Thuiswerken

Betrouwbaar thuiswerk

Betrouwbaar thuiswerk. Ontdek onze methode! Op het internet worden er meerdere manieren aangeboden van thuiswerken. Maar van betrouwbaar thuiswerk is niet altijd sprake.

Het blijkt dat er dus in Google veel wordt gezocht op ‘betrouwbaar thuiswerken’ Mensen zijn opzoek naar manieren om thuis geld te verdienen maar dan wel op een betrouwbare manier. Blijkbaar zijn er dus vele onbetrouwbare manieren. Daar gaan wij het hier niet over hebben.

Wij kijken graag voorruit en hebben het dus voornamelijk over de do’s in plaats van dont’s

Wij zullen je hier dus meenemen in een methode waarmee wij honderden euro’s per maand verdienen. Wij zullen je ook vertellen hoe wij aan deze methode komen – de methode is namelijk door een echte internet ondernemer opgezet. Hij verdient zelfs duizenden euro’s per maand. En dat.. vanuit huis.

Thuiswerken. Waarom eigenlijk?

Waarom zou je je hier eigenlijk mee bezighouden? Omdat jij je er heerlijk door gaat voelen. Het gaat het beste in jou naar boven halen. Wij zijn nu een jaar onderweg. Ik (Robert) doe dit nog naast mijn fulltime baan, Marvin bijt zich hier iedere dag in vast.

Marvin heeft uiteraard een aantal voordelen ten opzichte van mij. Hij is echt baas over zijn eigen leven en bepaald zelf zijn uren. Dus ook de tijd waarop hij ‘s ochtends opstaat. Daarom is hij in de middag vaak vrij en schuift hij in de avond weer naast mij aan.

geld verdienen vanuit huis

Het maakt dus niet uit of je dit nu combineert met je fulltime baan of dat dit jouw ‘fulltime’ baan is. Jij bepaalt wanneer je verder werkt aan je business.

De vrijheid die je hier mee krijgt is in woorden niet uit te drukken.

Thuiswerkprogramma’s. Welke kun je vertrouwen?

Een goede en betrouwbare manier van thuiswerken zijn spaarprogramma’s. Maar ga je daar rijk mee worden? Hmm.. wij betwijfelen het. Kun je er iets mee verdienen? Jazeker, denk aan zo een 100,- euro per maand met bijvoorbeeld spaarprogramma’s als EuroClix en Zinngeld. Je moet dan wel creatief zijn en er aardig wat tijd instoppen. Maar.. wel vanuit huis!

Een andere betrouwbare manier van thuiwerk is Affiliate Marketing. Over deze methode willen we jou graag meer vertellen. Dit is namelijk voor ons DE methode en zijn razend enthousiast. Je hoeft op den duur alleen nog maar een beetje onderhoud te plegen maar het geld blijft automatisch binnenstromen. Wow, wat is dat fantastisch!

Nog een keer.

In een ander blog hebben we het al uitgebreider behandeld. Zie link hierboven. Maar het komt er in het kort op neer dat jij de producten van een ander gaat verkopen oftewel PROMOTEN. Je zult de producten nooit in je bezit krijgen. Je moet het zien als doosjes schuiven. Je wordt er nooit eigenaar van maar je helpt de echte eigenaar van de producten met verkopen. Omdat jij hem/haar helpt wordt jij beloond: een commissie.

Even in jip en janneke taal uitgelegd maar hier komt het wel op neer.

Een andere website die wij bijvoorbeeld (omdat wij ook erg van sporten houden) hebben is een website waar wij een boek verkopen met allemaal gezonde recepten. Dit boek is niet van ons maar wij promoten het dit boek. Als iemand dit boek via ons koopt krijgen wij van de eigenaar een commissie omdat wij een klant binnen hebben gebracht.

Voordelen op een rij.

Ik ben in het voorbeeld hierboven dus de affiliate. Als affiliate heb je het heerlijk. Je hebt namelijk niet  AL HET WERK van klantenservice, producten op de post doen en noem maar op!

Hierdoor kunnen wij overal ter wereld werken! Een uurtje hier een uurtje daar. Het maakt allemaal niet uit. En het mooie is… iedereen kan het! Je hoeft hier geen technische kennis voor te hebben.

En het grootste voordeel.. je verdient zelfs geld terwijl je misschien op vakantie bent of slaapt! Als het eenmaal staat dan staat het als een huis.

Denk verder dan morgen

Succes ga je niet volgende week al behalen. En ook niet die week erna. Succes komt door op de langere termijn te denken. Zo ook bij ons. Wij moesten volhouden en doorgaan en uiteindelijk slaat het aan en wordt je harde werken beloond.

Het zal aan het begin moeilijk zijn maar op de lange termijn ga je echt veel veel geld verdienen. ALS je door blijft gaan!

8 van de 10 lezers van dit blog zijn over 3 weken gestopt met Affiliate Marketing omdat ze geen resultaat zien. Die andere 2 weten waar ze voor willen gaan en zullen over een jaar nog eens terug denken aan de eerste informatie die ze op onze website hebben ingewonnen.

Genoeg te lezen. Verdiep jezelf en ga ervoor. Betrouwbaar thuiswerk is het in ieder geval zeker.

BEN JIJ EEN DOORZETTER EN GA JIJ VOOR SUCCES? 
START DAN HIER

 

betrouwbaar thuiswerk

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *