Hoe wij zijn begonnen: de Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate Marketing Revolutie

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?
En hoe zijn wij begonnen?

Wij zijn Robert en Marvin oprichters van de website onlinesuccesgids.nl In 2012 zijn wij beide afgestudeerd op het gebied van online marketing. Wij zijn allebei dagelijks bezig met het verkopen van producten op het internet. Door de vele stages en werkervaring die wij nu hebben opgedaan verdienen wij nu ons geld via het internet. Het zat namelijk zo: Wij wilde baas zijn over ons eigen leven en geld verdienen vanuit huis. Maar waar moet je beginnen?

Wij zijn geïnteresseerd in de online wereld, hoe zit het internet in elkaar. Wij verdiepen ons al vanaf onze studie in de mogelijkheden om via het internet geld te verdienen. Hoe zit SEO in elkaar en vooral hoe bepaald Google wie er boven aan in de zoekmachine komt en hoe klim je dan naar pagina 1.

Online Succes Gids

Wij hebben deze website opgezet om jou te helpen om net als ons geld te gaan verdienen op het internet en te laten zien dat je geen 4-jarige studie nodig hebt om een succesvolle business via het internet op te bouwen. Op onze website geven wij je tips en tricks over het online geld verdienen, Affiliate Marketing en alles wat je moet weten om een inkomen te genereren via het web.

En niet geheel onbelangrijk, onthullen wij DE GOUDE methode die wij hebben gebruikt om een passief inkomen op te bouwen via het internet! Wij hebben het zoekwerk alvast voor jou gedaan 😉 

Want wie zijn droom is het niet om via het internet veel geld te verdienen? Die van ons in ieder geval wel!

Met die gedachten hebben wij een aantal jaar geleden de handen in een geslagen. Het moest er een keer van komen! Een aantal vragen waar wij al langer tegenaan liepen:

  • Zijn wij tevreden met ons huidige leven?
  • Verdienen wij momenteel genoeg om te kunnen doen wat wij willen?
  • Willen wij heel ons leven voor een baas blijven werken?
  • Wanneer kunnen we onafhankelijk worden en vanuit thuis werken?
  • Breekt de tijd aan dat we vier keer per jaar op vakantie kunnen en toch geld blijven verdienen?

Gewoon doen.

Maar iets roepen en iets doen zijn twee verschillende dingen! Is dat niet iets waar veel mensen tegenaan lopen? De wil is er wel, maar daar stopt het vaak. Uit ervaring weten wij dat dit meestal komt omdat je niet weet waar je moet beginnen! Wat wij wel wisten is dat onze interesse lag bij Affiliate Marketing. Online geld verdienen, veel geld verdienen. Maar hoe? Ja, via een website. Dat konden we ook nog wel bedenken.

Maanden lang zijn we bezig geweest met het afspeuren van het internet. Op zoek naar informatie over Affiliate Marketing en hoe we dus moesten beginnen. Dit heeft ons veel tijd gekost en doorzettingsvermogen. We wisten namelijk wel dat Affiliate Marketing een manier was om veel geld te verdienen via het internet terwijl je er (lees uiteindelijk) heel weinig voor hoeft te doen. Als het namelijk eenmaal staat, dan staat het. Terwijl de inkomsten wel door blijven lopen. En dat is wat wij willen!

Al snel ontdekte we dat er niet 1 methode te vinden was waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een start kunt maken in Affiliate Marketing en dus een passief inkomen kunt opbouwen.

Totdat we de Affiliate Marketing Revolutie tegenkwamen. Door middel van zeer duidelijke video tutorials wordt er in de AMR PRECIES uitgelegd hoe jij moet beginnen. We bedoelen dan ook echt: Beginnen. Niets wordt overgeslagen. En wees niet bang, je hoeft geen technische achtergrond te hebben.

Oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie

De AMR is opgericht door Jacko Meijaard. Een echte internet ondernemer. Een video zegt meer dan een 1000 worden. Jacko verdiend inmiddels duizenden euro’s per maand met Affiliate Marketing. Zie video hieronder een interview op het AD.nl met Jacko Meijaard.

NAAR DE TRAINING! 

Financiële resultaten: bewijs!

Natuurlijk niet geheel onbelangrijk en een vraag die we veel voorbij zien komen: maar wat kun je nou verdienen met Affiliate Marketing? Om jou twijfels direct te ontnemen waarom jij vandaag nog moet starten met de Affiliate Marketing Revolutie geven we jou graag bewijs dat geld verdienen via het internet geen fabeltje is maar keiharde realiteit!

Lees hier het verhaal van Jacko en start met geld verdienen op het internet!

Klant successen

Als je op het punt staat een nieuw product te kopen.. wat doe je dan? De meeste onder ons zoeken dan toch even wat reviews op. Het bedrijf of merk kan wel zeggen dat het een fantastisch product is.. maar uiteindelijk gaat het toch om de beleving en ervaring van de eindgebruiker?

Daarom hebben wij hier een aantal reviews / klant successen over de Affiliate Marketing Revolutie op een rij gezet.