Geld verdienen tijdens reizen

Geld verdienen tijdens reizen. Ontdek mijn methode.

Dit klinkt wel heel idealistisch, toch? Geld verdienen tijdens het reizen. En toch is dit mogelijk. Veel mensen hebben de behoefte om tijdens het reizen geld te verdienen. 

Op die manier kun je jouw reis bekostigen en wellicht kun je zelfs voor een langere periode wegblijven en hoef je jouw huis niet onder te verhuren of te verkopen. 

Natuurlijk kennen we de traditionele manieren om tijdens het reizen geld te verdienen. Je kunt lokaal opzoek gaan naar een job (mits het in dat land is toegestaan om te werken natuurlijk). Het nadeel is dat dit veel tijd kost en je dus niet kunt rondtrekken. 

De meeste ideale situatie is dat je eigenlijk locatie onafhankelijk toch geld verdiend, oftewel een passief inkomen weet op te bouwen. In dit artikel deel ik graag een aantal manieren om geld te verdienen tijdens het reizen. Met op nummer 5 de methode die ik zelf gebruik. 

Al onze manieren zijn er op gericht om op een digitale manier en locatie onafhankelijk geld te verdienen. Want uiteindelijk wil je toch reizen? En niet aan de slag in een lokale bar of boerderij. Daarnaast zijn het multi inzetbare manieren. 

Dus niet alleen voor tijdens het reizen. Het zijn manieren om geld te verdienen juist nu in jou dagelijkse leven. Manieren waarmee je een passief inkomen weet op te bouwen en de inkomsten dus tijdens het reizen gewoon doorlopen. 

Direct benieuwd hoe ik mijn geld verdien tijdens het reizen?

Table of Contents

Waarom geld verdienen tijdens het reizen?

Er zijn eindeloos veel redenen te bedenken waarom het fijn is om tijdens het reizen geld te verdienen. De meeste mensen zullen een bepaalde tijd moeten sparen om uiteindelijk op reis te kunnen. Daar is natuurlijk niets mis mee. Maar hoe lekker zou het zijn als jouw inkomsten tijdens het reizen gewoon doorlopen. En dan heb ik het niet over de vakantiedagen die je kunt opnemen bij jouw werkgever. Nee, dan heb ik het over inkomsten die jij zelf genereert. 

De meest voor de hand liggende reden is toch wel dat je de kosten van jouw reis direct terug wilt verdienen tijdens het reizen. Op die manier ben je ook niet gebonden aan slechts 3 weken. Nee, je kunt dan zo lang wegblijven als dat je zelf wilt. Daarnaast kun je het verdiende geld gelijk gebruiken om nog meer te ontdekken tijdens jouw reis.

5 manieren om geld te verdienen tijdens het reizen (nummer 5 mijn methode)

Er zijn verschillende manieren waarop jij tijdens het reizen geld kunt verdienen. De ene manier zal jou wellicht meer aanspreken dan de ander maar ik weet zeker dat er voor iedereen wat geschikt tussen zit. Soms zijn het zeer voor de hand liggende manieren maar moet je er maar net even opkomen. 

1. Ga aan de slag als freelancer

In principe is dit een methode van geld verdienen welke altijd is toe te passen en niet alleen tijdens het reizen. Mijn advies is dus om dit te organiseren voordat je op reis gaat. Tegenwoordig kun je bijna in iedere branche wel aan de slag als freelancer. Ben jij bijvoorbeeld een ster in het maken van video’s of ben jij creatief ingesteld en kun jij goed overweg met Photoshop? Dan kun je op een zeer eenvoudige manier geld verdienen. Kijk eens naar deze mogelijkheden voordat je aan je reis begint. Natuurlijk zul je wel een laptop mee moeten nemen op reis zodat jij je werkzaamheden voort kunt zetten. Wel eens gehoord van Fiverr? Fiverr is een online freelance platform waar vraag en aanbod samenkomen. Freelancers kunnen op deze manier diensten verlenen aan mensen over de hele wereld. Een zeer makkelijke en interessante manier van geld verdienen tijdens het reizen. In een ander blog bericht deel ik mijn persoonlijke ervaring met Fiverr

Geld verdienen tijdens reizen

2. Instaminded

Heb jij veel volgers op Instagram? Dan is dit misschien wel de meest eenvoudige manier om tijdens het reizen geld te verdienen. Eigenlijk de goude combinatie. Kijk of je jouw account in kunt zetten voor het promoten van accomodaties. Vaak kun je in ruil dan gratis overnachten. 1+1=2

Je zult dan op plekken terecht komen die je zelf waarschijnlijk gezien de kosten niet zo snel zou uitkiezen. 

Verder kun je instagram natuurlijk op een andere manier gebruiken. Eigenlijk niet anders dan hoe je dat thuis zou doen. Dit past ook weer in het straatje van een onafhankelijke werklocatie. Je kunt samenwerkingen aangaan met bedrijven die opzoek zijn naar influencers voor specifieke marketing campagnes. Of je nou thuis zit of op reis bent? Een beetje content delen op jouw insta page kan natuurlijk overal ter wereld. Influentials is een agency die instagrammers koppelt aan bedrijven.   

Ben je meer actief op Pinterest? Ook een mogelijkheid. Lees dan mijn blog artikel over de ‘Master Pinterest als een pro’ Pinterest Training. 

3. Bol.com in je hangmat

Tja, het zal je maar gebeuren. Producten verkopen vanuit je hangmat. Wederom een manier om geld te verdienen tijdens het reizen. Mede mogelijk gemaakt door bol.com. 

Maar hoe vlieg je dit precies aan? Want ook voor deze manier heb je niet meer nodig dan een laptop en internetverbinding. Het maakt dus niet uit waar op de wereld jij je bevindt om producten te verkopen via bol.com. Jij hoeft de producten namelijk nooit te zien. Je kunt ze opslaan in het magazijn van bol.com en zij doen het werk voor je. Benieuwd hoe je dit kunt realiseren?

Dan wijs ik je graag op de Bol Masterclass cursus waar jou wordt geleerd hoe je een winstgevende dropshipping business kunt opzetten. Het is belangrijk om dit wel echt aan te pakken. Je zult er dus even wat tijd in moeten stoppen om dit eigen te maken. Maar goed, dat is met alle dingen in het leven. Ik neem aan dat dat voor jou geen probleem is anders was je niet op zoek geweest naar manieren van geld verdienen tijdens het reizen. 

Probeer deze manier dus wederom voor te bereiden op het moment dat je nog thuis bent. Volg de Bol Masterclass cursus en word een expert op het gebied van dropshippen. De resultaten liegen er niet om. 

Weet je nog niet zeker of dit iets voor jou is? Start dan eerst met de gratis training van de Bol Masterclass. 

Overtuigd? Ga dan direct aan de slag met deze cursus en maak jou intrede tot deze wereld van geld verdienen op het internet. Let op: dit is voor iedereen die er echt een succes van wilt maken. Verwacht dus niet dat dit gelijk aan komt waaien. Maar is jouw doel om op reis te kunnen en toch geld te verdienen? Dan is mijn advies om hier echt mee te starten. 

Geld verdienen tijdens reizen 2

4. Crypto (Bitcoin)

Dit is ook wel een leuke. Voor deze manier maakt het echt niet uit waar op de wereld jij je bevindt. Natuurlijk is het wel belangrijk de wereld van crypto echt te begrijpen. Zeker als je hier een volwaardig inkomen mee wilt genereren zul je er diep moeten induiken. Om die reden is dit ook misschien niet de eerste beste manier waar je aan denkt om tijdens het reizen geld mee te verdienen. Maar het kan wel. Een goede vriend van mij past dit namelijk toe. Hij is klein begonnen maar weet inmiddels hoe het spelletje werkt. Hij is dus ook vaak in het buitenland te vinden omdat hij zijn investering steeds weer weet terug te verdienen. 

Mijn advies is wel om je inkomsten niet volledig te laten afhangen van crypto investeringen. Daar vind ik het persoonlijk te gevaarlijk voor. Het neemt namelijk toch wel risico’s met zich mee. Doe dit er lekker bij zou ik zeggen. 

Maar vind je dit nou een interessante manier om wat extra geld te verdienen maar heb je er misschien nog weinig kennis van? Dan adviseer ik de Crypto Masterclass cursus te volgen. Deze cursus kreeg ik als tip van mijn maat. Alleen gaf hij die tip iets te laat. Hij heeft deze cursus zelf een aantal jaar geleden al gevolgd en weet nu veel geld te verdienen met crypto. 

Wat houdt deze cursus precies in? Jij gaat in korte tijd leren hoe je met crypto geld kunt gaan verdienen. Zo wordt jou verteld welke kleine crypto’s zeer interessant zijn om op te investeren. Maar ook het hele verhaal van hoe je crypto moet kopen en verkopen. Hoe je omgaat met je digitale wallet voor het beschermen van je crypto. De Crypto masteclass bestaat maar liefst uit 12 verschillende modules met 102 verschillende lessen. Je kunt ook eerst gratis een korte training volgen om te zien of dit iets voor je is.

5. Mijn methode: Affiliate Marketing

Tot slot de methode waar ik mij dagelijks mee bezig houd. Affiliate marketing. Persoonlijk denk ik dat dit de beste manier is om geld te verdienen tijdens het reizen. Op het moment dat ik op vakantie ga of een nieuwe reis heb gepland pas ik dit namelijk toe. Eigenlijk moet ik het anders zeggen. Op het moment dat ik thuis ben verdien ik namelijk ook geld met affiliate marketing. Alleen het mooie aan affiliate marketing is dat je een passief inkomen genereert. De inkomsten lopen dus altijd door. Ook tijdens het reizen. Het enige wat ik tijdens het reizen dus doe is de boel een beetje bijhouden. Maar ik zou er ook voor kunnen kiezen om tijdens het reizen helemaal niets te doen. Ook dan verdien ik namelijk nog geld. Dat komt omdat je met affiliate marketing een steady basis kunt opbouwen. 

Affiliate Marketing is namelijk niets meer of minder dan het promoten van andermans product. In ruil voor die promotie ontvang je als affiliate marketeer een commissie. Om het iets tastbaarder te maken zal ik je een voorbeeld geven hoe je zou kunnen starten met Affiliate Marketing. 

Heb jij bijvoorbeeld jaarlijks een aantal verschillende reizen gepland staan? Van een citytrip in Barcelona tot misschien een roadtrip in Amerika. Het maakt niet uit. Heb je er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om een reisblog te beginnen waar je jouw ervaringen over jouw verschillende reizen deelt? Op zo een reisblog kun je verschillende affiliate links plaatsen. Bijvoorbeeld de camera die jij gebruikt. Je kunt dan linken naar Coolblue. Als iemand via jouw link die camera koopt bij Coolblue, dan pak jij een commissie. Vrolijkopreis.nl is zo een voorbeeld van een reisblog die affiliate links toepast. In een blog artikel over de 6 beste Hotels in Cambodja wordt er steeds gelinkt naar booking.com – Als een bezoeker dan via dat blogbericht een accommodatie boekt bij booking.com dan pakt vrolijkopreis.nl daar een commissie over. 

Maar hoe leer je dit nou precies? Voor mij is alles begonnen met de affiliate marketing revolutie. Een online cursus over affiliate marketing voor een zeer schappelijke prijsje. Deze cursus bestaat uit ongeval 40-50 verschillende video’s waarin precies wordt uitgelegd (en letterlijk wordt voorgedaan) hoe je kunt starten met affiliate marketing. Je hebt nul technische kennis nodig. Maak je dus geen zorgen als jij nu nog niet weet hoe je een affiliate website moet maken. Zelfs dat wordt voorgedaan. Na het volgen van de cursus kun je in een aantal dagen tijd een website live hebben. 

Zo laten de video’s ook zien bij welke affiliate netwerken je je kunt aansluiten om affiliate links in je blog toe te passen. 

Je kunt dus wel bedenken hoe ik tijdens het reizen geld verdienen. Ik heb namelijk een aantal goed lopende affiliate websites die staan als een huis. Het enige wat ik doe is 1 artikel per week uploaden. Tijdens het reizen schrijf ik dus vanuit mijn hangmat een artikel. Maar mocht ik 3 weken niets doen? Geen probleem. De inkomsten lopen toch door. Het is meer dat ik niet niks wil doen. Ik vind het namelijk veel te leuk om er mee bezig te zijn.

Interesse in deze methode?

Ben jij nou geïnteresseerd geraakt in de affiliate marketing methode om tijdens het reizen geld te verdienen? Ga dan naar de tijdelijke kortingspagina van de affiliate marketing revolutie waar je voor een klein bedrag deze cursus kunt volgen. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *