Online geld verdienen naast je baan?

Online geld verdienen naast je baan wilt natuurlijk iedereen. Althans, met die gedachten is het voor mij allemaal begonnen. 

Gewoon wat extra geld verdienen naast mijn huidige werk.

Maar hoe kun je naast je baan nou geld verdienen? En hoe kun je dit gaan opschalen? Mijn doel was uiteindelijk om via mijn eigen methode meer geld te gaan verdienen dan dat ik verdien via mijn werkgever. 

En ik kan zeggen. Dat is inmiddels gelukt. Ik ben volledig vrij door het internet. 

In dit blog artikel laat ik je graag zien welke methode ik toepas om naast mijn baan online geld te verdienen. 

Direct benieuwd naar mijn methode?

Inhoudsopgave

Online geld verdienen is voor iedereen mogelijk

Mijn methode om online geld te verdienen naast je huidige baan is voor iedereen mogelijk. Met die reden laat ik je dus graag mijn methode zien. 

Want met een paar uur per dag ga jij gegarandeerd geld verdienen naast je werk. 

Hoe meer energie en tijd jij er in steekt hoe eerder en hoe meer geld je online gaat verdienen, zo simpel is het.

Ik ben enkele jaren geleden begonnen met deze methode en verdien inmiddels honderden euro’s per dag. En nee, ik suggereer niet dat je op dag 1 gelijk geld gaat verdienen. 

Maar ben jij serieus geïnteresseerd in de mogelijkheden en heb jij het er voor over om iedere dag een klein deel van je tijd bezig te zijn met deze methode? Dan gaat het je gegarandeerd lukken. 

Hoeveel kan ik naast mijn baan verdienen?

Misschien wel de eerste vraag die je jezelf stelt. Hoeveel kun je nou eigenlijk naast je baan verdienen? En terecht. Want mochten de mogelijkheden minimaal zijn. Waarom zou je dan überhaupt je best doen om deze methode eigen te maken. 

Het antwoord op deze vraag heeft met een aantal factoren te maken. Maar ik zal je zeggen: the Sky is the limit. Ik had gehoopt dat ik deze methode eerder had ontdekt want zoals aangegeven verdien ik inmiddels honderden euro’s per dag. 

Hoeveel jij naast je baan kunt verdienen hangt voor een groot gedeelte van jezelf af. Het gaat er namelijk om of jij bereid bent hier echt een succes van te maken.

En nee, het geeft niet als jij maar een uur tijd hebt per dag. Zo ben ik namelijk ook begonnen. Maar in eerste instantie was dat bijna de reden waarom ik niet begon. 

Ik had ook een fulltime baan en had naast mijn baan maximaal 1 uur per dag tijd om zelf geld te gaan verdienen op het internet. Ik dacht toen: wat is nou een uur per dag. Daarmee ga je het toch nooit redden? Toch ben ik het gaan doen. En kijk waar ik nu sta. 

Schrik niet als ik zeg dat het mogelijk is om naast je baan een paar duizend euro per maand extra te verdienen. Alles begint klein. 

Het is de kracht van consistentie en door blijven bouwen.

Welke methode gebruik ik?

Heb je wel eens van affiliate marketing gehoord? Persoonlijk was het voor mij een nieuwe term. Ik wist niet wat het was. 

In mijn zoektocht op het internet om naast mijn baan geld te verdienen kwam ik deze methode tegen. Ik ben mij hier in gaan verdiepen en wist vrij snel dat dit was wat ik wilde. 

Jaren lang was ik op zoek naar een gat in de markt. Ik werk al behoorlijk lang voor een baas en ik wist dat ik dat niet heel mijn leven wilde blijven doen. Ik wilde graag zelfstandig zijn en mijn eigen geld verdienen. De valkuil was dat ik al die tijd aan het wachten was op dé ingeving. Ik was op zoek naar hét plan. En dat kwam er maar niet. 

Tot dat ik de methode affiliate marketing tegenkwam. Toen ging er een lichtje branden. Al die tijd was ik aan het wachten op dat geniale plan. Toen ontdekte ik: affiliate marketing is mijn geniale plan. 

Mijn methode is dus affiliate marketing. Maar wat is dit nu precies? Ik ga proberen dit heel kort uit te leggen omdat ik eigenlijk wil dat je mijn verdienmodel zelf gaat ontdekken

Affiliate marketing is het promoten van een product of dienst. Het zijn dus niet je eigen producten maar de producten van iemand anders. Het enige wat jij moet doen is een website bezoeker via jouw website doorsturen naar de website waar het product kan worden gekocht. 

Als de bezoeker het product dan koopt dan krijg jij daar een commissie over. Omdat de bezoeker via jouw link het product gekocht heeft. Het is dus een heel simpel spelletje.

Bouw een website, zorg dat je bezoekers krijgt en stuur ze door. Meer is het niet. 

Alleen valt of staat dit met of jij dit echt wilt. Je kunt niet verwachten dat je binnen een week geld gaat verdienen naast je baan. Dit is een methode voor de lange termijn. Mijn eerste comissie kwam na 3 maanden. Wat een feest was dat. 

Denk dus eens na over welk onderwerp jij enthousiast wordt? Misschien is dat wel fietsen of hardlopen? 

Waarom doet dan niet iedereen dit?

Toen ik in mijn omgeving vertelde dat ik met deze methode aan de slag ging konden ze het eigenlijk niet geloven. Veel mensen kende de methode niet maar snapte de gedachten wel. 

Een vraag die ik veel kreeg was: als dit inderdaad zo makkelijk is waarom doet dan niet iedereen dit? Een logische vraag waarop ik bijna geneigd ben om te zeggen: inderdaad, waarom doet niet iedereen dit? Want het is inderdaad zo makkelijk als dat ik zeg. 

Het probleem zit hem in volharding. Ik ken best wat mensen die ook hebben besloten met deze methode aan de slag te gaan. Na 3 weken zien ze geen resultaat en stoppen vervolgens weer. 

Ik ken ook een handje vol mensen die door zijn blijven gaan. Inmiddels zijn ze een jaar verder en verdienen ze dus ook maandelijks geld naast hun baan. 

En dat is het verschil. De reden waarom niet iedereen dit doet heeft te maken met dat veel mensen het niet volhouden en opgeven. Dan kun je ook niet verwachten dat je naast je baan geld kunt gaan verdienen.

Ik hoop dat jij anders bent en wel kunt volhouden. 

Hoe kan ik met deze methode starten?

Ben je benieuwd geworden en wil je ook graag beginnen met affiliate marketing? Gefeliciteerd. Ik ben oprecht blij voor je. 

Want met deze methode kun je rustig aan beginnen om naast je baan geld te gaan verdienen. Je kunt je huidige baan lekker houden en stap voor stap ga je jouw eigen inkomsten laten groeien.

En geen paniek. Je hoeft geen technische kennis te hebben op het gebied van een website maken. Dat wordt jou allemaal voor gedaan in de Affiliate Marketing Revolutie. De affiliate marketing revolutie is exact de start die ik heb gemaakt. Start direct met mijn methode .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *