliate Marketing. Door Affiliate Marketing heb ik mijn eigen online business en verdien ik nu geld via het internet. Voor mij is alles begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie: 40 video trainingen die mij hebben geholpen mijn eigen affiliate website te starten. Benieuwd naar mijn methode?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *