Online succes door consistentie

Consistentie: de verborgen kracht achter online succes?

Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe het komt dat sommige mensen enorm succesvol zijn in hetgeen ze doen en andere veel minder? Terwijl die net zo hard werken. Je zou kunnen zeggen dat diegene met enorm succes simpelweg intelligenter of ambitieuzer zijn. Of ze hebben misschien meer geluk.

Online Succes

Natuurlijk zijn dit succesfactoren die zeker kunnen helpen bij het bereiken van doelstellingen. Echter, er is een factor die belangrijker is dan al hetgeen hierboven beschreven. En dat is consistentie.

Consistentie betekent jezelf volledig geven voor een doel, opdracht of activiteit. Zonder enige afleiding. Om consistent te zijn moet je een belofte maken aan jezelf. Je belooft jezelf een significante inspanning te doen op de lange termijn.

”It’s not what we do once in a while that shapes our lives. It’s what we do consistently”

 

Consistentie heeft alles te maken met herhaling. Steeds weer het herhalen van bepaalde bezigheden. Als we dat toepassen op internet marketing (online succes) dan zit de kracht in consistent content blijven plaatsen. Steeds weer opnieuw. Niet opgeven maar dit proces continue herhalen. Verzamel feedback en maak aanpassingen om je doelstelling te realiseren. En dat… is het verschil tussen falen en succes.

Waarom hebben mensen moeite met consistentie?

Ondanks dat het heel eenvoudig klinkt hebben veel mensen hier toch moeite mee. Dat komt simpelweg omdat er te veel afleiding is van andere zaken. Hetgeen waarom mensen op de lange termijn niet consistent kunnen zijn komt omdat men op de korte termijn leeft. En dat moet veranderen wil jij succesvol worden op het internet.

Ga voor jezelf eens na waar jij goed in bent. En hoe dat komt dat jij hier goed in bent? Dan zul je al snel ontdekken dat je dit over de afgelopen jaren hebt ontwikkeld. Misschien kun jij goed voetballen of kun je fantastisch mooi zingen. Snel een goed resultaat behalen bestaat eigenlijk niet.

Alles valt of staat met consistent zijn. Dit geldt dus ook voor een business opbouwen. Wat zo moet je Affiliate Marketing ook zien, als een business. Stap 1 is voor jezelf bepalen of je dit echt wilt. Als je dit met ‘ja’ kunt beantwoorden moet dit wel een ‘ja’ zijn voor op de lange termijn.

Graag helpen wij jou verder in het opbouwen van jouw eigen online business. Zoals je op onze website kunt lezen geven wij heel veel tips op verschillend gebied. Praktische tips als ‘Hoe maak in een Affiliate Website?’ of tips die betrekking hebben op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Heb jij de keuze al gemaakt? Wil jij op de lange termijn een succesvolle business opbouwen? En kun jij consistent zijn?

Start dan hier! 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *