Affiliate Marketing revolutie kopen

Affiliate Marketing Revolutie kopen. 12 redenen

Wil jij de Affiliate Marketing Revolutie kopen omdat je hebt besloten aan de slag te gaan met Affiliate Marketing? Of twijfel je nog wat Affiliate Marketing voor jou kan betekenen omdat je bijvoorbeeld nog niet alle ins en outs kent van Affiliate Marketing? Dat begrijpen we. In dit artikel delen we daarom onze ervaringen met de Affiliate Marketing revolutie en welke veranderingen dit allemaal teweeg heeft gebracht voor ons. Zo een drie jaar geleden hebben wij de Affiliate Marketing revolutie aangeschaft  en kijken we terug op deze periode. Hoe heeft dit ons leven veranderd? Het is eigenlijk een korte reflectie op deze periode waarbij we alle redenen in kaart brengen waarom jij, volgens ons, de Affiliate Marketing revolutie moet kopen. 

Toch al overtuigd van het feit dat jij met Affiliate Marketing een nieuwe weg in kan slaan? Een weg naar ultieme vrijheid door op het internet geld te gaan verdienen? Ga dan direct naar de kortingspagina. 

Inhoudsopgave

Affiliate Marketing in het kort

Voordat we verder induiken op de 12 redenen waarom jij de Affiliate Marketing revolutie moet kopen leggen we in het kort nog eens uit wat Affiliate Marketing nou precies betekent.

Het schijnt dat het zijn oorsprong kent in 1997. En hoe kan het ook anders dan dat het mega bedrijf Amazon in dit verhaal een rol speelt. Amazon kreeg namelijk een voorstel van een vrouw waarin ze vroeg om de boeken van Amazon op haar website te gaan verkopen in ruil voor een commissie. Dit bleek enorm succesvol en in rap tempo sloten er meerdere websites zich aan. In zeer korte tijd kwam 40% van Amazon zijn omzet af van de websites die als partner stonden aangesloten. Vervolgens is Affiliate Marketing in een sneltreinvaart door ontwikkeld en gingen steeds meer e-commerce bedrijven dit toepassen. 

Affiliate marketing is dus het promoten van een andermans product in ruil voor een vergoeding. Je hebt dus altijd te maken met twee partijen. De ene partij is de eigenaar van het product of dienst en de andere partij promoot dit. De promotende partij stuurt via zijn of haar website bezoekers door naar de website van de eigenaar. Cookies onthouden dat deze bezoeker via de website van de affiliate marketeer is binnen gekomen. Gaat de bezoeker uiteindelijk over tot aankoop? Dan ontvang je een commissie. Deze commissies zijn voor ieder product of dienst verschillend. 

Affiliate Marketing Revolutie

Nu zo een 23 jaar later is Affiliate Marketing niet meer weg te denken. Het is een zeer belangrijk element in de marketing strategie van veel bedrijven. Maar al deze bedrijven zouden dit succes niet kunnen behalen zonder de enorme interesse van de promotors. Steeds meer mensen hebben een toenemende interesse om aan de slag te gaan met Affiliate Marketing. Een van die redenen is het feit dat je zo weinig nodig hebt om hier mee te kunnen starten. 

Deze toenemende interesse van mensen om te starten met Affiliate Marketing is niet onopgemerkt gebleven. Zo ook door de oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie. Precies op het juiste moment werd er ingespeeld op deze toenemende interesse. De interesse van mensen om te starten met Affiliate Marketing om daarmee een passief inkomen op te bouwen. Maar hoe doe je dat nu precies? Dat is precies wat de Affiliate Marketing Revolutie is. 

Aan de hand van tientallen video trainingen word er uitgelegd hoe je kunt starten met Affiliate Marketing. Van het bedenken van een niche/product tot aan het maken van een website. Er is dus geen technische kennis vereist. Alles wordt stap voor stap voor gedaan. 

Wil jij de Affiliate Marketing revolutie direct kopen? Dat kan hieronder. 

Hoe ziet de Affiliate Marketing Revolutie eruit? 

De Affiliate Marketing revolutie is een online portaal waar je na aanschaf kunt inloggen. In dit online portaal vind je 7 verschillende training modules. 

Het online portaal zie je hieronder.

Affiliate Marketing Revolutie kopen

Module 1 

Module 1 bevat 8 video’s. Eerst wordt er kort uitleg gegeven wat Affiliate Marketing betekent. Vervolgens zie je hoe jij je kunt aanmelden bij een Affiliate netwerk. In deze video ga jij je aanmelden bij Daisycon. Daisycon is een netwerk van honderden verschillende producten en niches waar je uit kunt kiezen. Het is belangrijk dat je voor jezelf nagaat waar jij enthousiast van wordt. Wat vind jij nou leuk om te ‘verkopen’? Die keuze ga je in video 3 maken. Vervolgens ga je nadenken over een domeinnaam. Een naam voor je website. Deze naam ga je vervolgens registreren. In video 5 (een zeer belangrijke video) wordt jou precies getoond hoe jij jouw website moet gaan maken. Zoals eerder aangegeven heb je dus geen technische kennis nodig. Dit ga je allemaal leren. 

Video’s in module 1:

 • Wat is Affiliate Marketing? 
 • Daisycon
 • Welk product ga je promoten?
 • Domeinnaam registreren
 • Domeinnaam geregistreerd 
 • Marketheme: wordpress template 
 • Website toevoegen in marketheme 

Module 2

In module 2 ga je leren hoe je jouw website moet gaan vullen. Je leert hoe je een logo moet toevoegen, hoe je een gestructureerde menubalk maakt en het bewerken van je homepage. 

Video’s in module 2:

 • Maak er geen kermis van
 • Logo aanpassen
 • Menu knoppen aanmaken 
 • Homepage bewerken
 • Footer

Module 3

In module 3 ga je met de volgende instructies aan de slag. 

Video’s module 3:

 • Wat is SEO 
 • Zoekwoorden achterhalen 
 • Verdienmodel toepassen
 • Artikel vormgeven
 • Afbeeldingen toevoegen 
 • Bericht titel aanpassen
 • SEO titel 

Module 4

In module 4 gaat het echte werk beginnen. Het live zetten van je website. Aan de hand van drie verschillende video’s word jij geholpen met het live zetten van je website. Dit is het moment waar je in de voorgaande modules naar toe hebt gewerkt. Een mooi moment. Na het live zetten van je website wordt het echt leuk. Want dan kun je geld gaan verdienen. 

Video’s module 4: 

 • Website live zetten deel 1 
 • Website live zetten deel 2
 • Website live zetten deel 3

Module 5

Op het moment dat je website live staat is een volgend belangrijk onderdeel het instellen van Google Analytics. Google Analytics geeft inzichten in de prestaties van jouw website zoals: het aantal bezoekers, hoelang een bezoeker op je website blijft, waar een bezoeker vandaan komt enzovoort. 

Video’s module 5: 

 • Google Analytics instellen

Module 6

In module 6 ga je aan de slag met het finetunen van je website. Je leert hoe je categorieën moet toevoegen op je blog pagina. 

Video’s module 6: 

 • Categorieën toevoegen 
 • Breadcrumbs activeren 
 • CTA menu toevoegen

Module 7

In de laatste module van de cursus ga je aan de slag met je eerste blog bericht. Waar moet je opletten bij het schrijven van een blog? Hoe maak je een blog bericht SEO Proof? 

Video’s module 7:

 • Nieuwe berichten toevoegen 
 • Gratis clarity call plannen

Om je een iets duidelijker beeld van het online portaal te geven kun je onderstaande video bekijken waarin we jou kort meenemen achter de schermen van de Affiliate Marketing revolutie. 

Behaalde resultaten

We willen nog wel graag een realistisch note toevoegen aan dit bericht. Staar je niet direct blind op het geld verdienen. Ga dit ook aan als aan fantastisch mooi project wat gaat bijdragen aan jouw zelfontwikkeling. Waarom zeggen we dit? Affiliate Marketing is fantastisch maar vergt in het begin wel wat geduld. Je zult de eerste week er nog niets mee verdienen. Week 2 en 3 misschien ook nog niet. Maar bijvoorbeeld pas in week 4. Je weet niet wanneer jouw eerste commissie gaat vallen. Bij ons duurde het 6 weken. Je zit dan al bijna op een punt dat je wilt opgeven. De kracht zit hem in consistent bezig blijven. 

Neem als voorbeeld een Instagram account met 100k volgers. Denk je dat ze die 100k volgers in 2 weken bij elkaar hebben verzameld? Nee. Dat vergt doorzettingsvermogen en consistentie. Blijven bouwen. 

Een paar jaar later verdienen wij inmiddels genoeg om hier volledig van rond te komen. Dit hebben we dan ook volledig aan onszelf te danken. We hebben nooit opgegeven en zijn altijd door blijven gaan. Ineens komt dat kantelpunt dat het echt een succes begint te worden. 

12 redenen

Wil jij echt aan de slag met Affiliate Marketing dan is ons grootste advies om de Affiliate Marketing revolutie te kopen. Het is slechts een kleine investering. Een investering met grote gevolgen.

Waarom jij de Affiliate Marketing revolutie moet kopen? 

Robert van Online Succes Gids

Robert van Online Succes Gids

Ik schrijf over alles wat te maken heeft met online marketing en geld verdienen op het internet. Met een extreme voorliefde voor Affiliate Marketing. Door Affiliate Marketing heb ik mijn eigen online business en verdien ik nu geld via het internet. Voor mij is alles begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie: 40 video trainingen die mij hebben geholpen mijn eigen affiliate website te starten. Benieuwd naar mijn methode?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *