Wat is een customer journey?

Een customer journey is de weg die een bezoeker aflegt op jouw website. Het zijn de stappen vanaf het moment dat een bezoeker op jouw website komt tot aan het afnemen van jouw product of dienst. Een customer journey bestaat dus uit verschillende stappen. Hoe ervaart de bezoeker de verschillende fasen? Zijn de stappen duidelijk of wordt de bezoeker onderweg naar de conversie afgeleid? Een geoptimaliseerde customer journey is essentieel. 

Bij iedere stap heeft de bezoeker een bepaald gevoel. Zo moet je de bezoeker aan de hand meenemen. Bewust maken, vertrouwen creëren, overweging versterken, aankoop en loyaliteit. 

Robert van Online Succes Gids

Robert van Online Succes Gids

Ik schrijf over alles wat te maken heeft met online marketing en geld verdienen op het internet. Met een extreme voorliefde voor Affiliate Marketing. Door Affiliate Marketing heb ik mijn eigen online business en verdien ik nu geld via het internet. Voor mij is alles begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie: 40 video trainingen die mij hebben geholpen mijn eigen affiliate website te starten. Benieuwd naar mijn methode?