voorbeeld affiliate marketing

Affiliate Marketing voorbeeld #2

Affiliate Marketing voorbeeld: hier zullen wij wekelijks een succesvol affiliate marketing voorbeeld uitlichten. In de eerste plaats om jou te inspireren. Daarnaast om up-to-date te blijven over de laatste ontwikkelingen in de wereld van affiliate marketing. Heb jij zelf een affiliate marketing voorbeeld welke de moeite waard is om te bekijken? Laat het gerust achter in de reacties. Benieuwd naar het voorbeeld van vorige week? Lees hier meer over Affiliate Marketing voorbeeld #1

Kleding.nl

In dit blog artikel gaan we in op een ander zeer succesvol affiliate marketing voorbeeld. Namelijk: kleding.nl – Het ‘gekke’ aan kleding.nl was dat voor ons gevoel ze er ineens waren. En niet zomaar met een kleine affiliate webshop. Nee, een volledige kleding zoekmachine waarbij meer dan 100 webshops staan aangesloten. Als we even in de geschiedenis van kleding.nl duiken dan zien we dat kleding.nl in 2012 is opgericht in Nijverdal, Nederland.

Affiliate Marketing Voorbeeld 2
Affiliate Marketing Voorbeeld 2

In principe was kleding.nl puur gericht op de Nederlandse markt. Maar toen zij in het eerste jaar 7,5 miljoen verkopen wisten te realiseren was de keuze om de grens over te gaan snel gemaakt. Het feit dat kleding.nl zo exponentieel is gegroeid is wellicht ook de reden waarom het voor ons leek alsof ze er ineens waren. Kleding.nl is in relatief zeer korte tijd enorm hard gegroeid. Het concept van een kleding zoekmachine is ook zeer goed ingestoken.

Na het eerste succesvolle jaar is kleding.nl onder de naam Fashiola de internationale markt gaan verkennen. In 2013 werden ze actief in Duitsland gevolgd door UK, Spanje en Frankrijk in 2015. Uiteindelijk wordt kleding.nl/Fashiola in 2017 voor 11 miljoen gekocht door Mitula Group.

Wat zullen de oprichters in 2012 hebben gedacht? Laten we een affiliate marketing website starten gefocust op kleding? In 5 jaar tijd verkopen ze hun succesvolle website voor 11 miljoen. Reken daar nog even alle commissie bovenop die ze in die 5 jaar hebben weten te genereren.

De keiharde kracht van affiliate marketing

Mocht je nog niet overtuigd zijn van affiliate marketing dan helpt dit affiliate marketing voorbeeld daar vast bij. Dit voorbeeld bewijst keihard de kracht van affiliate marketing. We zullen zeker niet suggereren dat je zomaar een zelfde affiliate webshop als kleding.nl in de lucht hebt maar wat we hier mee willen zeggen is dat het investeren van je tijd in affiliate marketing zich uiteindelijk zal uitbetalen. Investeer je tijd in het opzetten van een affiliate webshop, heb geduld, houd vol en je zult zien dat je resultaat gaat boeken. Alles om een passief inkomen op te bouwen.

Ook interesse in Affiliate Marketing?

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt in affiliate marketing en wil jij ook online geld verdienen met jouw eigen affiliate website? Maar weet je niet precies hoe je moet beginnen? Start dan met de video trainingen van de Affiliate Marketing Revolutie. Krijg direct toegang tot meer dan 40 video’s waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe jij in enkele dagen een draaiende affiliate website live hebt. 

Robert van Online Succes Gids

Robert van Online Succes Gids

Ik schrijf over alles wat te maken heeft met online marketing en geld verdienen op het internet. Met een extreme voorliefde voor Affiliate Marketing. Door Affiliate Marketing heb ik mijn eigen online business en verdien ik nu geld via het internet. Voor mij is alles begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie: 40 video trainingen die mij hebben geholpen mijn eigen affiliate website te starten. Benieuwd naar mijn methode?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *