Starten met Affiliate Marketing

Starten met Affiliate Marketing

Je hebt inmiddels aardig wat informatie verzameld over Affiliate Marketing door het lezen van verschillende artikelen en blog berichten. We gaan er vanuit dat je het principe nu begrijpt.

Of ben je hier misschien toch terecht gekomen en heb je nog weinig kennis over Affiliate Marketing. Lees dan eerst het artikel ‘Wat is Affiliate Marketing?’ Wil jij starten met Affiliate Marketing? Lees dan verder

Starten met Affiliate Marketing

Het principe van Affiliate Marketing begrijpen en daadwerkelijk starten zijn natuurlijk twee verschillende dingen. Natuurlijk is het super goed dat je eerst de tijd en moeite hebt genomen om deze business te leren begrijpen. Want ja, dit kun je volmondig een business noemen. In andere artikelen hebben we hier ook al over geschreven.

Maar toch zien we nog regelmatig de vraag voorbij komen hoe je nu moet starten. En dat is ook wel begrijpelijk. We zien dit bij onszelf. Toen wij drie jaar geleden voor het eerst in aanraking kwamen met Affiliate Marketing zaten we met precies dezelfde vraag. Waar begin je?

Van start!

Zoals je inmiddels wellicht zult weten zijn er verschillende Affiliate Netwerken waar je je kunt aanmelden. Die keuze bepaalt jouw start. In eerdere artikelen hebben we reeds geschreven dat wij fan zijn van het Affiliate Netwerk van Paypro vanwege de hoge commissies die zij hanteren. Denk aan commissies van zo een 27,- euro per sale.

Kijk eens rond op Paypro en bepaal voor jezelf of je hier een interessant product tussen ziet waar jij jezelf enthousiast voor kunt maken en dus GELD mee kunt gaan verdienen!

Inmiddels hebben wij een drietal websites en verdienen wij duizenden euro’s per maand met verschillende Affiliate producten. Dit kun jij ook! En dat zeggen wij niet zomaar. Als jij dit echt wilt.. lees dan snel verder en ontdek de methode waarmee wij zijn begonnen.

Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is de methode waarmee wij zijn gestart en nu inmiddels aardig veel geld op het internet verdienen. De Affiliate Marketing Revolutie legt doormiddel van videotrainingen stap voor stap uit hoe jij van het kiezen van een product binnen enkele dagen een website in de lucht hebt.

Toen wij de Affiliate Marketing Revolutie leerde kennen twijfelde we even. Toen zagen we het nog als: Het kost ons 47,- euro. Willen we dit wel betalen?

Inmiddels lachen we daar wel een beetje om en zien we dit achteraf als een investering. Wat is nou 47 euro als je ongeveer 10 sales van 27,- euro per dag doet? In dit artikel geven we een klein inzicht in de Affiliate Marketing Revolutie. Wat koop je precies?

Ben je al overtuigd en wil jij nu direct beginnen? Klik op de link hieronder en we gaan van start naar jou eerste sale!

NU BEGINNEN!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *