Affiliate marketing training

Wat is de beste Affiliate Marketing training? Mijn ervaring 2 jaar later.

Ben jij jezelf aan het verdiepen in affiliate marketing omdat jij net als ik aan de slag wilt met geld verdienen op het internet? Maar ben je op zoek naar de beste affiliate marketing training? Dan zit je hier goed. 

In dit artikel deel ik graag mijn ervaring met wat volgens mij de beste affiliate marketing training is. Wat zijn mijn bevindingen twee jaar na het volgen van deze training? Wat heeft het mij gebracht en waar stond ik toen en waar sta ik nu? 

Door mijn persoonlijke ervaring te delen hoop ik jou te kunnen overtuigen om deze affiliate marketing training ook te volgen. Toen ik de training kocht had ik namelijk ook een aantal twijfels. Maar tot op de dag van vandaag ben ik zo enorm blij dat ik toen die keuze heb gemaakt. 

Direct benieuwd naar de beste Affiliate Marketing Training?

Inhoudsopgave

Waarom een Affiliate Marketing Training volgen?

Er zijn natuurlijk meerdere wegen naar Rome. Zo kun je op verschillende manieren het affiliate marketing speelveld eigen maken. Het internet staat vol met informatie. 

Zo ben ik zelf namelijk ook begonnen. Op een gegeven moment had ik het besluit genomen om mij te gaan richten op dit verdienmodel. Ik wilde door middel van affiliate marketing geld gaan verdienen op het internet. Affiliate marketing biedt zo ontzettend veel voordelen tegenover het fysiek verkopen van eigen product. Maar goed, dat is weer een ander onderwerp.

Ik ben mijn zoektocht op het internet gestart om alles te weten te komen over affiliate marketing. Maar hoe makkelijk zou het zijn als al deze informatie samengevat zou worden in een affiliatie marketing training?

Tot ik dus inderdaad op een gegeven moment de affiliate marketing revolutie training tegenkwam. Dit is exact hetgeen ik zocht. In plaats van dat je zelf alles moet uitzoeken kun je via deze training precies leren hoe je zelf aan de slag kunt met affiliate marketing. 

Dus waarom een affiliate marketing training volgen? Ten eerste gaat het je enorm veel tijd opleveren omdat je zelf niet alles hoeft uit te zoeken. Maar nog belangrijker: je weet precies wat je moet doen en welke fouten je niet moet maken. 

Drie dagen na het volgen van deze affiliate marketing training had ik mijn eerste website in de lucht. Klaar om geld te gaan verdienen. 

Wat is de beste Affiliate Marketing Training?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de beste affiliate marketing training is zonder twijfel ‘de Affiliate Marketing Revolutie’. 

Deze training is werkelijk zo compleet. Het belangrijkste waarom ik deze training het beste vindt heeft te maken met de manier waarop je deze training kunt volgen. 

Ik ben nooit zo fan geweest van het lezen van boeken. Duurt mij te lang en ik heb moeite met mijn concentratie erbij te houden. De Affiliate Marketing Revolutie was voor mij een schot in de roos. 

Deze training bestaat namelijk uit 8 verschillende video modules met in iedere module aparte video’s. Het is dus eigenlijk een video training. Je kunt alles op je eigen tempo bekijken. Maar het aller mooiste: iedere muisklik wordt voorgedaan. Je kijkt dus mee op het scherm van de maker van deze training. Er kan dus niets fout gaan. Je hebt dus geen technische kennis nodig. Je hoeft zelf niks uit te zoeken. Letterlijk alles wordt voorgedaan.

In een ander blog artikel heb ik een uitgebreide review geschreven over de affiliate marketing revolutie.

Wat ga je leren in deze Affiliate Marketing Training?

Ik zal in het kort proberen uit te leggen en te laten zien wat je in deze affiliate marketing training gaat leren. 

Kijk je liever de video? Dat kan ook. Ik heb een korte video gemaakt waarin je kunt zien wat je ontvangt na aanschaf van deze training. Je krijgt namelijk een inlog tot het portaal van de affiliate marketing revolutie. 

Ik geef je een klein kijkje achter de schermen. Of lees mijn volledige Affiliate Marketing Revolutie Review.

Module 1: Starten met Affiliate Marketing

De eerste module van de Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit 8 video’s. Je gaat hier direct aan de slag met het bedenken van een naam voor jouw bedrijf, het kiezen van een product en een domeinnaam registreren. Nogmaals: geen zorgen dat je deze kennis nog niet hebt. Hier is de training nu precies voor bedoelt. 

Module 2: Website inrichten

De tweede module van deze affiliate marketing training bestaat uit 6 video’s. In deze module ga je aan de slag met het inrichten van jouw website. Een erg leuk onderdeel dus. 

Je gaat menu knoppen maken, je home page bewerken en een footer instellen. 

Module 3: Zoekwoorden en blog berichten

De derde module bestaat uit 9 verschillende video’s. In deze module ga je aan de slag met jouw eerste zoekwoord onderzoek. Je wilt uiteindelijk wel gaan ranken in Google. Waar moet je op letten en hoe schrijf je een SEO waardig blog artikel? 

Module 4: Website live zetten

De vierde module bestaat uit 3 video’s. Een zeer mooi moment in deze training. Je gaat jouw eigen website namelijk live zetten. 

Module 5: Google Analytics instellen

Deze module bestaat uit 1 video welke zich richt op het instellen van Google Analytics. Met Google Analytics kun je precies zien hoeveel website bezoekers jij hebt en welke pagina’s het meest worden bezocht. Meten is weten. 

Module 6: Website optimalisatie

Deze module bestaat uit vier video’s. Hier ga je aan de slag met het optimaliseren van jouw website. Je gaat onder andere verschillende categorieën aanmaken voor jouw blog berichten.

Wanneer ga ik geld verdienen?

Een belangrijke vraag. Ik geef je groot gelijk. Uiteindelijk draait het hierom toch? Wanneer kun je geld gaan verdienen? 

Misschien ga ik je iets vertellen wat je niet leuk vindt maar wel realiteit is. Affiliate marketing is niet bedoelt voor het snelle geld (wel voor véél geld). Wil jij dus binnen een week geld gaan verdienen op het internet? Dan is affiliate marketing niet jou verdienmodel. Je moet een lange termijn gedachte kunnen aannemen. Een stip op de horizon. Aan je business willen bouwen. Een niet-opgeven-mentaliteit. Dat zijn allemaal karaktereigenschappen die je nodig zult hebben om succesvol te worden met affiliate marketing. 

Als jij de beste affiliate marketing training op het internet gaat volgen en hier echt mee aan de slag gaat dan kun je doorgaans na 2-3 maanden je eerste geld hebben verdiend op het internet. Bij mij duurde het zelfs iets langer. Ongeveer een maand of vier. Dit is niet heel lang maar toch ook weer wel. Je zult momenten tegenkomen dat je wilt opgeven. Continue aan een business werken wat niets oplevert werkt niet echt motiverend. 

Tot dat je na 3 maanden ineens resultaat ziet. Dat is het omslagpunt. Je hebt jezelf bewezen dat het kan. 

Hoeveel kan ik verdienen?

Dit is eigenlijk best schrikbarend. The Sky is the Limit vond ik altijd maar een vervelende uitspraak maar ik gebruik deze uitspraak nu regelmatig. Binnen affiliate marketing is er eigenlijk geen plafond. Ja een glazen plafond waarbij het einde niet te zien is. Zo een plafond is er wel. 

Je zult met affiliate marketing klein beginnen maar zoals ik al zei: als jij doorzettingsvermogen hebt kun je werkelijk duizenden euro’s per maand gaan verdienen. Misschien niet in het eerste jaar. Maar misschien wel in jaar twee. Geen enkele onderneming is vanaf dag 1 een winstgevend bedrijf. Je zult moeten bouwen en geduld moeten hebben. Het volgen van deze affiliate marketing training is in ieder geval de eerste stap. 

Ik heb inmiddels best wat ervaring met affiliate marketing. Ik denk dat je aan het einde van jaar 1 toch al zo een 300-500 euro per maand kunt verdienen. Sommige mensen die met affiliate marketing aan de slag zijn gegaan verdiende na een half jaar al 1000 euro per maand. 

Mijn ervaring na 2 jaar

Het is inmiddels twee jaar geleden dat ik deze Affiliate Marketing training heb gevolgd en kijk nu terug op wat het mij heeft gebracht. Waar kom ik vandaan en waar sta ik nu? 

Twee jaar geleden zat ik een beetje met mijn handen in het haar. Ik wilde namelijk een eigen bedrijf. Ik wilde geld gaan verdienen. Geld gaan verdienen op het internet. Maar ik kon maar geen pakkend idee bedenken. Lang verhaal kort: ik kwam uiteindelijk uit op affiliate marketing. Toen wist ik het zeker: Affiliate marketing wordt mijn verdienmodel!

Ik ging er vol voor en zonder twijfel heb ik direct de Affiliate Marketing Revolutie aangeschaft. Ik kan zeggen: dit was mijn beste aankoop in jaren! 

De affiliate marketing revolutie heeft letterlijk mijn leven veranderd. Tuurlijk, ik ben klein begonnen en heb een aantal momenten gehad dat ik dacht: dit werkt niet. Ik stop ermee. Toch ben ik door blijven gaan. Na vier maanden had ik mijn eerste commissie. Na 8 maanden had ik een maand van 200 euro. Toen wist ik zeker dat als ik 200 euro kon verdienen ik ook 400 euro kon verdienen. 

Vanaf dat moment begint het eigenlijk echt leuk te worden. Je ziet je website en de inkomsten groeien. 

Nu twee jaar later heb ik een aantal zeer succesvolle affiliate websites die mij meer dan voldoende inkomen geven om van rond te komen. Ik houd er niet zo van om hier over op te scheppen maar ik kan je zeggen dat ik vier keer zoveel verdien dan dat ik verdienden bij mijn werkgever. 

Iedereen die geld wilt gaan verdienen op het internet en bereid is daar wat voor te doen kan ik echt aanraden om te starten met de affiliate marketing revolutie. Het gaat je leven in positieve zin veranderen. Je wordt baas over je eigen leven en werkt alleen nog maar waar en wanneer jij wilt. 

Wat kost de training?

De beste affiliate marketing training op het internet. Wat mag dat kosten? Slechts 47,- EURO voor levenslang toegang tot het online portaal van de affiliate marketing revolutie. 

Daarnaast krijg je toegang tot het ledengedeelte waar je met allemaal soortgelijke mensen en mensen met dezelfde doelstelling kunt praten. Al je vragen kun je daar kwijt. Iedereen is serieus en wilt elkaar helpen. 

Voor 47,- EURO kun jij letterlijk een ander bestaan realiseren. Omdat ik al een aantal jaar lid ben mag ik het voor deze prijs aanbieden. Normaal gesproken betaal je 197,- EURO. 

Bekijk de GRATIS Training video

Bekijk hieronder de gratis affiliate marketing training video. In deze video zul je ontdekken wat de kracht is van affiliate marketing. Hoe je met 1-2 uur werken per week een inkomen kunt realiseren waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. 

Robert van Online Succes Gids

Ik schrijf over alles wat te maken heeft met online marketing en geld verdienen op het internet. Met een extreme voorliefde voor Affiliate Marketing. Door Affiliate Marketing heb ik mijn eigen online business en verdien ik nu geld via het internet. Voor mij is alles begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie: 40 video trainingen die mij hebben geholpen mijn eigen affiliate website te starten. Benieuwd naar mijn methode?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *