affiliate marketing voorbeeld

Affiliate Marketing voorbeeld #1

Affiliate Marketing Voorbeeld: hier zullen wij wekelijks een succesvol affiliate marketing voorbeeld uitlichten. In de eerste plaats om jou te inspireren. Daarnaast om up-to-date te blijven over de laatste ontwikkelingen in de wereld van affiliate marketing. Heb jij zelf een affiliate marketing voorbeeld welke de moeite waard is om te bekijken? Laat het gerust achter in de reacties. 

Beslist.nl

Wellicht voor de hand liggend maar laten we beginnen met een van de meest bekende affiliate websites die ons land kent. Namelijk: beslist.nl

Afhankelijk van jou kennis over affiliate marketing kan het zo zijn dat je misschien niet eens wist dat dit een affiliate marketing website is.

Beslist.nl is een webwinkel en prijsvergelijker opgericht in 2005. Zo zegt beslist.nl dat ze een aanbod hebben van meer dan 25 miljoen producten, beschikbaar in meer dan 10.000 verschillende webshops. Dat is een flinke business. Beslist is maar liefst actief in 31 verschillende categorieën.

Affiliate marketing voorbeeld beslist.nl

Jouw affiliate website

Naast het feit dat beslist.nl inkomsten genereert op basis van affiliate marketing bieden ze andere affiliate marketeers ook de mogelijkheid traffic naar hun website toe te sturen. Ze benaderen het affiliate marketing speelveld dus vanaf twee kanten. Mocht jij binnen de categorieën van beslist.nl dus een interessant product zien of heb jij al een lopend blog? Dan kun je je aanmelden voor het affiliate marketing programma van beslist.

Bedenk dat beslist.nl dus al actief is vanaf 2005. Hiermee willen we zeker niet suggereren dat je 15 jaar nodig hebt om een succesvolle affiliate website te hebben. Maar het vergt in het begin wel consistentie. Het is namelijk moeilijker om van 0,- naar 100,- euro te gaan dan van 100,-  naar 1000,- euro. Toen wij net begonnen met affiliate marketing kwam de eerste sale ongeveer na 3 weken binnen. Dat is echt een hoogtepunt. Dat bewijs heb je in het begin even nodig om echt door te pakken. Een ding staat in ieder geval vast: jij gaat gegarandeerd geld verdienen met affiliate marketing.

Ben jij ook geïnteresseerd in affiliate marketing en wil jij ook online geld verdienen met jouw eigen affiliate website? Maar weet je niet precies hoe je moet beginnen? Start dan met de video trainingen van de Affiliate Marketing Revolutie. Krijg direct toegang tot meer dan 40 video’s waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe jij in enkele dagen een draaiende affiliate website live hebt. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *