Geld verdienen met eigen website

Geld verdienen met website

Geld verdienen met een website? Ik hoor je denken. Dat zou ik best willen maar ik heb werkelijk geen idee waar ik moet beginnen. Ik snap dat je dat denkt (want zo stond ik er een jaar geleden ook in) maar laat dit je niet weerhouden om toch even door te lezen. Wellicht denk je aan het einde van dit artikel er heel anders over.

Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheden om geld te verdienen met een website. Ook al heb jij geen technische kennis, toch kun jij binnen een aantal dagen een eigen website in de lucht hebben. En dan kun je beginnen. Ik wil alleen een ding voorop stellen. Je moet het   ECHT ECHT willen. Natuurlijk zegt iedereen dat hij of zij echt geld wilt verdienen met een website maar 80% van die groep is niet bereid daar ook echt wat voor te doen. Het komt natuurlijk niet aanwaaien.

1. Eigen producten verkopen

Persoonlijk vind ik deze het leukst maar tegelijk ook wel het moeilijkst. (Tenzij jij bijvoorbeeld een dienst kunt verkopen in plaats van een product). Hoe gaaf zou het zijn als je je eigen producten kunt verkopen via jouw website? Maar hier gaat wel aardig wat een vooraf. Kies je voor een dienst dan wordt het een ander verhaal. Ben jij bijvoorbeeld erg thuis in fotografie en wil jij andere mensen jouw kennis bijbrengen dan kun je bijvoorbeeld een fotocursus aanbieden. Waarom geen geld verdienen met iets waar je goed in bent? Daar kun je je echt mee onderscheiden.

2. Producten verkopen die niet van jouw zijn

Dit klonk voor mij als muziek in de oren. Producten verkopen van iemand anders. Je bent er zelf namelijk nooit eigenaar van, je hoeft geen service te verlenen, bij fysieke producten hoef je geen ruimte te hebben voor opslag en ga zo maar door.

Dit wordt ook wel Affiliate Marketing genoemd. Ben je nieuwsgierig en zou jij hier misschien ook wel mee aan de slag willen gaan en wil jij geld gaan verdienen met je eigen website?

<< Begin dan hier >>

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *