Locatie onafhankelijk werken. Start met mijn methode.

Locatie onafhankelijk werken. Ik ben oprecht blij dat je hier bent. Want dat betekent dat het zaadje in je hoofd is gepland. Het zaadje ‘locatie onafhankelijk werken’.

Voor mij is het inmiddels een term die ik heb kunnen realiseren. En dat wens ik iedereen toe. Voor mij maakt het namelijk niet uit waar op de wereld ik mij bevind. Ik ben namelijk locatie onafhankelijk. Toevoeging: ik ben locatie onafhankelijk én ik verdien online geld. 

Het enige wat ik nodig heb is mijn laptop met een werkende internetverbinding. Dit heeft er voor gezorgd dat ik inmiddels op de meeste bizarre plekken op de wereld heb gewerkt en toch geld wist te verdienen. Dat was mijn ultieme droom. Ik heb uiteindelijk mijn baan ook kunnen opzeggen. 

En nee, ik had geen verschrikkelijke baan. In tegenstelling, ik vond mijn werk ontzettend leuk. Alleen het werkritme was ik zat. Ik wilde niet iedere dag van 9 tot 5 naar kantoor en in de avonduren ook nog e-mails beantwoorden. 

Ik wilde een locatie onafhankelijke job. In dit blog artikel deel ik graag mijn verdienmodel en de methode die ik ben gaan toepassen om deze droom te realiseren. Waarom ik dit deel? Omdat ik dit iedereen gun. En het feit dat jij op Google hebt gezocht naar deze zoekterm is de eerste stap. 

Benieuwd hoe ik locatie onafhankelijk kan zijn?

Inhoudsopgave

Liever de video kijken?

Hoelang duurt het om dit realiseren?

Ik wou dat ik kon zeggen: een week. Helaas, dat is jezelf voor de gek houden. Maar ik neem aan dat je dat ook niet had verwacht. 

Dit kost wat tijd. Maar dat geeft niet. Om ergens te komen of een doel te halen in het leven zul je tijd moeten investeren en geduldig moeten zijn. Niets komt aanwaaien. 

Als jij een afgetraind lichaam wilt om in zomer op het strand te kunnen shinen, is het een beetje laat als je pas in mei of juni voor het eerst naar de sportschool gaat. Dit is een 1 of 2 jarig project. Maar moet je eens kijken waar je staat na 2 jaar. Dan kan je dat shirtje wel uitrekken. 

Dit geldt ook voor locatie onafhankelijk werken. Je zult een langetermijnvisie nodig hebben. Heb geduld en werk toe naar die stip op de horizon. 

Hoelang het precies zal duren hangt ook af van hoeveel tijd jij erin wilt stoppen. Zelf begon ik met een uurtje per dag. Langzaam ben ik dit gaan uitbreiden. Ik vond het namelijk ook fantastisch leuk om aan mijn eigen business te werken. Het kwam dus geregeld voor dat ik in het weekend ook mijn laptop open klapte om verder te werken. 

Om je enige indicatie te geven denk ik dat je dit binnen zo een 1,5 tot 2 jaar kunt realiseren. Belangrijke opmerking hierbij is dat je wel iedere dag iets aan je business doet. Het hoeft niet veel te zijn. Kan ook een half uurtje per dag zijn. 

Het belangrijkste is dat je consistent bezig bent. Wellicht vraag je je nu af: maar met wat moet ik dan precies bezig zijn en over welke business heb je het nu precies? In het stuk hieronder laat ik je mijn methode zien. Mijn methode die er voor heeft gezorgd dat ik nu locatie onafhankelijk werk. 

1,5 tot 2 jaar lijkt misschien lang maar vergeet niet dat je ook in deze periode dus al geld gaat verdienen. Het is nog niet voldoende om locatie onafhankelijk te zijn. Maar 500 euro extra verdienen naast je huidige baan is ook niet verkeerd, toch? En die 500 euro per maand kun je al veel eerder realiseren.

Locatie onafhankelijk werken

Wat is locatie onafhankelijk werken?

Misschien wat voor de hand liggend maar wat is locatie onafhankelijk werken? Toch wil ik het even benoemen omdat sommige mensen hier wellicht een andere interpretatie van hebben.

Locatie onafhankelijk werken kan voor sommige mensen ook betekenen dat ze een bepaalde vrijheid krijgen van hun baas. Denk aan het thuiswerken of het koffiehuisje om de hoek. 

Voor mij betekent het iets heel anders. Voor mij betekent het ultieme vrijheid. Vrijheid die ik zelf heb gerealiseerd omdat ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen inkomsten. 

Ik kwam op een punt in mijn leven dat ik zelf geld wilde verdienen. Maar wel geld verdienen terwijl het niet zou uitmaken waar op de wereld ik mij zou bevinden. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn. 

Mijn ode aan het internet. Want door het internet is dit namelijk mogelijk. Jaren geleden kon je dit niet bedenken. Maar nu wel. 

Ik werk inmiddels al een aantal jaar locatie onafhankelijk omdat ik mijn eigen business heb opgebouwd via het internet. En voor deze business hoef ik niet thuis te zijn. Als je mij nu kon zien, zou je een glimlach van oor tot oor zien. 

Ik heb nu een vrij bestaan en ben baas over mijn eigen leven. Ik neem vakantie wanneer ik wil en ik werk wanneer ik wil. Het mooie is omdat deze business van jezelf is wil je soms niet eens vakantie nemen maar wil je door blijven bouwen. 

Maar hoelang heeft het mij gekost om locatie onafhankelijk te kunnen werken?

Mijn verdienmodel (om locatie onafhankelijk te kunnen zijn)

Moment Supreme. Mijn verdienmodel om een vrij leven te starten oftewel: locatie onafhankelijk werken. 

Voor mij is alles begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie. Een cursus die ik heb gevolgd (levenslang toegang overigens en dus vandaag de dag nog steeds gebruik). Wat een eye-opener was dit. 

Waar moet ik beginnen? Laat ik starten met de essentie uit te leggen van affiliate marketing en hoe het kan dat je deze methode overal ter wereld kan toepassen. 

Met affiliate marketing promoot je producten of diensten. Producten die niet van jezelf zijn en waar je (gelukkig) ook nooit eigenaar van zal worden. Je zult de producten nooit in je handen hebben. Hetgeen jij alleen hoeft te doen is te zorgen dat iemand dit product koopt via jouw affiliate link. Dit klonk voor mij als muziek in de oren. Want als je de producten nooit in je handen zult hebben en zelf nooit producten hoeft op te sturen betekent dit ook dat je dus niet thuis hoeft te zijn of producten hoeft op te slaan. 

Er zijn tal van affiliate marketing voorbeelden waarvan je misschien niet eens weet hebt. Ik weet zeker dat jij ooit wel eens via een affiliate link iets hebt gekocht maar dat je je daar niet bewust van was. 

Wat jij dus gaat doen is mensen via jouw website doorsturen naar een andere website. En zo simpel is het echt. Je gaat een onderwerp bedenken waar jij veel over weet te vertellen en daar ga jij jouw eigen website over maken (alleen al het beheren van je eigen website is fantastisch leuk). Je gaat er trots op worden. 

Een website maken? Maar dat kan ik helemaal niet. Ik kon dat ook niet. Ik had het nog nooit gedaan. In de Affiliate Marketing Revolutie wordt dit aan de hand van een videotraining precies voor gedaan. En als ik zeg precies dan bedoel ik dat letterlijk. De maker van deze videotraining laat precies zijn stappen zien zodat jij in enkele dagen een website in de lucht hebt. 

Ook vind je hier uitleg over hoe je affiliate links op je website kunt gaan plaatsen en waar je die links vandaan haalt. Niets wordt aan het toeval overgelaten. 

Aan de hand van deze video’s heb ik inmiddels een aantal goed lopende affiliate websites en kan ik met veel blijdschap zeggen dat ik locatie onafhankelijk ben geworden. 

Een heel bizar voorbeeld was mijn roadtrip die ik door Amerika aan het maken was. Uiteraard had ik mijn laptop bij. Door het tijdverschil van 9 uur was het in Nederland dag wanneer het in Amerika nacht was. Als ik ging slapen werden mensen in Nederland juist wakker.

Letterlijk iedere ochtend bij het wakker worden hoefde ik alleen maar mijn mail te checken om te zien hoeveel ik had verdiend. Ik verdiende dus eigenlijk slapend geld. Waarom? Omdat mijn business staat en ik die alleen nog maar een beetje hoef bij te houden. Het internet werkte voor mij in plaats van andersom. 

Want dat is het hele ding met affiliate marketing. Als het eenmaal staat dan staat het. En dan ga je dus een passief inkomen opbouwen. Een inkomen waar je eigenlijk niets voor hoeft te doen. Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat je dit echt moet aangaan. Start gewoon.

Waarom doet niet iedereen dit?

Leuke vraag. Al zeg ik het zelf. Het probleem zit hem eigenlijk in iets anders. Want heel veel mensen doen dit. Nee, ik moet het anders zeggen. Hebben dit geprobeerd. 

Het probleem is dat 90% van de mensen na 3 weken weer stoppen. Ze zien geen resultaat en verliezen hun motivatie. Persoonlijk vind ik dat je dan het doel wat je voor ogen hebt niet graag genoeg wilt behalen. 

Want als jij die andere 10% bent en dit wel volhoudt, dan gaat het je lukken. Als jij morgen een website in de lucht hebt en jij werkt daar iedere dag voor 1,5 jaar lang een uur per dag aan. Moet je eens kijken hoe groot jouw website is na 1,5 jaar. De kracht van internet wordt zo enorm onderschat. Ik kan het eigenlijk niet geloven. Maar geloof mij: the sky is the limit. 

Wil jij dit echt? Ben jij echt opzoek naar locatie onafhankelijk werk? Dan is dit de manier! 

Ik wil dit ook. Waar kan ik beginnen?

Ik zou je adviseren om te beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie. Zo ben ik precies begonnen. 

De video’s in de affiliate marketing revolutie blijven levenslang beschikbaar. Tenzij je het hele affiliate marketing speelveld zelf wilt uitzoeken.

Dan kun je natuurlijk het internet gaan raadplegen en zelf alles ontdekken. Ik kies liever voor de snellere manier.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *