1000 euro verdienen

1000 euro verdienen. Hoe doe je dat?

1000 euro verdienen? Dat klinkt als muziek in de oren. En dan het liefst wekelijks. Maar kan dat eigenlijk wel? Zo ja, hoe dan? 

Er zijn enorm veel verschillende manieren te bedenken om wekelijks of maandelijks 1000 euro te verdienen. Maar veel mensen hebben geen idee hoe ze dat moeten doen. 

Daarnaast gaat het er om dat je 1000 euro kunt gaan verdienen naast je huidige baan. Dus als extra inkomsten. Dat is hetgeen wat ik graag wilde.

Direct benieuwd naar mijn nummer 1 methode?

Gelukkig is het minder lastig dan dat je in de eerste plaats zult denken. In dit blog artikel neem ik je graag mee in drie verschillende methodes die ik gebruik om dagelijks veel geld te verdienen via het internet. 

Ik ben niet met alle drie de methodes tegelijk gestart omdat dit simpelweg te veel tegelijk is. 

Voor veel mensen zullen dit misschien nog onbekende methodes zijn maar wel methodes die veel van jullie zullen aanspreken. 

Wees je wel bewust van het feit dat je natuurlijk niet zomaar 1000 euro kan gaan verdienen. Je moet er uiteraard wel wat voor doen. Ik kan je dus ook niet beloven dat je in een week tijd 1000 euro gaat verdienen. 

Maar ben jij echt bereid om er iets voor te doen? Dan gaat dit je zeker lukken. Kies een van de drie onderstaande methodes en start met geld verdienen op het internet. 

Voor iedere methode adviseer ik een bijpassende cursus zodat jij razendsnel kunt starten. Zelf heb ik alle drie de cursussen gevolgd en ik kan je zeggen dat dit mij enorm heeft geholpen. 

Je zult geld moeten investeren om geld te kunnen verdienen. 

Direct naar één van de drie cursussen? 

Methode 1: Affiliate Marketing 
Methode 2: Producten verkopen via bol.com 
Methode 3: Investeren in crypto 

Inhoudsopgave

Methode 1: Affiliate Marketing

Met deze methode is het voor mij allemaal begonnen. Op een gegeven moment was ik op zoek om naast mijn baan wat extra geld te gaan verdienen. 

Het liefst vanachter mijn laptop. Ik was niet opzoek naar een bijbaantje. Ik wilde graag zelf geld gaan verdienen. Zo doende kwam ik terecht bij Affiliate Marketing. Maar wat is dat nu precies?

1. Wat is Affiliate Marketing

Ik heb er al een aantal blog berichten over geschreven maar affiliate marketing is simpelweg het promoten van een product. In ruil daarvoor ontvang jij een commissie. 

Je stuurt een bezoeker dus via jouw website door naar een volgende website waar de bezoeker de aankoop uiteindelijk doet. 

Je moet het eigenlijk zien als een beloning. Omdat jij die bezoeker hebt doorgestuurd krijg jij een deel van die verkoop. 

Het mooie van affiliate marketing is ook dat het niet uitmaakt waar op de wereld jij je bevindt. Het enige wat je nodig hebt is een laptop met internetverbinding. 

2. Hoeveel kun je verdienen?

Dit is misschien wel het meest interessante onderwerp van dit blog bericht. Wat kun je verdienen met affiliate marketing? Schrik niet als ik zeg dat je hier tienduizenden euro’s per maand mee kunt verdienen. 

Neem als voorbeeld het succes verhaal van affiliate marketing goeroe Jacko Meijaard. Hij verdient letterlijk tienduizenden euro’s per maand met affiliate marketing. 

Natuurlijk is het niet realistisch om te zeggen dat jij dit in een aantal weken gaat verdienen. Het is puur om aan te geven wat er mogelijk is. 

Toen ik net begon met affiliate marketing duurde het ongeveer 4 maanden voordat ik mijn eerste commissie had verdient. Dit was in het totaal 27 euro. Maar ik was enorm gelukkig met dit bedrag. Waarom? Omdat dit het punt was waarop ik realiseerde dat het echt kan.

Als je namelijk 27 euro kan verdienen, kan je er ook 100 verdienen en kun je dus ook 1000 euro verdienen. 

Ik ben gaan beseffen dat het echt te maken heeft met volharding. Blijven doorgaan en niet opgeven. Vier maanden aan iets werken en niets verdienen is echt lang. Ik had bijna de handdoek in de ring gegooid. 

Wat je met affiliate marketing kunt verdienen ligt dus echt volledig aan jezelf. Hoeveel tijd stop je erin en hoe graag wil je dit? 

Als je dit echt wilt geloof ik dat je voor het einde van het jaar 1000 euro per maand kunt gaan verdienen. 

3. Waar moet ik beginnen?

Ieder begin is lastig. Je hebt besloten dat je iets wilt maar waar moet je dan beginnen. Ik ben alles op gaan zoeken rondom affiliate marketing. 

Dit heeft mij enorm veel tijd gekost maar gelukkig heb ik het gedaan. Tot dat ik de Affiliate Marketing Revolutie tegenkwam. 

De affiliate marketing revolutie is een cursus van 47,- euro voor iedereen die wilt starten met affiliate marketing. Het mooie is dat je nul technische kennis nodig hebt met betrekking tot het maken van een website. 

In deze cursus wordt jou letterlijk alles stap voor stap voor gedaan aan de hand van zeer uitgebreide video’s. Omdat ik lid ben van de affiliate marketing revolutie mag ik jou een welkomstkorting aanbieden. 

Methode 2: Producten verkopen via bol.com

Na verloop van tijd ben ik mij gaan verdiepen in een nieuwe methode van geld verdienen op het internet. Want 1000 euro verdienen is leuk maar ik wilde simpelweg nog meer. 

Daarnaast had ik zoveel plezier gekregen in het geld verdienen op het internet dat ik opzoek ging naar een nieuwe methode. Toen kwam ik deze methode tegen. Namelijk producten verkopen via bol.com 

Via bol.com kan namelijk iedereen producten verkopen. Bol biedt jou namelijk aan om gebruik te maken van het enorme aantal bezoekers wat zij hebben. Met het account wat jij bij bol kunt aanmaken lift je mee op de naam van bol. 

Verder biedt bol jou aan om gebruik te maken van hun distributiekanaal. Hier wordt het echt interessant. Want wat jij namelijk niet wilt is zelf producten in huis hebben die je moet opsturen. Daar heb je hoogst waarschijnlijk geen ruimte voor en het is tijdsintensief. 

Je kunt de producten die je via bol wilt verkopen opsturen naar het magazijn van bol en op het moment dat een van jou producten wordt besteld doet bol de rest. 

1. Hoeveel kun je verdienen?

Dit hangt heel erg af van het type product dat je wilt gaan verkopen via bol. Het is daarom aan te raden hier goed onderzoek naar te doen. Welke producten lopen goed? 

Probeer out of the box te denken. Het kunnen zelfs hele kleine producten zijn die ieder mens in het dagelijks leven gebruikt. Gelukkig zijn er ook een aantal trucjes om te achterhalen wat goed verkoopt via bol. 

Zoek eens een product bij bol en doe alsof je dit product wilt bestellen. Voer dan bij het aantal dat je wilt kopen ‘500’ in. Waarschijnlijk zegt bol dan dat ze dit aantal niet beschikbaar hebben. 

Ze laten vervolgens zien dat je er ‘maar’ 244 kunt bestellen. Als je dit de volgende dag nog eens doet en het aantal wat je dan kunt bestellen staat bijvoorbeeld op 220, dan weet je dat er in een dag tijd 24 stuks zijn verkocht. 

2. Waar moet ik beginnen?

Zoals eerder aangegeven ben ik dit keer gelijk begonnen met het volgen van een cursus. 

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Iemand anders heeft dat al voor je gedaan. 

Ik ben dus direct aan de slag gegaan met de Bol Masterclass cursus waarin precies wordt uitgelegd hoe jij ook producten kunt gaan verkopen via bol. 

Je kunt ook eerst een korte GRATIS training volgen om te zien of dit iets voor jou is.  

Methode 3: Investeer in crypto

1000 euro verdienen kan natuurlijk ook door te investeren in crypto. Eerlijkheid biedt te zeggen dat dit mijn laatste voorkeur heeft. 

Dit komt simpelweg omdat je met dergelijke investering altijd te maken hebt met een risico. Je moet dus echt alleen geld investeren in crypto op het moment dat je dit geld kunt missen. 

Ik had met de bovenstaande twee methode’s inmiddels zoveel geld verdient via het internet dat ik ruim genoeg had om deze derde methode te gaan proberen. En gelukkig met succes. 

Dit succes heb ik wederom te danken aan een cursus die ik heb gevolgd. Ik heb ontdekt dat je het beter maar gelijk goed kan doen in plaats van aanklooien op het internet. 

Crypto is anno 2021 hot. Iedereen wilt een graantje meepikken. En dat is volkomen terecht. Ondanks dat crypto al weer enige jaren bestaan, staat dit nog steeds in de kinderschoenen en is dit wel het moment om in te stappen. 

1. Hoeveel kun je verdienen?

Hoeveel je kunt verdienen met crypto is schrikbarend veel. Hier praat je ook over duizenden euro’s. Het grote verschil met de vorige twee methode’s is dat je bij het investeren in crypto wel dingen fout kunt doen. 

Wanneer je aan de slag gaat met affiliate marketing of producten verkopen via bol kun je eigenlijk niets verkeerds doen. Je moet dus alleen de juiste stappen volgen en dan kom je er wel. 

Bij het investeren in crypto moet je wel even weten wat je doet en wat je vooral niet moet doen. Als je dit onder de knie hebt kun je zelfs met een investering van 100 euro al geld gaan verdienen. 

2. Waar moet ik beginnen?

Ik adviseer je daarom wederom te starten met een cursus die ik ook heb gevolgd. 

De kosten van deze cursus zijn helaas niet goedkoop. Maar dat heeft te maken met het feit dat de cursus wordt gegeven door een aantal van de meest ervaren crypto investeerders in Nederland. 

Zoals eerder aangeven moet je soms geld investeren om geld te kunnen verdienen. Want doe je met deze methode dingen fout dan heb je kans dat je je geïnvesteerde geld in crypto juist kwijt bent. 

Een investering in een cursus is nooit geen weggegooid geld. Het is namelijk een investering in jezelf. Ben je benieuwd naar deze Crypto Masterclass Cursus. 

Dan kun je wederom eerst starten met een GRATIS online Crypto training. 

Direct starten met 1000 euro verdienen?

Wil jij direct starten met 1000 euro te verdienen op het internet? Ik adviseer je om echt aan de slag te gaan met een van deze drie methode’s. 

Zet je eigen business op en houd vol. Thank me later! 

Methode 1: Cursus Affiliate Marketing 
Methode 2: Cursus producten verkopen via bol.com
Methode 3: Cursus investeren in crypto 

Robert van Online Succes Gids

Robert van Online Succes Gids

Ik schrijf over alles wat te maken heeft met online marketing en geld verdienen op het internet. Met een extreme voorliefde voor Affiliate Marketing. Door Affiliate Marketing heb ik mijn eigen online business en verdien ik nu geld via het internet. Voor mij is alles begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie: 40 video trainingen die mij hebben geholpen mijn eigen affiliate website te starten. Benieuwd naar mijn methode?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *