Affiliate Marketing voor gevorderden

De cursus naar conversie

De titel van dit blog zegt het al: de cursus naar conversie. Deze blog is bedoelt voor affiliate marketeers die de eerste stap al hebben gezet en al redelijk goed weten waar ze mee bezig zijn. In dat geval heb jij dus al een affiliate website in de lucht. In dit blog bericht en met deze cursus leer je niet hoe je een website moet maken.

Sta jij dus nog iets vroeger in het traject? Geen probleem maar dan raden we je aan te starten met de video trainingen van de Affiliate Marketing Revolutie. Daar leer je in no-time hoe jij een goed werkende affiliate website hebt draaien. In dit blog bericht willen we juist dieper in gaan op de stappen daarna.

Actieplan

Jij bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat jij als affiliate marketeer nu echt naar het volgende level wilt. Je hebt dus al onderzoek gedaan naar een juist product om te promoten, je hebt een een affiliate website draaien en misschien zelfs al wat conversies gegenereerd. Maar nu wordt het tijd voor een echt actieplan om jouw online onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Dat content een zeer belangrijk element is voor het succes van jouw affiliate website kunnen we niet omheen. Overal waar je leest over affiliate marketing wordt ‘content’ iedere keer weer naar voren geschoven. Met de cursus Affiliate marketing in 10 dagen wordt er dieper ingegaan op hoe jij winstgevende artikelen kunt schrijven die jou daadwerkelijk conversie gaat opleveren. Alles gebaseerd op gratis verkeer.

Het is belangrijk dat jij echt gaat begrijpen waar je op moet focussen. Affiliate Marketing is een enorm grote business maar kent een groot ‘probleem’ te weten dat 90% van de markt in de portemonnee van 10% van de affiliate marketeers verdwijnt. Hoe jij kunt mee profiteren van die resterende 10% gaan we in deze cursus met beide handen aanpakken.

Wat jij in deze cursus dus gaat leren:

  • Een juiste understanding van het Affiliate Marketing speelveld
  • De lekken in affiliate marketing bovenwater halen: affiliate tracking
  • Click tracking tools
  • De spelregels van affiliate marketing
  • De belangrijkste principes van de grootste spelers
  • Clicks converteren naar conversie
  • De kracht van storytelling
  • Een money-maker maken van jouw affiliate website

Nu is het aan jou


Moet jij technische kennis hebben?

Nee, niet nodig. Maar zoals aangegeven is het wel belangrijke dat je een website hebt draaien. Dus een beetje technische kennis zul je wel hebben.

Moet ik nu dagelijks gaan bloggen? 

Veel content is natuurlijk nooit overbodig. Maar hetgeen we vaak zien is dat de kwaliteit van de blogs erg laag ligt. In deze cursus leer je content te ontwikkelen die van een veel hoger niveau is. Je kunt het schrijven uitbesteden maar dat zouden wij persoonlijk niet doen. Probeer die controle zelf te houden.

Wat levert het mij op na het volgen van deze cursus? 

Wij doen nooit beloftes. Waarschijnlijk ga je niet gelijk duizenden euro’s verdienen. Rome was ook niet in een dag gebouwd. En als je een beetje kennis hebt van affiliate marketing weet je dat de doorzetters de uiteindelijke echte winnaars worden.

Wel kun je al snel naar honderden euro’s per maand gaan verdienen! En dit kun je blijven herhalen en opschalen naar mogelijk een tweede affiliate website.

Met de cursus affiliate marketing in 10 dagen krijg jij levenslang toegang tot de video’s, een doelgericht actieplan en de allerbeste winstgevende skills. Benieuwd geworden? 

MEER ONTDEKKEN OVER DE CURSUS: AFFILIATE MARKETING IN 10 DAGEN

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *