Affiliate marketing cursus

Affiliate Marketing Cursus. Mijn aanbeveling om online geld te verdienen.

Ben jij opzoek naar een Affiliate Marketing Cursus? Omdat je jezelf aan het verdiepen bent in de mogelijkheden om online geld te verdienen? Waarschijnlijk wel. 

In dit blog artikel deel ik mijn ervaring met de twee beste affiliate marketing cursussen die je naar mijn mening momenteel kan volgen. Beide cursussen dragen enorm bij om een vliegensvlugge start te maken met affiliate marketing. Daarnaast zijn ze beide vanuit huis te volgen en kun je er op je eigen snelheid doorheen. Wel zo prettig. 

Cursus nummer 1 heb ik zo een vier jaar geleden voor het eerst gevolgd en is vandaag de dag nog steeds mijn nummer 1. Deze cursus wordt ook iedere keer weer ge-update. 

De tweede cursus welke ik in dit blog artikel wil bespreken heb ik korter geleden onder handen genomen omdat ik mijn kennis verder wilde verbreden. 

Omdat deze cursussen mij enorm hebben geholpen bij het opzetten van mijn affiliate business laat ik jou graag zien hoe jij hetzelfde kunt doen.

Direct een cursus volgen? Bekijk de mogelijkheden

Cursus 1: De Affiliate Marketing Revolutie 
Cursus 2: Affiliate Marketing in 10 dagen 

Mijn advies is om eerst cursus 1 te volgen. Deze is echt bedoelt voor de beginner. Alles rondom affiliate marketing wordt hier stap voor stap aan de hand van tientallen video’s voorgedaan. Cursus 2 is voor de iets meer gevorderde marketeer. Beide cursussen zal ik in dit blog artikel bespreken. 

Let op: dit artikel is geen review maar een snelle blik op beide cursussen. Reviews zijn vaak wat langdradig. 

Inhoudsopgave

Cursus 1: De Affiliate Marketing Revolutie

De affiliate marketing revolutie. De beste affiliate marketing cursus momenteel te vinden op het web. Dat is best een statement. Maar dat is niet voor niets. 

Vier jaar later ben ik mijzelf (en deze cursus) zo dankbaar. Dankbaar voor de keuze die ik toen heb gemaakt om deze affiliate marketing cursus te volgen. Het heeft voor mij deuren geopend. Ik heb niet meer hetzelfde leven als toen. Ik heb nu een vrij leven. 

Ik kan namelijk werken waar en wanneer ik wil. Met de cursus Affiliate marketing revolutie heb ik namelijk alles geleerd. Ik wist dat ik mijn geld wilde gaan verdienen met affiliate marketing maar ik had werkelijk geen idee waar ik moest beginnen. De affiliate marketing revolutie heeft mij zo enorm geholpen dit te realiseren. Het was precies hetgeen ik zocht. 

Soms ben ik van de makkelijke weg. Ik heb liever een cursus waar alles wordt voorgedaan dan dat ik zelf uren lang op het internet moet zoeken. 

Maar wat is de affiliate marketing revolutie nu precies, wat kun je er van verwachten en wat kan het volgen van deze cursus voor jou betekenen? 

Wat kun je verwachten van deze cursus?

Misschien ben je net nieuw met het onderwerp affiliate marketing en wil je hier graag mee starten. Er zijn natuurlijk allerlei manieren om dit eigen te maken. Zo kun je op het internet enorm veel informatie vinden of kun je beginnen met het lezen van boeken over affiliate marketing. Links of rechtsom zul je op een bepaalde manier aan je informatie moeten komen en alle ins- en outs van het vak onder de knie zien te krijgen. 

Naar mijn mening is er dan niets beter dan het volgen van een cursus. Namelijk de affiliate marketing revolutie. In dit blog artikel deel ik graag in het kort wat je kunt verwachten en wat mijn ervaring is met deze cursus. 

In een ander blog artikel ga ik er wat uitgebreider op in en geef ik 12 redenen waarom jij deze cursus vandaag nog moet aanschaffen. 

Wat je van deze affiliate marketing cursus kunt verwachten is een hele boel! Het gaat jou namelijk van A tot Z helpen een succesvolle affiliate website live te zetten. Dat klinkt misschien nog wat ver weg maar niets is minder waar. 

Dit ga jij leren met de affiliate marketing revolutie cursus: 

– Een naam voor je business bedenken
– Een URL voor je website aanvragen 
– Een geschikt product zoeken om te promoten
– Je website live zetten (stap voor stap) 
– Aansluiten bij affiliate netwerken
– Leren hoe je affiliate links gaat toepassen op je website 
– Blog berichten schrijven 
– SEO technieken
– Hoe jij geld gaat verdienen op het internet! 

En dat is nog niet alles. De affiliate marketing revolutie bestaat uit meer dan 40 verschillende video’s waar de maker van deze cursus jou meeneemt op zijn scherm. Iedere muisklik kun jij dus letterlijk volgen. Wees dus niet bang dat je geen technische kennis hebt op het gebied van websites maken. 

In de video’s wordt dit uitgebreid behandeld. Mocht je overgaan tot aankoop dan kun jij binnen een week een website in de lucht hebben.

 In week 2 je eerst blog artikel live en dan kun je gaan knallen om bezoekers naar je website te krijgen. 

Met een beetje geluk heb jij binnen 2 maanden je eerste commissie te pakken. (Hier moet je niet van schrikken. Dit is heel normaal. Google heeft tijd nodig om jou website te indexeren en bezoekers moeten jouw website weten te vinden)

Hieronder zie je het portaal waar je toegang tot krijgt op het moment dat je de affiliate marketing revolutie aanschaft. Iedere module bestaat uit meerdere video’s. 

Affiliate Marketing Revolutie Review 2021

Mijn ervaring met deze affiliate marketing cursus

Op alle fronten scoort deze cursus voor mij vijf sterren. De ontwikkelaar van de cursus is echt een ware expert op het gebied van Affiliate Marketing. Inmiddels 10 jaar actief in deze wereld en weet dus echt waar hij het over heeft. 

Zit je op een stoel? Hij heeft maanden waar hij 100.000 Euro verdiend met affiliate marketing. En nee, dat ga jij niet binnen enkele weken of maanden realiseren. Ook niet binnen een jaar. Maar om aan te geven wat de mogelijkheden zijn als je je hier in gaat vastbijten.

De Affiliate marketing revolutie is alles omvattend. Ik had letterlijk nul kennis van affiliate marketing en had ook geen idee waar ik moest beginnen. Inmiddels heb ik een aantal goed draaiende affiliate websites. 

Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaring met deze cursus uitermate goed is. Door het volgen van deze affiliate marketing cursus verdien ik nu mijn geld op het internet.

De kosten van deze cursus

De kosten van deze affiliate marketing cursus bedragen slechts 47,- EURO. Zie het als een hele kleine investering voor grote dingen die staan te gebeuren als je dit avontuur aangaat. 

Je gaat ongetwijfeld heel veel tijd besparen door deze cursus te volgen omdat dé professional op het gebied van affiliate marketing jou alles voor gaat doen. 

Nu starten

Kies voor de cursus die zich al jaren heeft bewezen. Veel mensen zijn jouw al voorgegaan. Inmiddels meer dan 10.000. Ben je benieuwd geworden en wil jij net als mij geld gaan verdienen op het internet door middel van affiliate marketing? 

Ga dan aan de slag met de affiliate marketing revolutie. Hier ga je geen spijt van krijgen. 

Cursus 2: Affiliate marketing in 10 dagen

Deze affiliate marketing cursus is zoals eerder aangegeven naar mijn mening bedoelt voor de iets meer gevorderde marketeer. Dit komt voornamelijk omdat deze cursus bedoelt is voor iedereen die al een website live heeft.

In tegenstelling tot de cursus Affiliate Marketing Revolutie waar je juist stap voor stap die website gaat maken. In de cursus affiliate marketing in 10 dagen heb je al de nodige kennis over affiliate marketing maar ga je hier juist dieper op in. 

Zelf heb ik deze cursus pas recent gevolgd en ik kan toch wel zeggen dat ik enorm blij ben dat ik dit gedaan heb. Eerlijk gezegd had ik eerst wat twijfel om deze cursus te gaan volgen omdat ik dacht dat mijn kennis over affiliate marketing best wel aardig was. Toch was ik benieuwd geworden. Simpelweg omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe kennis en manieren om mijn business te laten groeien. Dikke aanrader dus

Wat kun je verwachten van deze cursus?

Dat gezegd hebbende. Wat kun je van deze affiliate marketing cursus dan verwachten? 

De afbeelding hieronder laat dat eigenlijk stap voor stap zien. 

Affiliate marketing course

Mijn ervaring met deze affiliate marketing cursus

Deze affiliate marketing cursus heb ik een beetje onderschat. Persoonlijk dacht ik alle kennis wel in huis te hebben. Echter, heeft de cursus affiliate marketing in 10 dagen mij zo enorm veel nieuwe inzichten gegeven. Voor mij springen er drie belangrijke punten uit waar ik enorm veel aan heb gehad. 

Natuurlijk had ik voldoende kennis van affiliate marketing en wist ik hoe ik alles moest toepassen. Alleen de manier van het schrijven van mijn blog berichten was echt een eye-opener voor mij. Hier wordt in 1 van de lessen namelijk dieper op ingegaan. Ik ben mijn teksten echt anders gaan opbouwen en dat is direct terug te zien in de resultaten. 

Voorheen kon ik nog wel eens een blog bericht schrijven wat eigenlijk weinig resultaat oplevert. Waar doe je het dan voor? Er is niets belangrijkers dan goed presterende content. 

Ook het bekijken en analyseren van je concurrenten was iets wat ik nog veel te weinig tot niet deed. In deze cursus leer jij hoe je dit moet aanpakken en hoe jij je concurrenten te ‘slim’ af kunt zijn. En daar bedoel ik eigenlijk mee hoe jij kunt zorgen dat je op Google beter gaat ranken dan hun. 

En een derde punt is toch wel het bepalen van welke producten je gaat promoten en dus waar je over gaat schrijven. Dit wordt onder de loep genomen in de video ‘het perfecte product om te promoten’.

Mijn ervaring met deze affiliate marketing cursus? Doen. 

De kosten van deze cursus

De kosten voor deze cursus liggen wel iets hoger dan de kosten voor de affiliate marketing revolutie. Zoals eerder aangegeven: heb je dus nog niet zoveel kennis van affiliate marketing. Start dan eerst met cursus 1: de affiliate marketing revolutie

De kosten voor de affiliate marketing in 10 dagen cursus bedragen 197,- EURO. Voor iemand die al een tijdje bezig is met affiliate marketing zal dit niet afschrikken. Dit heb je soms met 1 commissie al terug verdiend. 

Zie het dus wederom als een nieuwe investering in jezelf en daarmee in je business. Ik weet zeker dat het je nieuwe inzichten gaat geven om jouw business naar een volgend level te tillen met als uiteindelijk doel meer geld te gaan verdienen op het internet. 

Nu starten

Zo dat was hem. Ben jij dus al bekend in het affiliate marketing speelveld? En ben je op zoek naar een vervolg affiliate marketing cursus? Ga aan de slag met de Affiliate marketing cursus in 10 dagen. 

Als affiliate marketeer weet je wat het is om kleine investeringen te maken. Als het goed is weet je ook dat je dit in no-time weer terug hebt. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *