Affiliate Marketing Revolutie Review 2021: don’t do

Als je jouw zoektocht op het internet bent gestart naar meer informatie over Affiliate Marketing, dan kan het bijna niet anders dan dat je de Affiliate Marketing Revolutie bent tegengekomen. Er is behoorlijk wat informatie te vinden en meerdere websites hebben al een review geschreven over de Affiliate Marketing Revolutie. Vermoeiend, zo enorm veel verschillende artikelen. Je zou bijna denken dat het echt een goede aankoop is, toch? Zelf hebben wij de Affiliate Marketing Revolutie een aantal jaar geleden aangeschaft en delen een paar jaar later graag waarom jij dit niet moet doen. Wat is er nou leuk aan duizenden euro’s per maand te verdienen? Dat wens je toch niemand toe.

Video: Affiliate Marketing Revolutie 4.0

Een kijkje achter de schermen en wat jij kunt verwachten

Nu aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie

 

Toch liever lezen:

Wat we in dit artikel willen behandelen:
 • Wie is de oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie?
 • Wat mist er allemaal in de Affiliate Marketing Revolutie?
 • Onze review en ervaringen
 • Waarom jij de Affiliate Marketing Revolutie niet moet aanschaffen

Jacko Meijaard: oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie

Inmiddels bijna een begrip op het internet. Zeg je Affiliate Marketing dan zeg je Jacko Meijaard (lees hier zijn verhaal). 10 jaar geleden begonnen als een kleine internetondernemer met een droom. 10 jaar later een grote internetondernemer die deze droom als feit kan navertellen. Het internet staat vol met reviews en ervaringen over Jacko Meijard. Als er zo enorm veel te vinden is over Jacko Meijaard? Dan zou ik echt niet geloven dat die informatie klopt. Dus: waarom jij je niet moet gaan verdiepen in Affiliate Marketing? Nou dat komt omdat Affiliate Marketing er voor kan zorgen dat jij eigen baas wordt en een vrij leven kan realiseren. Dat is precies wat Jacko Meijaard bij ons heeft gedaan. We zijn nu vrij omdat we eindelijk zelf geld verdienen op het internet.

Wat mist er allemaal in de Affiliate Marketing Revolutie?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. De Affiliate Marketing Revolutie helpt jou slechts naar een 10k per maand inkomen en niet naar 100k. Wat een gemis. Toch helemaal niet veel 10k per maand? Zie afbeelding hieronder om een beeld te krijgen van het zeer minimaal aantal video’s die jij tot je beschikking krijgt na aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie. Echt super incompleet: tientallen video’s over hoe jij een website moet maken, een website moet inrichten, hoog moet scoren in Google en nog niet gesproken over het inrichten van jouw Google Analytics waarmee jij bezoekers aantallen + gedrag kan meten.
Affiliate Marketing Revolutie Review 2021
Affiliate Marketing Revolutie Review 2021

Onze review en ervaringen

Wij hebben de Affiliate Marketing Revolutie een paar jaar geleden aangeschaft. Graag vertellen we hier waarom dat slecht is geweest voor ons en waarom jij dit dus niet moet doen. Wij waren opzoek naar een manier om geld te verdienen op het internet en zijn toen bij Affiliate Marketing terecht gekomen. Wel te weten bij de cursus van Jacko Meijaard: de Affiliate Marketing Revolutie. In deze cursus word je stap voor stap geholpen om een Affiliate Marketing website in de lucht te krijgen. Wij hebben hierdoor zo weinig tijd gehad om TV te kijken omdat we alleen maar met onze eigen business bezig waren. Hierdoor konden wij met onze vrienden niet meepraten over bijvoorbeeld de verschillende Netflix Series die zij hadden gezien. Ook op verschillende verjaardagen wisten we niet te vertellen wat de laatste ontwikkelingen in de wereld waren. We hadden immers geen tijd om het nieuws te kijken omdat we alleen maar bezig waren met het verdienen van ons eigen geld op het internet. Wil jij dus lekker veel tijd besteden aan Netflix, Call of Duty, bier drinken in het weekend? Dan moet je de Affiliate Marketing Revolutie niet aanschaffen. Wil jij geen geld verdienen online en geen eigen business opbouwen door middel van Affiliate Marketing? Dan moet je de Affiliate Marketing Revolutie niet aanschaffen. Is jouw doel ook niet om 10.000 euro per maand te verdienen? Dan moet je de Affiliate Marketing Revolutie niet aanschaffen.

Want na aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie gaan er een aantal zeer ernstige dingen gebeuren:

 • Jij wordt eigen baas over jouw leven
 • Hoeft nooit meer voor een baas te werken
 • Krijgt een andere kijk op geld verdienen
 • Jij krijgt een vrij bestaan
 • Gaat bepalen waar en wanneer jij werkt
 • Gaat zelf je vakantiedagen bepalen
 • Jij gaat online geld verdienen
We kunnen het ons bijna niet voorstellen maar ben jij ondanks dit toch nieuwsgierig geworden om te starten met Affiliate Marketing? 😉  Ga dan hier aan de slag. 
Robert van Online Succes Gids

Robert van Online Succes Gids

Ik schrijf over alles wat te maken heeft met online marketing en geld verdienen op het internet. Met een extreme voorliefde voor Affiliate Marketing. Door Affiliate Marketing heb ik mijn eigen online business en verdien ik nu geld via het internet. Voor mij is alles begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie: 40 video trainingen die mij hebben geholpen mijn eigen affiliate website te starten. Benieuwd naar mijn methode?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *