Review Affiliate Marketing Revolutie

Review 2022: Affiliate Marketing Revolutie

Leuk dat je er bent en leuk dat je interesse hebt in Affiliate Marketing. Mocht je nog niet 100% overtuigd zijn of je daadwerkelijk aan de slag wilt met Affiliate Marketing dan hoop ik dat deze review van de Affiliate Marketing Revolutie daar een bijdrage aan kan leveren.

Zelf heb ik de Affiliate Marketing Revolutie zo een vier jaar geleden gevolgd en nog iedere dag dankbaar dat ik die keuze toen heb gemaakt. In deze review ga ik jullie alles vertellen over deze cursus en affiliate marketing in het algemeen. Het wordt een totaal artikel waarin ik jou graag laat zien wat affiliate marketing voor jou kan betekenen en hoe het mijn leven heeft doen veranderen.

Liever direct aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie?

Inhoudsopgave

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is de naam van een Affiliate Marketing Cursus die je online kunt volgen. In de paragraven hieronder wil ik verder ingaan op de inhoud van deze cursus en de ontwikkelaar ervan. Daarnaast laat ik je graag zien wat je met Affiliate Marketing allemaal kunt doen. De Affiliate Marketing Revolutie heeft letterlijk mijn leven veranderd. 

Online Succes Gids Methode

Wie is de maker van de Affiliate Marketing Revolutie?

De ontwikkelaar van de affiliate marketing revolutie is Jacko Meijaard. Inmiddels een wel bekende naam op het gebied van affiliate marketing. Toen hij na zijn studie journalistiek al snel ontdekte dat dat niet was wat hij wou is hij zich gaan focussen op affiliate marketing. Inmiddels alweer 10 jaar geleden en verdiend nu letterlijk duizenden euro’s per maand. En met duizenden euro’s hebben we het over maanden van 100k of meer. 

Eerst is Jacko zich gaan focussen op zijn eigen affiliate business. Met succes. Al snel ontdekte hij dat er best veel vraag was van mensen om hem heen hoe hij zijn business had opgebouwd en of hij zijn kennis wilde delen. Vanaf dat moment is de affiliate marketing revolutie in het leven gekomen. Een online affiliate cursus voor een opvallend lage prijs. 

In de affiliate marketing revolutie wordt er aan de hand van online video’s precies uitleg gegeven hoe jij ook kunt starten met affiliate marketing. Van het maken van een affiliate website tot aan het verdienen van geld. In de volgende hoofdstukken zal ik precies toelichten wat je kunt verwachten van deze cursus en hoe de cursus is opgebouwd. 

Affiliate Marketing Revolutie Review: Inhoud van de cursus

De inhoud van de Affiliate Marketing Revolutie is zeer compleet. Eigenlijk alles wat je moet weten om te kunnen starten met affiliate marketing wordt behandeld. Wat je precies kunt verwachten laat ik je in dit hoofdstuk zien. 

De affiliate marketing revolutie bestaat namelijk uit een aantal verschillende module’s. Iedere module heeft zijn eigen thema en daarbij horende video’s.

Inspiratie en motivatie

Start echt met deze eerste module. Het is van belang voor jezelf goed in kaart te brengen wat jou motivatie is. Jacko probeert jou in zijn video’s bewust te maken wat er allemaal bij komt kijken. Ook het mentale stuk. 

Veel beginnend affiliate marketeers willen te snel van start om vervolgens na 2 maanden weer te stoppen omdat ze geen resultaat zien. Bekijk de video’s in deze module en probeer voor jezelf eens na te denken wat jou motivatie is. Ga vervolgens aan de slag met module 2. 

Module 1: De start

In de eerste echte module ‘De start’ gaat het echte werk beginnen. Aan de hand van de video’s ga je aan de slag met jouw allereerste online business. Een business in Affiliate Marketing.

In deze module ga je nadenken over welk product je gaat promoten, hoe je daar een domeinnaam voor gaat registreren en hoe je een WordPress thema kan koppelen aan je website. Aan het einde van deze module kun je je eerste succesje vieren. Je hebt namelijk je eigen website. 

Module 2: Je website inrichten

In deze module ga je een aantal basis instellingen goed zetten. Zo kun je je logo toevoegen, een goede menu structuur maken en je homepage bewerken.

Uiteraard wil je dat je website er goed uitziet. Een valkuil is echter wel dat je hier te veel tijd aan gaat besteden. Uiteindelijk draait het allemaal om content en om in Google gevonden te worden. Maar ik neem het je niet kwalijk, het oog wilt ook wat. Het is ook gewoon leuk om te zien dat jouw eigen website er goed uitziet. Het maakt je trots. 

In deze module ontdek je met welke thema’s je aan de slag kunt. 

Module 3: Hoog scoren in Google

De meeste beginnend affiliate marketeer hebben aardig wat tijd nodig om uiteindelijk bij deze stap aan te komen. Dit komt, zoals hierboven aangegeven, omdat zij toch té veel tijd stoppen in de inrichting van hun website. Wat niet erg is, maar ga uiteindelijk door naar de volgende stap. Dit is namelijk het aller belangrijkste. 

Je zult namelijk bezoekers op je website moeten krijgen. Die bezoekers ga je niet realiseren door een mooi design maar wel door content op je website te plaatsen. Goed gevonden worden in Google is de essentie van affiliate marketing. Op verschillende zoektermen wil je dat bezoekers jouw website weten te vinden. 

In deze module van de affiliate marketing revolutie legt Jacko stap voor stap uit hoe je dit kunt realiseren. Hoe vind je goede zoekwoorden en hoe schrijf je hier waardevolle artikelen over?

Deze module moet je eigenlijk keer op keer herhalen om zo je website te laten groeien en dus geld te gaan verdienen op het internet.

Module 4: Website live zetten

Een korte module maar wel een belangrijke. In deze module van de affiliate marketing revolutie leer je hoe je jouw website live kunt zetten. 

Een belangrijke module die ik vandaag de dag nog regelmatig gebruik voor het live zetten van andere websites. Het is een kwestie van vaak doen om er voor te zorgen dat je de modules niet meer nodig hebt. Soms kan het een beetje technische zijn. 

Daarom wil ik je in deze review van de affiliate marketing revolutie ook wijzen op het feit dat je levenslang toegang hebt tot de video’s. Ik heb de video’s misschien al wel tien keer bekeken. 

Module 5: Meten is weten

Je website staat online en is vindbaar voor bezoekers. Dit wil je nu gaan meten (tot op zekere hoogte). Op het moment dat jouw website net live staat zeggen deze cijfers nog niet zoveel. Natuurlijk is het leuk om te zien dat je soms 1 bezoeker en soms 2 bezoekers op je website hebt gehad maar de eerste drie maanden zijn deze cijfers niet zo spannend. 

Houd je dus ook niet te veel bezig met deze getallen omdat het soms een beetje demotiverend kan werken. Google heeft nou eenmaal tijd nodig om jouw website te indexeren. 

In deze module van de Affiliate Marketing Revolutie legt Jacko precies uit hoe je Google Analytics en Google Search Console moet instellen. Op de lange termijn zijn beide enorm belangrijk dus zorg ervoor dat je deze module goed doorloopt.

Module 6: Puntjes op de i

In module 6 van de affiliate marketing revolutie ga je alles nog eens doorlopen en zoals de naam van de module het al verklapt ga je de laatste puntjes op de i zetten. 

Hierna ben je volledig klaar om geld te gaan verdienen met jouw affiliate website. Je website is live, je hebt een eerste blog artikel geschreven, je kunt het aantal bezoekers meten. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een succes van te maken. 

Zie jij na verloop van tijd dat je website begint te lopen en komen de eerste commissies binnen? Dan kun je gaan nadenken over een tweede project. Je kunt dan alle video’s uit de affiliate marketing revolutie er weer bij pakken en alle stappen doorlopen voor website nummer twee. 

Later schrijf ik hier meer over want voor je het weet kun je hier wel een belangrijke fout mee maken. 

In de video hieronder laat ik je snel het online portaal zien met de verschillende modules. Zo weet je zeker wat jij kunt verwachten op het moment dat je besluit om de affiliate marketing revolutie te kopen. 

Ledengedeelte

Een mooie bijkomstigheid van de affiliate marketing revolutie is het ledengedeelte. Een open forum waar je met allemaal gelijkgestemde kunt praten over affiliate marketing. Het forum bestaat uit verschillende topics waar je al je vragen kwijt kunt. Voor mij is het een van de eerste dingen die ik in mijn ochtend routine bekijk. Ik scan de nieuwe topics en kijk of er weer iets leerzaams voor mij tussen zit. 

Ook al mijn eigen vragen stel ik op dit forum. Op deze manier blijf je betrokken bij zowel affiliate marketing in het algemeen als ook de motivatie voor je eigen business. Mocht je aan de slag gaan met affiliate marketing dan is het ledengedeelte / forum zeker een aanrader om in het oog te houden. 

Affiliate Markting Revolutie Review: Mijn ervaring

Inmiddels is het voor mij vier jaar geleden dat ik de affiliate marketing revolutie heb gevolgd. Nu werd het eens tijd voor een review om daarmee eigenlijk mijn dank uit te spreken aan Jacko. Door de affiliate marketing revolutie zijn er een heleboel dingen veranderd in mijn leven. 

Mijn doel was altijd om financieel onafhankelijk te worden. Niet langer voor een baas hoeven werken van 9 tot 5. Door de affiliate marketing revolutie kan ik bevestigen dat dat inmiddels is gelukt. Zonder deze cursus had ik hier niet gestaan. Mijn ervaring met de affiliate marketing revolutie wil ik daarom op twee manieren benaderen. 

Enerzijds, het fysieke product zelf en anderzijds de invloed die het heeft gehad op mijn leven. 

Het product zelf, de cursus, is bizar compleet. Niets wordt over het hoofd gezien. Toen ik aan de cursus begon had ik namelijk geen technische kennis op het gebied van het maken van websites. Gelukkig ook niet nodig. In deze cursus wordt dat zelfs letterlijk voorgedaan. Je hoeft de stappen alleen maar na te doen. 

De emotionele ervaring die ik met het product heb is misschien nog wel belangrijker dan de inhoud van de cursus zelf. Ik had van te voren niet kunnen bedenken wat voor invloed dit gehad heeft op mijn leven. Er zijn veel dingen veranderd. Zo ben ik nu financieel onafhankelijk. Dat was mijn voornaamste doel. Ik wilde naast mijn fulltime job een volwaardig inkomen opbouwen. Een inkomen waar ik van kon leven. Dat heb ik inmiddels bereikt. De vrijheid die affiliate marketing mij geeft is eigenlijk niet beschrijven. Door dat ik deze cursus heb gevolgd bepaal ik nu zelf waar en wanneer ik werk. 

Het maakt voor mij niet uit waar ik mij bevind. Ik kan altijd aan mijn business werken. Soms is dat thuis en soms is dat in een leuke cafeetje. Soms is dat 1 uur per dag en soms is dat 6 uur per dag. 

Maak deze fouten niet als je aan de slag gaat met Affiliate Marketing

Een aantal jaren later ben ik ook in staat om te schrijven over een aantal veel gemaakte fouten. Fouten die ik zelf ook heb gemaakt en misschien iedereen wel zal maken omdat het soms ook logische fouten zijn. Ondanks dat je als mens soms ergens op wordt gewezen wil je het toch zelf ontdekken om iets echt te ervaren. Dat was met deze fouten voor mij ook het geval. 

De eerste fout die ik vrij snel maakte was dat ik te snel wilde gaan. Ik snapte inmiddels aardig goed hoe affiliate marketing in elkaar stak. Ik zag euro tekens. Binnen drie weken had ik twee websites in de lucht. En dat was fout nummer 1. Doe dat niet. Begin rustig te bouwen aan je eerste website. Probeer een autoriteit te worden op dat onderwerp. Ik snap heel goed dat je snel geld wilt gaan verdienen, maar affiliate marketing is niet geschikt voor het snelle geld. Het is een lange termijn strategie. Door dat ik nu twee websites live had verloor ik mijn focus op beide websites. 

Fout nummer 1: Ga niet te hard van stapel. Begin met 1 affiliate website en wacht tot die website resultaat begint te geven. Kijk dan pas verder.

De tweede fout die ik maakte is dat ik mij blindstaarde op het geld verdienen. Dit is misschien niet leuk om te horen want tuurlijk, uiteindelijk is dat ook het doel. Echter, probeer voor jezelf dit een klein beetje opzij te zetten omdat het anders een te grote teleurstelling voor je wordt. Ga ook aan de slag met affiliate marketing omdat je het simpelweg gewoon leuk vind om aan je eigen business te werken. Te veel gefocust op geld verdienen gaat in het begin frustratie opleveren. Geloof mij, het geld verdienen komt vanzelf. 

Fout nummer 2: Staar je niet blind op geld verdienen. Dit komt vanzelf.

Tot slot een derde veel gemaakte fout is een gebrek aan consistentie. Misschien is dit wel de moeilijkste van alle drie. Wil jij succesvol zijn dan zul je consistent moeten bouwen. Ik had (en soms nog steeds) hier heel veel moeite mee. Alles valt of staat met consistent bezig zijn. Probeer dus iedere dag iets aan je business te doen, ook al is dat maar een half uurtje per dag. Probeer te voorkomen dat je soms dagen keihard werkt en dan weer twee weken niets doen. 

Fout nummer 3: Niet consistent aan je business werken is een veelgemaakte fout. Probeer iedere dag iets te doen. 

Hoeveel kun je verdienen met Affiliate Marketing?

Een vraag die mij veel bezig hield toen ik net begon met affiliate marketing, maar zoals eerder beschreven is het belangrijk je hier niet op blind te staren. Natuurlijk snap ik dat je een idee wilt hebben hoeveel geld je kunt verdienen met affiliate marketing. 

Natuurlijk hangt dit af van een aantal factoren. Een belangrijke factor is de tijd die jij bereidt bent erin te stoppen. Hier later meer over. 

Met affiliate marketing kun je gemakkelijk duizenden euro’s per maand verdienen. Let wel op: dit is natuurlijk niet vanaf moment 1 het geval. Dit heeft tijd nodig. Als ik een inschatting moet doen denk ik dat je na 1 jaar tussen de 1000 en 1500 euro per maand kan verdienen. Dit is wel op basis van iedere dag iets aan je business doen. 

Hoeveel tijd kost affiliate marketing?

Wanneer ga ik geld verdienen?

Zoals hierboven aangegeven is ‘tijd’ een belangrijke factor in de hoeveelheid geld wat je kunt verdienen met affiliate marketing. 

De eerste drie / vier maanden zijn best zwaar. Je zult dan ook nog geen geld verdienen. Je zult moeten volhouden. Veel mensen geven op als ze geen resultaat zien. Dit was mij ook bijna overkomen. Gelukkig ben ik doorgegaan. De een zal sneller geld verdienen dan de ander. Dit hangt ook van de niche af, hoeveel concurrentie je hebt en hoeveel tijd je erin stopt. 

Over het algemeen zien we bij beginnend affiliate marketeers de eerste commissie na drie maanden binnen komen. De tweede commissie zien we vaak vrij snel daarna. Vanaf dat punt begint het balletje te rollen.

Kan ik hier mijn fulltime baan van maken?

Ja, je kunt hier een fulltime baan van maken. Wel pas op een later tijdstip. Het zou niet verstandig zijn om vanaf dag 1 gelijk je baas te bellen dat je niet meer komt. Je zult deze business echt naast je huidige baan moeten opbouwen. Dat kan soms best zwaar zijn. Je zult in de avonduren over ‘s ochtends vroeg voor je werk aan je affiliate business moeten werken. 

Als je dat echt consistent volhoudt bestaat de mogelijkheid dat jij na ongeveer twee jaar hier je fulltime baan van kunt maken. Tja, het heeft even tijd nodig. Maar wat is nou twee jaar op een mensenleven. Als jij dit echt wilt dan moet je er voor gaan. 

Ik kan je niet genoeg aanmoedigen. Bedenk even dat je dan over twee jaar kunt gaan en staan waar je wilt. Zelf verantwoordelijk bent voor je inkomsten. Wie wilt dat nou niet. 

Affiliate Marketing Revolutie Review: De kosten van deze cursus

In deze affiliate marketing review wil ik het ook kort even hebben over de kosten van deze cursus. Wel zo fijn om te weten. Gelukkig zijn veel mensen het met mij eens dat de kosten echt belachelijk laag zijn. Toch lees ik nog wel eens van mensen (dit zijn vaak wat jongere mensen die weinig te besteden hebben) dat ze hun geld terug willen omdat ze toch niet zeker weten of het wel een goede keuze was. 

Let op: we hebben het hier over 47 euro. Voor slechts 47 euro heb jij levenslang toegang tot de video’s van de affiliate marketing revolutie en krijg je toegang tot het ledengedeelte. Bedenk even wat je voor 47 euro kunt doen. Dit is misschien 1 leuk t-shirtje wat je een zomer draagt. 

Precies deze 47 euro heeft mijn leven veranderd en heeft er voor gezorgd dat ik inmiddels ook duizenden euro’s per maand op het internet verdienen. 

Niet goed geld terug garantie

Gelukkig biedt Jacko Meijaard, voor deze twijfelaars, toch niet-goed-geld-terug garantie. Dit zegt voor mij genoeg. 

Ben je toch niet tevreden? Een simpel mailtje naar Jacko zorgt ervoor dat jij jou geld terug krijgt. Natuurlijk wel even beargumenteren. Het aanbieden van niet-goed-geld terug is voor mij een teken dat je als maker zo zeker bent dat het product voldoet aan de verwachtingen. Anders kun je dit niet aanbieden. Daar heeft Jacko ook helemaal gelijk in. Ik weet zeker dat vrijwel niemand hier gebruik van wilt maken. 

Affiliate Marketing Revolutie Review: 10K Club

Misschien voor nu minder relevant maar toch wil ik het benoemen. De 10K club. 

De 10K club is bedoelt voor iedereen die de volgende stap wilt maken. Zelf ben ik ook lid van de 10K club. Deze investering ligt een stuk hoger en is daarom ook alleen bedoelt voor iedereen die echt serieus bezig is met Affiliate Marketing. 

Op het moment dat je lid wordt van de 10K club krijg je persoonlijke begeleiding in jou traject naar succes. Jacko Meijaard gaat jou dan persoonlijke coachen. Jouw doelstelling wordt zijn doelstelling. 

Waarom je vandaag nog moet starten

Ik denk dat ik je in deze review over de Affiliate Marketing Revolutie voldoende redenen heb gegeven waarom je vandaag nog moet starten met affiliate marketing. Het is zo een fantastisch mooi verdienmodel. 

Ben jij op zoek naar een vrij leven waarin je zelf verantwoordelijk bent voor je verdienste? Wil je een passief inkomen opbouwen en ben je klaar met die 9 tot 5 baan? Dan is het duidelijk. 

Ga aan de slag met de cursus Affiliate Marketing Revolutie en maak een vliegensvlugge start. Je gaat er geen spijt van krijgen. 

Affiliate Marketing Revolutie: Conclusie

Om deze affiliate marketing revolutie review af te sluiten hoop ik eigenlijk alleen maar dat jij de keuze maakt om aan de slag te gaan met Affiliate Marketing. 

Samenvattend: 

  • De affiliate marketing revolutie is een online video training van meer dan 50 video’s 
  • Je krijgt levenslang toegang tot deze video’s 
  • Je leert een passief inkomen op te bouwen
  • Je wordt eigen baas over je leven 
  • Je gaat werken waar en wanneer je wilt 
  • Je krijgt een andere kijk op geld verdienen

Ik hoop dat je deze affiliate marketing revolutie review nuttig was en dat je overtuigd bent van dit verdienmodel. 

Wil je nu aan de slag? 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *