Affiliate Marketing Revolutie

Hoe wij zijn begonnen: de Affiliate Marketing Revolutie

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?
En hoe zijn wij begonnen?

 

Een klein kijkje achter de schermen bij Online Succes Gids.nl

Wij zijn momenteel al een aantal jaar dagelijks bezig met het verkopen van producten op het internet. Het zat namelijk zo: wij wilde baas zijn over ons eigen leven en dus geld verdienen vanuit huis. Maar waar moet je beginnen?

Wij zijn al een aantal jaar geïnteresseerd in de online wereld. Hoe zit het internet in elkaar en wat zijn de mogelijkheden om een eigen online onderneming te starten? Hoe werkt Search Engine Optimization (SEO) en hoe bepaald Google wie er bovenaan in de zoekresultaten komt?

Online Succes Gids

Wij zijn begonnen met de Online Succes Gids om onze kennis te delen en jou te helpen net als ons geld te gaan verdienen op het internet. Hier geven wij je tips en tricks over het online geld verdienen, affiliate marketing in het algemeen en alles wat je moet weten om een inkomen te genereren via het web.

En niet geheel onbelangrijk, onthullen wij de methode die wij hebben gebruikt om een passief inkomen op te bouwen via het internet. Want wie zijn droom is het niet om via het internet veel geld te verdienen?

Met die gedachten hebben wij een aantal jaar geleden de handen in een geslagen. Het moest er een keer van komen. Een aantal vragen waar wij al langer tegenaan liepen:

  • Zijn wij tevreden met ons huidige leven?
  • Verdienen wij momenteel genoeg om te kunnen doen wat wij willen?
  • Willen wij heel ons leven voor een baas blijven werken?
  • Wanneer kunnen we onafhankelijk worden en vanuit thuis werken?
  • Wanneer kunnen we vier keer per jaar op vakantie en toch geld blijven verdienen?

Gewoon doen

Maar iets roepen en iets doen zijn twee verschillende dingen. Is dat niet waar veel mensen tegenaan lopen? De wil is er wel, maar dan? Uit ervaring weten wij dat dit meestal komt omdat je niet weet waar je moet beginnen. Wat wij in ieder geval wel wisten is dat wij uitzonderlijk geïnteresseerd waren in Affiliate Marketing. Met de voornaamste reden: een passief inkomen opbouwen. In andere woorden: geld verdienen waar je op een gegeven moment zelf niets meer voor hoeft te doen. Online geld verdienen, veel geld verdienen. Maar hoe? Ja, via een affiliate website. Dat konden we ook nog wel bedenken.

Enkele weken zijn we bezig geweest met het doen van research. Op zoek naar informatie over Affiliate Marketing en hoe we dus echt moesten beginnen. Dit heeft ons behoorlijk wat tijd gekost en doorzettingsvermogen. We wisten namelijk dat Affiliate Marketing een zeer aantrekkelijke manier is om veel geld te verdienen via het internet terwijl je er heel weinig voor hoeft te doen. Als het eenmaal staat, dan staat het. Terwijl de inkomsten wel door blijven lopen. En dat is wat wij willen!

Al snel ontdekte we dat er niet 1 duidelijke methode te vinden was waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een start kunt maken in Affiliate Marketing.

Tot dat ons oog op de Affiliate Marketing Revolutie viel. Door middel van zeer duidelijke video trainingen wordt er in de Affiliate Marketing Revolutie precies uitgelegd hoe jij moet beginnen. We bedoelen dan ook echt: Beginnen. Niets wordt overgeslagen. En wees niet bang, je hoeft geen technische achtergrond te hebben.

Oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is opgericht door Jacko Meijaard. Een echte internet ondernemer. Een video zegt meer dan een 1000 worden. Jacko verdiend inmiddels duizenden euro’s per maand met Affiliate Marketing. Zie video hieronder voor een interview op het AD.nl met Jacko Meijaard.

NAAR DE TRAINING! 

Financiële resultaten: bewijs!

Natuurlijk niet geheel onbelangrijk en een vraag die we veel voorbij zien komen: Wat kun je nou eigenlijk verdienen met Affiliate Marketing? Om jou twijfels te ontnemen waarom jij vandaag nog moet starten met de Affiliate Marketing Revolutie geven we jou graag bewijs dat geld verdienen via het internet geen fabeltje is maar keiharde realiteit.

Wel voegen we hier een vleugje realisme aan toe: je kunt niet verwachten dat jij de eerste maand gelijk duizenden euro’s gaat verdienen. Mocht jij die methode wel kennen, dan horen wij die graag.

Bekijk de video hieronder en ontdek wat de mogelijkheden zijn:

 

Benieuwd geworden?

Wij hopen dat je overtuigd bent van het feit dat affiliate marketing heel veel deuren voor jou kan openen en jij net als ons en vele andere een zeer mooi inkomen kan genereren via het internet.

Begin hier als jij echt aan de slag wilt. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *