Geld verdienen naast je fulltime baan

Geld verdienen naast je fulltime baan

Wil jij geld verdienen naast je fulltime baan? Dat kan ik begrijpen. Net dat extra beetje geld wat je kunt gebruiken voor die extra dingen. Of gewoon simpelweg het geld wat je naast je fulltime baan verdient opzij zetten. Er zijn tal van situaties te bedenken waarom jij naast je fulltime baan wat extra geld wilt verdienen. Wat jou reden ook is, er zijn tegenwoordig genoeg manieren te vinden om dit te realiseren. Maar hoe kun je naast je fulltime baan geld verdienen? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? In dit artikel duiken we verder in op geld verdienen via het internet. 

Inhoudsopgave

Is geld verdienen naast je fulltime baan eenvoudig?

Ik kan mij voorstellen dat je opzoek bent naar een situatie waarin je naast je fulltime baan eigenlijk maar een minimale inspanning wilt leveren om wat extra geld te verdienen. Waarschijnlijk vraagt jouw fulltime baan al behoorlijk wat energie en heb je je handen vol. Om dan ook nog eens in de avonduren jezelf in te zetten om wat extra geld te verdienen kan behoorlijk vermoeiend zijn. Tal van mensen hebben naast hun fulltime baan nog een extra bijbaantje voor die extra paar centen. Maar naar zo een situatie wil je niet. Je moet een manier zien te vinden waarbij je met minimale inspanning een maximaal resultaat weet te behalen. En gelukkig is dat dankzij het internet mogelijk. Geld verdienen naast je fulltime baan kan dus inderdaad eenvoudig zijn. Maar hoe?

Welke mogelijkheden zijn er?

Gelukkig bestaat het internet al even. Het is niet meer weg te denken. Het internet heeft ontzettend veel mooie dingen met zich mee gebracht. En dan hebben we het niet over de manier waarop je eenvoudig producten kunt bestellen die ook nog eens de volgende dag in huis zijn. Nee, dan hebben we het over de manier waarop jij zeer eenvoudig geld kunt verdienen naast je fulltime baan. Het enige wat je letterlijk nodig hebt is een PC met internetverbinding. 

Vanuit huis geld verdienen wilt natuurlijk iedereen. Met deze gedachten ben ik zelf een aantal jaar geleden ook begonnen. Ik wilde simpelweg wat extra geld verdienen naast mijn fulltime baan. Ik ben gaan zoeken op het internet en werd al snel ‘verliefd’ op één bepaalde manier van geld verdienen op het internet welke ik tegenkwam in mijn zoektocht. Deze manier wil ik ook graag als eerste uitlichten. Daarnaast zal ik ook een aantal andere manieren meenemen in dit artikel welke ook zeer interessant zijn en welke jou misschien meer aanspreken. 

1. Affiliate Marketing

Ik had er voorheen nog nooit van gehoord. Maar als je op het internet zoekt naar ‘geld verdienen op het internet’ kan het bijna niet anders dan dat je deze manier ergens bent tegengekomen. Dat was voor mij wel het geval. En ik kan zeggen dat ik vrijwel direct om was. Dit was wat ik wilde. Een website inrichten waar ik mensen doorstuur naar een andere website waar men vervolgens de aankoop doet. Dit betekent dat ik nooit producten hoef op te sturen, contact heb met consumenten, service moet verlenen, producten hoef op te slaan en ga zo maar door. Het enige wat je bent is een tussenpersoon

Affiliate Marketing is namelijk het promoten van een andermans product in ruil voor een commissie. Het enige wat jij moet doen is zorgen dat mensen via jou een product aanschaffen. Ik hoor je denken: is dat alles? Ja, dat is is letterlijk alles. En het is nog eens simpel ook. Het enige wat jij er voor moet doen is een aantal uurtjes per week hier aan werken. En dan garandeer ik je dat je naast je fulltime baan geld gaat verdienen. Om producten te kunnen promoten zul je je moeten aansluiten bij een affiliate netwerk. Dit is een platform waar bedrijven staan aangesloten die hun producten beschikbaar stellen om te promoten. Daisycon, Awin en Paypro zijn voorbeelden van dergelijke affiliate netwerken.

De eerste kennismaking die je hebt met affiliate marketing kan in het begin een beetje een zoektocht zijn. Zeker op het moment dat je voor jezelf hebt besloten dat je dit een interessante manier vindt om naast je fulltime baan wat extra geld te gaan verdienen. Gelukkig bestaat daarom de Afffiliate Marketing Revolutie. Dit is een online training programma waar aan de hand van tientallen video’s de wereld van affiliate marketing wordt uitgelegd. Met de affiliate marketing revolutie is het voor mij allemaal begonnen. Ik had nul technische kennis op het gebied van websites maken. Geen probleem. In de affiliate marketing revolutie wordt dit letterlijk stap voor stap voor gedaan. 

In ons blog bericht ‘Affiliate Marketing Revolutie kopen. 12 redenen.’vind je een video waarin we je kort laten zien wat de affiliate marketing revolutie inhoudt. 

Je kunt nu tijdelijk de affiliate marketing revolutie met korting aanschaffen.

2. YouTube

Naast Google is YouTube een van de grootste zoekmachines op het internet. Het zal je dan ook niet verbazen dat je met YouTube geld kunt verdienen. YouTube is toegankelijk voor iedereen. Iedereen kan dus video’s uploaden. Wel moet ik zeggen dat dit niet direct de meeste snelle manier is om naast je fulltime baan geld te verdienen. Het vergt wat tijd en doorzettingsvermogen. Je zult namelijk wel mensen moeten bereiken met je video’s. Hoe doe je dat? Door simpelweg iedere week een video te uploaden. Je zult zien dat je kanaal gestaag zal groeien. Op het moment dat je een een bereik hebt opgebouwd kun je advertenties toelaten tijdens je video’s. Voor iedere x aantal views ontvang jij dan geld. 

Verder valt affiliate marketing wederom ook weer toe te passen op YouTube. Je kunt in de omschrijving van jouw YouTube video namelijk affiliate links toevoegen. Kopen mensen via jouw link dan ontvang jij een commissie. 

Mijn advies is daarom om een combinatie te maken van deze twee manieren. Start een affiliate project met een eigen website en ondersteun dit met een eigen YouTube kanaal. 

3. Een eigen e-book schrijven

Het schrijven van een eigen e-book is een zeer goede manier om naast je fulltime baan geld te verdienen. Ook deze methode vergt wat tijd maar kan uiteindelijk wel hard veel geld opleveren. Denk eens na over jouw interesses. Waar wordt jij nu enthousiast van? Welke kennis kun jij delen? Probeer deze kennis samen te vatten in een e-book. Neem je tijd en probeer echt iets waardevols te maken. Bouw een niche website rondom dit e-book en ga dit verkopen. 

Hier kun je wederom affiliate marketing toepassen. Je kunt je aanmelden bij een affiliate netwerk zodat andere mensen jouw e-book ook kunnen gaan promoten. Natuurlijk is het ook mogelijk om je e-book via bol.com te verkopen. 

4. Ga aan de slag als Freelancer

Heb jij een verborgen talent of blink jij uit in iets? Dan is het aan te raden om als freelancer aan de slag te gaan. Kun jij bijvoorbeeld goed overweg met Photoshop als graphic designer of ben je een ster in het schrijven van teksten? Dan kun je als freelancer goed geld verdienen. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van Fiverr? Fiverr is een online platform waar iedereen zich kan aanmelden voor het verlenen van een dienst. Of lees mijn artikel over mijn ervaring met Fiverr. 

5. Investeer in crypto

Een andere optie om naast je fulltime baan geld te verdienen is investeren in crypto. Begrijp jij de wereld van crypto? Dan is dit misschien wel de makkelijkste manier om geld te verdienen. Ben je minder ervaren dan is het aan te raden je hier eerst in te verdiepen alvorens je grote investeringen doet. Het is namelijk belangrijk om te weten welke fouten je niet moet maken. Wil jij serieus aan de slag met crypto? Dan adviseer ik de Crypto Masterclass cursus te volgen waarin jou het crypto spelletje precies wordt uitgelegd zodat jij in zeer korte tijd veel geld kunt gaan verdienen met crypto. 

6. Producten verkopen via bol.com

Misschien niet de makkelijkste manier maar persoonlijk vind ik dit wel een hele leuke manier. Je hebt namelijk te maken met fysieke producten en daar word ik zelf altijd wel enthousiast van. 

Iedereen kan namelijk producten verkopen via bol.com – je hoeft zelf geen nieuwe webshop te maken, producten op te slaan in een magazijn of je distributie kanaal in te richten. Dat doet bol allemaal voor jou. Je hoeft je alleen bij bol.com aan te melden (let op: een KVK nummer is verplicht) en je kunt zelfs je producten in het bol.com magazijn opslaan. Bol.com doet eigenlijk al het werk voor jou. 

Het enige wat jij natuurlijk wel moet doen is een geschikt product zien te vinden om te verkopen. Er zijn tal van manieren om te achterhalen naar welke producten veel vraag is. Dergelijke tips en tricks worden jou gegeven in de Bol Masterclass

Wil jij naast je fulltime baan geld verdienen met het verkopen van producten via bol.com? Maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Start dan met de Bol Masterclass. Deze videocursus leert jou hoe je een winstgevende business kunt opzetten via bol.com 

Ga vandaag nog aan de slag

Ook al biedt het internet tal van mogelijkheden je zult wel echt zelf aan de slag moeten gaan om naast je fulltime baan geld te gaan verdienen. Het zal nooit komen aanwaaien. Maar met een paar uurtjes per week garandeer ik dat je heel ver gaat komen. Zo ben ik namelijk ook begonnen. Het begon met een paar uurtjes per week. Inmiddels verdien ik een volwaardig inkomen via het internet. Allemaal begonnen met de affiliate marketing revolutie. Geloof mij: het opent nieuwe deuren. Wanneer start jij? 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *