Geld verdienen via internet

Geld verdienen via internet. (10 manieren) en mijn TOP 3

Geld verdienen via het internet is allang niet meer zo complex als dat het was. Geld verdienen via het internet kan eigenlijk best makkelijk zijn. 

Zelf verdien ik al een aantal jaar geld via het internet. Dit kwam eigenlijk door mijn behoefte om naast mijn fulltime baan wat extra geld te gaan verdienen. 

Ik kan je zeggen: het geeft je een enorm vrij gevoel en ik kan iedereen aanraden te starten met geld verdienen via het internet. 

Denk niet dat dit voor jou niet mogelijk is. Als de wil er echt is dan rest jou niets anders dan nu ook de keuze te maken om daadwerkelijk te starten. 

In dit blog bericht vertel ik je meer over welke (betrouwbare) manieren er allemaal zijn om geld te verdienen via het internet en laat ik je zien welke drie manieren voor mij het beste werken. Deze drie manieren pas ik nu geruime tijd toe en hebben zich voor mij keihard bewezen. 

Direct benieuwd naar mijn nummer 1 methode?

Inhoudsopgave

Geld verdienen via internet: 10 manieren

Hieronder bespreek ik met jou de 10 beste manieren van geld verdienen op het internet. Ik begin met mijn top 3. Deze drie manieren hebben het voor mij keihard bewezen de afgelopen jaren. 

Bij de meeste van onderstaande manieren van geld verdienen op het internet adviseer ik een cursus welke je kunt volgen om een vliegensvlugge start te kunnen maken. 

Ik heb ontdekt dat het volgen van een cursus de beste manier is om een bepaald onderwerp echt eigen te maken. Iedere cursus die ik adviseer heb ik zelf ook gevolgd dus je kunt er op vertrouwen dat ze kwalitatief sterk zijn en dat dit jou dit echt gaat helpen. 

1. Affiliate Marketing (mijn nummer 1)

AANBEVOLEN CURSUS OM TE STARTEN: Affiliate Marketing Revolutie 
POTENTIËLE VERDIENSTEN PER MAAND: 500 – 10.000 EURO
MOEILIJKHEIDSGRAAD: Makkelijk – Gemiddeld 

Laat ik beginnen met mijn nummer 1 methode voor geld verdienen op het internet. Namelijk met Affiliate Marketing. 

Ik pretendeer niet dat dit een nieuwe manier is van geld verdienen op het internet maar er zijn nog enorm veel mensen die deze manier niet kennen. 

Persoonlijk is dit voor mij de makkelijkste manier maar bovenal de aller leukste manier van geld verdienen. Het zorgt er namelijk voor dat ik een passief inkomen ben gaan opbouwen. Het internet werkt voor mij, ook al ben ik niet aan het werk. 

Iedere ochtend verschijnt er weer een glimlach op mijn gezicht als ik zie dat ik weer voor 500,- EURO commissies hebt verdiend. 

Met affiliate marketing kun je producten promoten voor geld. Als je dus iemand via jouw website door middel van een tracking link doorstuurt naar een website waar het product of dienst kan worden aangeschaft en de bezoeker maakt de sale, dan ontvang jij daar een commissie over. 

Deze commissie kan een percentage zijn of een vast bedrag. 

Om te starten met affiliate marketing adviseer ik om een blog website te starten. Probeer eens na te denken over een onderwerp waar jij enthousiast van wordt en veel over kunt vertellen. 

Over dit onderwerp ga je heel veel verschillende blog berichten schrijven. In deze blog berichten plaats je vervolgens affiliate links. Je zult in het begin wat geduld moeten hebben. Je hebt namelijk bezoekers nodig op jouw website. 

Het duurt een aantal weken voordat Google jouw website indexeert. 

Wees dus geduldig en geef niet op. Bij mij duurde het drie maanden voordat ik mijn eerste commissie had verdiend. Affiliate marketing is dus geen methode voor het snelle geld. Maar wel een methode voor heel veel geld op de lange termijn. 

Wil jij ook geld verdienen op het internet met Affiliate Marketing?

2. Producten verkopen via bol.com (mijn nummer 2)

AANBEVOLEN CURSUS OM TE STARTEN: Bol Masterclass
POTENTIËLE VERDIENSTEN PER MAAND: 300 – 5.000 EURO
MOEILIJKHEIDSGRAAD: Gemiddeld 

Na dat ik Affiliate Marketing goed onder de knie had ben ik mij gaan verdiepen in andere manieren van geld verdienen via het internet. In mijn zoektocht kwam ik deze methode tegen. Namelijk producten verkopen via bol.com 

Wederom had ik de Bol Masterclass cursus echt nodig. Ik wist namelijk niet hoe ik moest starten. Ik was niet eens bekend met het feit dat iedereen zomaar producten kan verkopen via bol.com 

Je hoeft de producten niet eens zelf op te sturen. Je kunt je producten namelijk opslaan in het magazijn van Bol.com en zij doen de rest. Dit werd mij allemaal duidelijk in de Bol Masterclass. 

Hieronder in het kort hoe deze manier van geld verdienen op het internet in zijn werk gaat: 

1. Je zoekt een product wat je wilt gaan verkopen
2. Dit koop je super goedkoop in via China (bijvoorbeeld via Alibaba of AliExpress) 
3. Je maakt een pagina aan op bol.com 
4. Je plaatst jouw ingekochte producten live 
5. Je kunt zelf een prijs bepalen
6. Je stuurt je producten op naar bol 
7. Bij een bestelling stuurt bol de producten op
8. Bol ontvangt een klein bedrag 
9. Jij hebt een sale te pakken 

Ook aan de slag met producten verkopen via Bol.com?

3. Geld verdienen met crypto (mijn nummer 3)

AANBEVOLEN CURSUS OM TE STARTEN: Crypto Masterclass
POTENTIËLE VERDIENSTEN PER MAAND: The sky is the limit – Afhankelijk van je investering
MOEILIJKHEIDSGRAAD: Moeilijk

Wanneer je wilt starten met geld verdienen op het internet dan is dit niet direct de makkelijkste manier. Dit vergt aardig wat kennis. Vooral om te voorkomen dat je fouten maakt. 

Let op: deze manier adviseer ik alleen als je wat geld kunt missen. Investeren in crypto neemt altijd risico’s met zich mee. Daarnaast is het volgen van deze cursus een must. 

Nog een let op: als je dit onder de knie hebt kun je hier goed veel geld mee verdienen. 

Crypto is momenteel enorm trending. Enorm veel mensen willen de boot niet missen en besluiten juist nu om in te stappen. Jammer is dat veel mensen zoals eerder aangegeven niet goed weten wat ze doen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om geld te verdienen met crypto?

4. Het leven van een Freelancer

DIRECT AANMELDEN ALS FREELANCER
POTENTIËLE VERDIENSTEN PER MAAND: 50 – 2.000 EURO
MOEILIJKHEIDSGRAAD: Zeer makkelijk

Deze methode is naar mijn mening de makkelijkste manier om geld te verdienen op het internet. Namelijk iedereen kan starten als freelancer via Fiverr. 

Fiverr is een online platform waar je jouw diensten kan aanbieden aan iedereen over de hele wereld. Neem eens een kijkje op Fiverr en ontdek in welke categorieën je allemaal aan de slag kunt. 

Vraag en aanbod komen samen op Fiverr. Zorg ervoor dat je kopers zeer tevreden zijn. Dit doe je uiteraard door kwalitatief goed werk te leveren maar ook door zeer snel te reageren op aanvragen die je krijgt. 

Iedere koper kan namelijk een waardering geven van 1-5 sterren. Des te beter jouw waardering des te beter word je gevonden op Fiverr.

5. Maak een eigen website of webshop

DIRECT EEN WEBSITE MAKEN: Aan de slag met Phoenix 
POTENTIËLE VERDIENSTEN PER MAAND: 100 – 20.000 EURO
MOEILIJKHEIDSGRAAD: Makkelijk – gemiddeld

Misschien voor de hand liggend maar zo simpel kan het wel zijn. Durf die stap te maken en start een winstgevende (affiliate) website 

Je kunt dit op een aantal verschillende manieren benaderen. Je kunt natuurlijk een webshop starten waar je zelf producten gaat verkopen. Persoonlijk is dit altijd mijn droom geweest. Maar dit vraagt een aardig start kapitaal. Je zult namelijk producten moeten gaan inkopen welke je vervolgens aan de man moet brengen. 

Dat laatste kan een behoorlijke uitdaging zijn omdat je de consument nog moeilijk weet te bereiken. Hier zul je dus ook geld in moeten investeren omdat de consument nog niet weet dat jouw webshop bestaat. 

Na enige research kwam ik er achter dat ik inderdaad een eigen website wilde hebben maar ik had het geld niet om producten te kopen. Daarnaast had ik ook geen ruimte thuis om de producten op te slaan. Er waren te veel but’s en why’s en ben daarom nooit een eigen webshop gestart. 

Niet getreurd. Welkom Affiliate Marketing. Niet voor niets mijn nummer 1 methode. Al hetgeen hierboven hoef je met affiliate marketing namelijk niet te doen. Je hoeft geen producten in te kopen of op te sturen. Jij bent met affiliate marketing de tussenpersoon. 

En dat is nu precies het mooie van deze methode van geld verdienen op het internet. Je hoeft bezoekers alleen maar door te sturen. 

Wil jij ook graag een eigen website waarmee jij geld gaat verdienen op het internet?

Lees dan mijn methode en start met affiliate marketing. 

6. King of Social Media

VERDIENSTEN PER MAAND: 100 – 20.000 EURO
MOEILIJKHEIDSGRAAD: Makkelijk – Je hebt wel een fanbase nodig 

Als je denkt dat Social Media alleen bedoelt is voor de fun dan heb je het mis. Je kunt met Social Media een aardige boterham verdienen. Key is natuurlijk wel dat je mensen weet te bereiken. 

Geld verdienen met Social Media is eigenlijk alleen een optie bij zo een 4000-5000 volgers/fans. Dit is ook echt de ondergrens. De regel is een beetje dat je 0,10 cent kunt vragen per 100 volgers die jij hebt. 

Je kunt dus een samenwerking aangaan met een bedrijf waarbij jij een post plaatst of video maakt over een bepaald product. Hoe meer volgers hoe meer je kunt verdienen. Niet voor niets is het aantal influencers hoger dan ooit. Tegenwoordig willen kinderen geen politieagent meer worden maar Influencer of Vlogger. 

Wederom is Affiliate Marketing toe te passen. Je weet namelijk al enorm veel mensen te bereiken. Als deze fans of volgers dus via jou tracking link kopen ontvang jij daar een commissie over. Ga hier echt mee aan de slag en je zult zien dat je geld gaat verdienen via het internet. 

Ben jij dus actief op social en heb je al een aardige club volgers? Of ben je net begonnen maar wil je nu al weten hoe je straks geld kunt verdienen met affiliate marketing? Ga dan aan de slag met mijn methode en ontdek hoe jij geld kunt gaan verdienen met social media.

Geld verdienen op het internet

7. Schrijf een eigen E-book

POTENTIËLE VERDIENSTEN PER MAAND: 500 – 5.000 EURO
MOEILIJKHEIDSGRAAD: Moeilijk

Een project met een wat langere voorbereidingstijd. Maar dat geeft niet. Uiteindelijk is geld verdienen op het internet een lange termijn gedachten. 

Je kunt niet verwachten in no-time geld te verdienen. Je zult consistent moeten blijven werken. Dat is met alles zo. Vele kleintjes maken groten. Of dat nu is met het sparen van geld of gitaar leren spelen. Je zult vol moeten houden om uiteindelijk resultaat te boeken. 

Het schrijven van een e-book is een enorm mooie manier van geld verdienen op het internet. Zie dit dus als een lange termijn project. Weet jij over een bepaald onderwerp heel veel te vertellen? Denk dan eens na of je door middel van een e-book dit op papier kunt zetten.

Uitgangspunt hierbij is natuurlijk wel dat de lezer er uiteindelijk echt iets aan heeft. Je moet jouw kennis dus kunnen delen en de lezer moet er een ‘rijker’ persoon van worden. 

8. Verkoop je foto's

POTENTIËLE VERDIENSTEN PER MAAND: 50- 3.000 EURO
MOEILIJKHEIDSGRAAD: Makkelijk

Ben jij een beetje fotograaf? Dan wil je niets liever dat je foto’s worden gezien. Daarnaast is dit een manier van geld verdienen waar vaak hobby en werk samenkomen. 

Wat is er leuker dan geld te verdienen met iets wat je super graag doet? Als fotograaf kun je je dus aanmelden op stockfoto website’s waar mensen jouw foto’s kunnen kopen. Denk aan web bouwers of bedrijven die opzoek zijn naar kwalitatieve foto’s voor op hun website.

Een zeer makkelijke manier van geld verdienen op het internet. 

9. Logo's ontwerpen

DIRECT AANMELDEN ALS FREELANCER
POTENTIËLE VERDIENSTEN PER MAAND: 
MOEILIJKHEIDSGRAAD: Makkelijk 

Creatief ingesteld? En handig met Photoshop en Indesign? Dan is dit voor jou een zeer makkelijke manier van geld verdienen op het internet. 

Je kunt je wederom aanmelden op Fiverr. Er is enorm veel vraag naar goede logo’s. Ieder beetje bedrijf heeft wel een logo nodig. 

Heb jij een bepaalde stijl en weet jij je te onderscheiden in het maken van logo’s? Dan kun je in korte tijd aardig wat geld verdienen. Fiverr biedt jou dit platform.

Logo Ontwerpen geld verdienen op het internet

10. Teksten schrijven

DIRECT AANMELDEN ALS FREELANCER
POTENTIËLE VERDIENSTEN PER MAAND: 50 – 3.000 EURO (0,07 cent per woord)
MOEILIJKHEIDSGRAAD: Makkelijk

Net als de methode hierboven is er enorm veel vragen naar goede tekstschrijvers. 

Persoonlijk vind ik het leuk om mijn eigen teksten te schrijven maar is het niet voor mij weggelegd om over onderwerpen te schrijven die mij minder interesseren. 

Kun jij je echt goed inleven in ieder willekeurig onderwerp en ben je creatief in het schrijven van goede (SEO) teksten? Dan adviseer ik je wederom om aan de slag te gaan als freelancer. 

Meld je aan op Fiverr en begin met geld verdienen op het internet. Een goede tekstschrijver kan al snel 0,07 cent per woord vragen. Een goed artikel bestaat al snel uit zo een 1000 woorden. Dat is 70 Euro per tekst. Reken maar uit. 

10 teksten per maand levert jou dus al 700 euro op.

Aan de slag

Dit waren mijn top 10 manieren van geld verdienen op het internet. Ik hoop dat een van deze tien jou aanspreekt. Waarom? 

Geld verdienen via het internet gaat je namelijk een vrijer leven geven. Je bepaalt namelijk zelf waar en wanneer je werkt. 

Ik zou zeggen: ga aan de slag met een van deze methodes en ik weet zeker dat er mooie dingen gaan gebeuren. 

Hieronder nogmaals mijn top drie op een rij

1. Geld verdienen met Affiliate Marketing 
2. Geld verdienen met producten verkopen op Bol.com
3. Geld verdienen met Crypto

Robert van Online Succes Gids

Ik schrijf over alles wat te maken heeft met online marketing en geld verdienen op het internet. Met een extreme voorliefde voor Affiliate Marketing. Door Affiliate Marketing heb ik mijn eigen online business en verdien ik nu geld via het internet. Voor mij is alles begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie: 40 video trainingen die mij hebben geholpen mijn eigen affiliate website te starten. Benieuwd naar mijn methode?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *