Fulltime thuiswerken

Fulltime thuiswerken

Misschien wel de lekkerste plek die je maar kunt bedenken om te werken – vanuit huis. Geen stress door die baas die rond je heen loopt of het gehaast om weer stipt op tijd op je werk te zijn. Fulltime thuiswerken is het lekkerste wat er is. Bedenk je eens in wat voor vrijheid je zult hebben als je een inkomen kunt genereren vanuit huis?

Wij van de onlinesuccesgids.nl zijn met zijn tweeën. Mijn partner heeft dit inmiddels als fulltime baan. De vrijheid die hij heeft is onbetaalbaar. ‘S middags even sporten en ‘S avonds nog wat werken. Beeld je eens in hoe dat voor jou zou zijn.

 

Mogelijkheden

Natuurlijk kun je niet van een op de andere dag je baan opzeggen om fulltime thuis te gaan werken. Dit is een proces wat langzaam moet groeien. Maar natuurlijk kun je vandaag wel de beslissing maken om hier in ieder geval mee te beginnen zodat jij misschien over een jaar wel die fulltime baan hebt thuis.

Maar wat zijn nou precies je mogelijkheden om thuis te werken? Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

1 – Marktplaats verkoper
Eigenlijk een van de eenvoudigere manieren om thuis geld te verdienen is eens goed rond je heen kijken. Kijk eens naar al die spullen die je hebt staan. Ooit eens gedacht om het een en ander te verkopen? Het zal je verbazen dat een ander toch altijd weer net opzoek is naar dat ene product wat jij bijna had weggegooid. Het is natuurlijk wel een klus om dit fulltime te doen. Maar als je hier een beetje handigheid in krijgt dan kun je op den duur ook spullen van een ander kopen waarvan jij denkt dit voor meer geld weer te kunnen verkopen.

2- Airbnb
Een andere mogelijkheid (echter niet voor iedereen is geschikt) is je huis verhuren voor Airbnb. Je moet natuurlijk wel een plek hebben waar je zelf heen kunt 😉 Maar afhankelijk van de locatie kun je hier bijvoorbeeld in de zomermaanden zeker zo een 100,- EUR per nacht mee verdienen.

3. Tekstschrijver
Ben jij een beetje creatief met teksten en kun je leuk schrijven. Maak dan gebruik van dat talent. Vandaag de dag is er enorm veel vraag naar goede (SEO) tekstschrijvers. De vindbaarheid van websites is belangrijker dan ooit te voren. Goede teksten dragen bij aan de organische vindbaarheid van een website. Schrijf je in op websites waar men opzoek is naar tekstschrijvers.

4. Webdesigner
Eigenlijk valt dit in dezelfde categorie als nummer 3. Maar dan op het gebied van fotografie. Ben jij goed met programma’s als Photoshop of Illustrator dan kun je hier een aardig centje mee verdienen.

5. Social Media Specialist
Is social media helemaal jou ding en betrap jij jezelf erop dat je toch wel wat uurtjes per dag doorbrengt op een van de vele platformen die we kennen? Dan is het misschien een idee om je eens wat verder te verdiepen in de vele mogelijkheden die deze Sociale Wereld je te bieden heeft. Veel MKB bedrijven kunnen namelijk wel wat hulp gebruiken bij hun profilering. Jij kunt hier hulp bieden. Ga aan de slag als de social media experts en ontzorg het MKB. Begin klein en probeer eens in je omgeving te kijken of je een klein bedrijfje kent die wel wat hulp kan gebruiken. Bijvoorbeeld de fietsenmaker op het dorp.

6. Affiliate Marketing
Een term die je op het internet steeds meer voorbij ziet komen. Kort gezegd houdt het in dat je producten van iemand anders online gaat ‘verkopen’. Zeg zo een 1,5 jaar geleden zochten wij ook een manier om fulltime thuis te werken. We hebben uiteindelijk voor Affiliate Marketing gekozen en verdienen hier inmiddels aardig wat geld mee. Wil jij hier meer over weten lees dan hier verder. Oja, het mooie aan Affiliate Marketing is dat je natuurlijk op iedere plek ter wereld kan werken. Het hoeft natuurlijk niet thuis te zijn. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en internet.

Wij hopen dat er iets voor je tussen zit waarmee je aan de slag kunt gaan naar die ultieme vrijheid van fulltime thuiswerken.

Succes!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *