makkelijk geld verdienen

4 urige werkweek

Wow, dat klinkt als muziek in de oren en eigenlijk een beetje onrealistisch. Wie wilt dat nou niet? Graag stellen we 1 ding voorop: wij hebben dit nog niet bereikt. Maar willen hier wel naar toe. We hebben dus een duidelijk doel voor ogen. Een passief inkomen genereren met een 4 urige werkweek. Het ultieme.

Dit betekent hard en consequent te werk gaan. Onze grootste inspiratiebron is Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie (LINK). Hij heeft het (inmiddels) voor elkaar gekregen om met minimale inspanning een dik inkomen op te bouwen met verschillende affiliate websites, een 4 urige werkweek dus.

Inhoudsopgave 

  1. Waar willen wij naar toe?
  2. Wat houdt een 4 urige werkweek in? 
  3. Hoe kun jij dit realiseren? 

 

Waar willen wij naar toe?

Aan de start van onze eerste kennismaking met Affiliate Marketing hadden wij een ander doel voor ogen dan vandaag de dag. Het is belangrijk jouw doel continue in het oog te houden en nagaan of het doel misschien herzien moet worden. Probeer aan het einde van iedere maand te kijken of je misschien jouw doel al hebt behaald. Zo ja, stel een nieuw doel en ga hier mee aan de slag.

Bijvoorbeeld: Ons eerste doel was een eerste commissie verdienen via het internet. Overal lees je dat men geld verdient via verschillende websites maar uiteindelijk moet je dit zelf ervaren om er echt echt in te kunnen geloven. En we zullen je vertellen.. het gevoel van die eerste commissie in niet te beschrijven. Je dag is compleet! Dat is een ding wat zeker is.

Na 2 maanden dit doel te hebben behaald werd het tijd een nieuw doel op te stellen. Uiteindelijk zo een jaar later, is ons doel het realiseren van een 4 urige werkweek. Uiteraard kan je dit in week 1 al als doel stellen maar je zult begrijpen dat dit onrealistisch is. Het aller begin vergt nou eenmaal tijd en energie. 4 uur per week is dus niet voldoende. Een jaar na jouw eerste start is dus een stuk haalbaarder. Maar hoe moet je dit nu precies zien?

Wat houdt een 4 urige werkweek in?

Een 4 urige werkweek nemen wij natuurlijk niet al te letterlijk. Er gaat geen dag voorbij zonder iets te doen. Het zit eenmaal in ons we willen ook graag keihard werken aan onze eigen business. Het gaat ons er voornamelijk om dat wij baas zijn over ons eigen leven in plaats van een 9 tot 5 cultuur.

We zien het bij oud klasgenoten. Hun stagebedrijf is hun werkgever geworden. En hier is natuurlijk niks mis mee, begrijp ons niet verkeerd. Want uiteindelijk is dat het ultieme na je afstuderen! Maar we zien ook dat hun wel het leventje van 40 uur (of meer) per week hebben. Dit willen wij niet.

Wij willen zelf onze indeling maken. En het moet dus in ieder geval mogelijk zijn om maar 4 uur per week te werken. Het onderhouden van je websites: een passief inkomen.

Een prachtig voorbeeld, zoals eerder beschreven, is het verhaal van Jacko Meijaard. Zeer recent heeft hij een interview gehad met het Algemeen Dagblad waarin hij een kijkje geeft in zijn leven. Hij is het voorbeeld van iemand die een 4 urige werkweek inmiddels heeft gerealiseerd. Hoe doe je dat? Lees hieronder zijn verhaal.

4 urige werkweek

Hoe kun je dit realiseren?

Dit kun je realiseren door de juiste focus. Een 4 urige werkweek komt niet aanwaaien. Ga er voor en houdt vast aan jou doel. Als jij dit wilt kan het. Maar we hebben te veel voorbeelden gezien van mensen die ook zeiden het te willen maar uiteindelijk na 2 maanden toch opgeven of zeggen: ik heb geen tijd. Als jij vindt dat je geen tijd hebt en dit doel dus laat vallen. Dan is geld verdienen op het internet voor jou geen prioriteit. Niks mis mee maar dan is er niet voldoende wilskracht.

Go on! Op naar die 4 urige werkweek?

Wil jij vandaag nog beginnen om dit te realiseren? Wacht niet langer en ken je prioriteiten.

Start nu! 

Makkelijk geld verdienen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *