Affiliate Marketing Tips

De do’s van Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is een ‘eenvoudige’ manier van geld verdienen op het internet. ‘Eenvoudig’ is wel discutabel want voor de beginnend Affiliate Marketeer kan het nog best lastig zijn. Daarom hebben wij in dit blog bericht de Do’s op een rijtje gezet. Hieronder lees je onze Affiliate Marketing tips.

Mocht je het even niet meer weten. Dan kun je altijd weer even terugvallen op dit artikel.

Toen wij net begonnen met Affiliate Marketing en wij een leuk product hadden gevonden waar wij een website voor wilde maken konden we eigenlijk niet stoppen met praten over dit product. We hadden het er met iedereen over. Stel je eens voor dat je met DAT product ook nog eens geld kunt verdienen door het dus te promoten aan een ander. Nou dat was voor ons niet zo lastig aangezien we zo mega enthousiast waren over dit product.

Ben je nog maar net begonnen met Affiliate Marketing of wil je hier mee starten maar sta je echt nog onderaan? Lees dan eerst dit artikel over hoe wij zijn begonnen.

Affiliate Marketing tips

Hieronder hebben wij onze belangrijkste tips op een rijtje gezet waarmee jij net als ons ook succesvol kunt worden op het internet en dus je eigen business kunt opbouwen. Wij hebben daar in ieder geval altijd van gedroomd en zijn nu gelukkiger dan ooit tevoren.

Tip 1 – Maak gave content

Deze tip staat niet voor niets bovenaan en wordt met de dag belangrijker. Maak boeiende content, verzin leuke dingen. Je zult dus wel begrijpen wanneer jij een product hebt gekozen wat je eigenlijk zelf niet zo boeiend vindt het dus ENORM moeilijk is om gave content te maken.

geld verdienen vanuit huis

Mocht jou dat lukken, petje af. Maar wij weten uit ervaring dat we ons totaal niet kunnen motiveren om leuke dingen op te zoeken of te schrijven over producten waar we zelf totaal niets mee hebben. Zorg dus voor een product wat je zelf super leuk vindt en waar je dus gave content over kunt schrijven. Want door leuke content gaat Google jou beter ranken en krijg je dus meer bezoekers naar je website.

Tip 2 – Zoek een niche

Een niche is vaak een wat kleinere doelgroep maar wel heel specifiek waardoor je met jouw website heel relevant kunt zijn voor de zoekende consument. Natuurlijk is het leuk om een mainstream product te kiezen maar dan maak je het wel erg moeilijk voor jezelf. Moet je voor de fun eens een mainstream product opzoeken in Google. Kijk eens wie er op pagina 1 en 2 staan. Met die partijen moet jij dus de concurrentie aan. That’s a hell of a job. Zoek dus een niche.

Tip 3 – Geduld

Tsja, waarschijnlijk de moeilijkste tip die we voor jou hebben. We hebben het al eerder geschreven (en nee dat is niet leuk om te horen) maar veel lezers van dit artikel gaan niet succesvol worden op het internet omdat ze geen geduld hebben. Affiliate Marketing vergt geduld en doorzettingsvermogen. Kan jij dit opbrengen? Ben jij een doorzetter? Dan ga jij binnenkort geld verdienen op het internet. En nee dat zal niet morgen zijn of volgende week. Wij hadden onze eerste commissie pas na 2 maanden te pakken.

Maar we kunnen je zeggen…. dat voelt goed!

Wil jij net als ons een succesvolle Affiliate Marketing Business opbouwen? Ga dan aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie. Dit zijn video trainingen dit jou stap voor stap uitleggen hoe je moet beginnen.

LET OP: Dit is alleen voor de doorzetter en diegene die ECHT geld wilt verdienen op internet!

Ben jij een doorzetter en wil je aan de slag met deze tips? Start dan hier!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *