Geld verdienen met bloggen

Bloggen: Kan ik hier geld mee verdienen?

Anno 2018 kunnen we er niet meer omheen. Of we nou te maken hebben met een blogger of een vlogger, de groei lijkt sinds enkele jaren niet meer te stoppen. Zowel voor jou als individu maar zeker voor bedrijven is content een van de belangrijkste onderdelen van de contentstrategie. Een manier van kennismaking tussen klant en bedrijf. Maar waar moet je nu over schrijven? Dit is een van de meest voorkomende vragen op het gebied van content. Maar hetgeen wij nog vaker voorbij zien komen: Kun je geld verdienen met bloggen?

Geld verdienen met bloggen: kan dat?

Waarschijnlijk zul je in verschillende artikelen reeds hebben gelezen dat content enorm belangrijk is voor de vindbaarheid van een website. En dan hebben we het over de organische manier (gratis dus). Blog = content en content = blog

Vul het maar in. Doormiddel van een blog publiceer je dus content op je website en daardoor gaat Google jouw website hoger ranken waardoor het bezoekersaantal dus zal groeien. En als je bezoekers op je website hebt kun je dus geld verdienen! Het antwoord op de vraag kun je met bloggen geld verdienen? Is dus keihard ja!

Wij verdienen inmiddels al enkele jaren geld met bloggen. Wij zullen je op deze pagina onze methode van geld verdienen uitleggen.

Onze methode van geld verdienen

Doormiddel van verschillende affiliate website die wij hebben opgezet verdienen wij maandelijks aardig wat geld. Deze affiliate websites onderhouden wij door hier dagelijks/wekelijks blog berichten op te plaatsen. Denk aan nieuwe ontwikkelingen, tips, tricks of andere relevante verhalen die te maken hebben met onze website.

De ene website krijgt wat meer aandacht dan de andere maar doordat wij op zeer frequente basis nieuwe blog berichten plaatsen gaat onze website steeds beter ranken in Google.

Het gevolg hiervan is dat er dus op iedere tijd van de dag steeds meer bezoekers naar onze website komen waardoor wij dus steeds meer geld verdienen. Of het nu dag of nacht is. De inkomsten lopen door.

Waar bloggen wij over?

Laten we aan het begin beginnen. Wij bloggen natuurlijk niet zomaar over iets. Het doel is namelijk om geld te verdienen met bloggen.

Wij zijn begonnen met het bepalen van een Affiliate product wat wij willen gaan verkopen/promoten. Een product wat jij gaaf vind, een product waar jij enthousiast van wordt! Dan kost het je namelijk ook geen moeite om daar een leuke blog over te schrijven. Hier kun je lezen waar je een product kunt kiezen om te gaan verkopen en hoe je dus kunt beginnen met Affiliate Marketing.

Zo hebben wij bijvoorbeeld een site waar wij klokken promoten. Nu zal je denken klokken? Ja wij vinden klokken gaaf! Wij schrijven over klokken en zoeken altijd naar de nieuwste ontwikkelingen. Uiteindelijk verwijzen wij mensen door naar de pagina van Coolblue waar mensen klokken kunnen kopen. Als men dus via onze website een klok koopt op Coolblue verdienen wij geld.

Het nadeel om zo een afspraak met Coolbue aan te gaan is dat de commissie die wij krijgen vrij laag is in tegenstelling tot bijvoorbeeld een product van Paypro. Waar de commissie kan oplopen tot 27,- EURO per verkoop!

Heb jij een gaaf product gevonden dan is het taak een website te starten zodat je kunt beginnen met bloggen! (en dus geld verdienen)

Tip voor een goede blog

Natuurlijk zijn er wel een aantal aandachtspunten bij het schrijven van een blog. Zo moet de blog geoptimaliseerd zijn voor Google. Je wilt dat je blog goed gevonden wordt. Dit noemen we ook wel SEO: Search Engine Optimization. 

Maar waar dit artikel over gaat is het geld verdienen met bloggen. Je moet er dus een verdienmodel aan koppelen. Zoals we hierboven al eerder hebben beschreven. Je kunt dus aan het einde van je blog artikel doorverwijzen naar een product dat je promoot.

Onze methode

Wij verdienen inmiddels al een aantal jaar geld met bloggen. Dit doen wij aan de hand van een ontwikkelde methode van een echte internet ondernemer.

Toen wij net begonnen hebben wij deze methode gevolgd en dit heeft ons gebracht waar wij nu staan. De methode heet de Affiliate Marketing Revolutie. In de Affiliate Marketing Revolutie wordt er aan de hand van videotrainingen stap voor stap uitgelegd hoe jij ook een affiliate business kunt opbouwen.

Wil jij dit ook? Start dan hier.

 

Geld verdienen met bloggen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *