Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. Of in het Nederlands ook wel Zoekmachine Adverteren. Vaak denkt men dan gelijk aan het adverteren in Google, wat een logische gedachten is. Echter, zijn er naast Google nog meer zoekmachines zoals Bing en Yahoo. Ook binnen deze zoekmachines kun je adverteren. Wanneer je in een zoekmachine wilt adverteren kun je op basis van zoektermen die je zelf bepaalt bovenaan in de zoekresultaten verschijnen. Je betaalt dan per klik. 

De meeste bekende advertentie is de tekstadvertentie. Maar ook de shopping advertentie beginnen een zeer belangrijke rol te spelen voor adverteerders. Hieronder een voorbeeld van een tekst- en shopping advertentie.  

Wat is SEA
Robert van Online Succes Gids

Robert van Online Succes Gids

Ik schrijf over alles wat te maken heeft met online marketing en geld verdienen op het internet. Met een extreme voorliefde voor Affiliate Marketing. Door Affiliate Marketing heb ik mijn eigen online business en verdien ik nu geld via het internet. Voor mij is alles begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie: 40 video trainingen die mij hebben geholpen mijn eigen affiliate website te starten. Benieuwd naar mijn methode?