Affiliate Website Maken

Zo maak je een Affiliate Website!

Je bent hier omdat je van plan bent om via het internet geld te gaan verdienen. Je wilt graag een passief inkomen opbouwen. Een affiliate website maken.

En wel met.. Affiliate Marketing. We gaan er vanuit dat je inmiddels weet wat affiliate marketing is. Anders kun je dat hier nog eens lezen.

Je hebt inmiddels ontdekt dat er naast je baan ook via het internet nog wel een leuk extraatje is bij te verdienen. Wanneer jouw website staat, is het een kwestie van wekelijks een uurtje onderhouden en verder hoef je niets meer te doen. Het vergt natuurlijk in het begin wel discipline om dit op te bouwen. Maar als je dit ECHT wilt, dan is dit voor iedereen haalbaar! Zo zijn wij namelijk ook begonnen en helpen jou nu graag ontdekken hoe JIJ dit ook kunt behalen!

Maar ja.. hetgeen wat wij ons aan de start afvroegen, en veel van jullie ook: Waar moet je beginnen? Het alle begin is het bedenken van een goed affiliate product. Hier heb je verschillende websites voor. Een goede website hiervoor is Paypro. Paypro heeft veel verschillende affiliate producten met hoge commissies. In tegendeel tot andere websites waar de commissies vaak slechts 2 tot 5 procent zijn.

Let op, dat het niet per se nodig is om kennis te hebben van het product wat je wilt gaan promoten. Natuurlijk is het wel mooi meegenomen en daarom adviseren wij wel een product te kiezen waar je jezelf enthousiast voor kunt maken. Eenmaal een gevonden product ga je eindelijk aan de slag met het maken van je website. Maar om het hele traject van het opbouwen van een goede affiliate website tekstueel uit te leggen is behoorlijk complex. Daarom doen we dit graag via video’s, die jij keer op keer kunt terug kijken!

Via de Internet Succes Gids wordt er door middel van zeer duidelijke video’s stap voor stap uitgelegd hoe je met affiliate marketing op het internet geld kunt verdienen. 

Door middel van deze video’s zijn wij ook begonnen en hebben wij inmiddels een groot aantal zeer succesvolle affiliate websites kunnen opbouwen, en dus een passief inkomen. De video’s zijn afkomstig van Jacko Meijaard. Hij heeft de tijd en energie genomen om zeer duidelijke video’s te maken. Wat een uitkomst!

Affiliate Website Maken

In Module 1 van de video’s wordt er uitleg gegeven hoe je moet beginnen. Wat is affiliate, welk product moet je kiezen, hoe moet je een domein naam vastleggen etc. Zie afbeelding hieronder voor de onderwerpen van module 1.

Module 1 - Internet Succes Gids

 

In Module 2 van de Internet Succes Gids wordt er dieper ingegaan hoe je jouw content op jouw website moet opbouwen, banners moet plaatsen en relevante zoekwoorden kunt vinden.

Module 2 - Internet Succes Gids

Natuurlijk wil je weten hoe goed je website het doet en hoeveel bezoekers je dagelijks krijgt om zo uiteindelijk te kunnen monitoren of er groei inzet. Dit kun je doen door middel van Google Analytics. In Module 3 wordt er precies uitgelegd hoe je dit kunt instellen.

Module 3 - Internet Succes Gids

Al de modules zoals hierboven te zien worden zichtbaar in het leden gedeelte na aanschaf van de Internet Succes Gids.

Lees hier snel verder en ga vandaag nog aan de slag met het opbouwen van jouw eigen inkomen via het internet!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *