Als student geld verdienen

Als student online geld verdienen. Dé methode.

Als je studeert (of als je al klaar bent met je studie), kan het soms lastig zijn om geschikt werk te vinden wat zowel in je rooster past maar ook waar je echt blij van wordt. Veel studenten worden aangetrokken tot traditioneel studenten werk in de supermarkt of horeca.  Maar er zijn ook veel studenten die een andere manieren hebben gevonden om hun lifestyle te financieren zonder traditionele baantjes aan te nemen.

In dit blog bericht wijzen we jouw als student graag op een manier die je misschien nog niet kent. Het is namelijk de methode die wij ook gebruiken om geld te verdienen. Namelijk op het internet. Soms hadden we gehoopt dat wij deze methode al hadden gekend toen wij nog student waren. Want hoe vroeger je hier mee begint, hoe eerder je succesvol zult zijn. Hier ga je geen spijt van krijgen.

Inhoudsopgave

Maar hoe dan wel?

Daarom moet jij het anders aanpakken dan je studiegenoten en opzoek gaan naar een betere manier om geld te verdienen naast je studie. Zonder dat het een negatieve invloed heeft op je studieresultaten. De meest ideale situatie zou toch zijn om geld te verdienen van achter je laptop in je studentenkamer? Dat is nu precies de manier waarop wij ook ons geld ook verdienen via het internet.

Maar let op: als je op het internet zoekt naar manieren om geld te verdienen als student kom je manieren tegen waar wij nou niet heel vrolijk van worden. Zo lees je vaak over online enquetes invullen. Nou hier ga je niet rijk van worden. Of bijvoorbeeld Online beleggen. Ik weet niet waar je het geld vandaan haalt om als student online te gaan beleggen? Daarom wijzen we jou graag op een methode die echt werkt.

Dé methode to make money

Toen wij nog student waren zochten wij ook naar andere manieren om geld te verdienen. Veel geld. De methode die wij nu toepassen ontdekte we (helaas) pas net na onze studie. Niks mis mee natuurlijk. Maar achteraf hadden we gehoopt dat we dit eerder wisten. Nu al benieuwd naar onze methode?

Affiliate Marketing

Heb je wel eens gehoord van Affiliate Marketing? Misschien wel of misschien is dit de eerste keer dat je de term leest. Ook al lees je nu de term voor het eerst, zonder dat je het weet ben je al heel vaak in aanraking geweest met Affiliate Marketing. Tussen alle websites die jij dagelijks bezoekt zit ongetwijfeld een affiliate website. Denk aan Tweakers, kleding.nl, beslist.nl, Independer. Allemaal verdienmodellen gebaseerd op Affiliate Marketing. 

Maar wat is het nu precies? 

In het kort: als affiliate marketeer promoot je op het internet de producten van iemand anders. Als iemand via jouw website op een andere website iets koopt, krijg jij daar geld voor. Meer of minder is het niet. 

Neem maar eens een kijkje op kleding.nl – Je zult zien dat de daadwerkelijke transactie niet plaats vindt op kleding.nl maar op een andere website waar jij naar toe wordt gestuurd. Omdat jij via kleding.nl dus op een andere website iets hebt gekocht ontvangt kleding.nl daar dus een een commissie/vergoeding voor. 

Ik denk dat je het nu zelf wel kunt invullen? Kleding.nl hoeft dus helemaal niets te doen. Geen contact met de klanten, geen pakketje inpakken, geen pakketje opsturen, geen service verlenen. Het enige wat ze doen is iemand doorsturen. 

Je kunt hier dus letterlijk slapend rijk mee worden. Het internet blijft zijn werk doen, terwijl jij misschien aan het gamen bent. Let wel op: uiteraard heb je een eigen website nodig. Hier zul je dus wel tijd in moeten stoppen. Geld verdienen is niet gratis. In dit geval kost het je tijd. Maar sta je liever vakken te vullen of zit je liever thuis achter je laptop te werken aan je eigen business? 

Hoe moet je nu beginnen? 

Maar waar moet je nu beginnen. Dat is een terechte vraag. Je zult inderdaad een product moeten bedenken, een affiliate site maken en aansluiten bij een affiliate netwerk. 

Bekijk jij liever aan de hand van video’s hoe jij dit stap voor stap moeten doen in plaats van alle informatie zelf op het internet opzoeken? Dan adviseren we om te starten met de Affiliate Marketing Revolutie. Aan de hand van maar liefst 40 verschillende video’s word jou precies uitgelegd hoe jij een website moet maken een product moet kiezen en hoe jij dus geld kan gaan verdienen via je het internet. Deze video’s zijn uiteraard levenslang beschikbaar. 

Robert van Online Succes Gids

Robert van Online Succes Gids

Ik schrijf over alles wat te maken heeft met online marketing en geld verdienen op het internet. Met een extreme voorliefde voor Affiliate Marketing. Door Affiliate Marketing heb ik mijn eigen online business en verdien ik nu geld via het internet. Voor mij is alles begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie: 40 video trainingen die mij hebben geholpen mijn eigen affiliate website te starten. Benieuwd naar mijn methode?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *