Meer geld verdienen met jouw affiliate website

Meer geld verdienen met jouw Affiliate Website?

Als publisher ben je eigenlijk continue bezig met het optimaliseren van je website met als hoofddoel traffic genereren naar je website om uiteraard de verdiensten op te schroeven. Dit is een proces wat continue aandacht nodig heeft. Affiliate Marketing is enorm divers en kent dus ook heel veel overeenkomsten met andere online marketing kanalen. Maar welke gaan er echt goed samen en dragen bij aan het doel om meer bezoekers richting jouw website te krijgen?

Affiliate Marketing vs. Online kanalen

Welke online kanalen gaan er nu eigenlijk goed samen met Affiliate Marketing? Welke kanalen zijn er goed in te zetten om te zorgen dat je meer bezoekers krijgt en daarmee dus meer geld gaat verdienen op het internet. Het is belangrijk om dit voor jezelf goed op een rijtje te hebben zodat je je tijd niet verkeerd inzet en te veel aandacht geeft aan kanalen die niet bijdragen aan jouw doel.

Social Media

De meest voor de hand liggende is toch wel Social Media. Daar willen we dan ook mee beginnen. Deze online marketing tool heeft eigenlijk iedereen wel op zijn lijstje staan. Binnen Social Media ken je natuurlijk veel verschillende media die je kunt inzetten. Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Snapchat. Afhankelijk van het product wat je promoot en de doelgroep die je daar dus mee wilt aanspreken bepaal je welke media voor jou geschikt zijn en welke minder. Alle media zijn zowel gratis als betalend in te zetten om daarmee meer traffic naar je website te krijgen.

E-mail marketing

Probeer op jouw Affiliate Website een optie te plaatsen tot het inschrijven op een nieuwsbrief. Althans, probeer data te verzamelen. Hiermee kun je jouw potentiële klant bereiken op het moment dat jij dat zou willen. Je kunt ze vanuit een e-mail/nieuwsbrief naar je website lokken maar je kunt in je e-mail ook een rechtstreekse link plaatsen naar de adverteerder.

SEO (Search Engine Optimization)

Vandaag van de dag een van de belangrijkste dingen. Maar dit vergt doorzettingsvermogen en geduld. Het is een gratis manier die organisch meer bezoekers naar je website trekt maar Google moet je gaan oppikken. In dit blog bericht geven we je 10 SEO tips. 

SEA (Search Engine Advertising)

Een goede maar relatief prijzige tool om meer bezoekers naar je website te krijgen. In de zoekmachines zoals Bing en Google kun je met banners gaan werken. Ook wel SEA genoemd. Hier betaal je per klik. De bezoeker komt via een banner op een andere website binnen op jouw website om zo hopelijk te converteren. Zo kun je wel de kosten die je maakt weer terugverdienen.

Persoonlijk zijn wij fan van SEO omdat dit sowieso een gratis manier is maar vooral omdat het vast bezoekers trekt. Neem als voorbeeld SEA. Als je hier mee stopt zul je zien dat het bezoekers aantal op gelijk zal kelderen. Als je op een organische manier het aantal bezoekers kan laten groeien zal dit consistent doorgaan.

Wil jij ook meer geld verdienen met jouw affiliate website of wil je aan de slag met Affiliate Marketing? Start dan met de Affiliate Marketing Revolutie. Aan de hand van videotrainingen wordt jou stap-voor-stap uitgelegd hoe jij kunt beginnen met geld verdienen op het internet. Wil je beginnen? Start dan hier. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *